Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna754568

PYTANIE DO NIEWIERZĄCYCH W BOGA

Polecane posty

" "sila" "argumentow" porazajaca - albo na takim samym poziomie jak bog autora (alternatywnie Jakie argumenty. to byl tylko opis tej osoby. To wszystko." opis kt nam mowi wiecej o opisujacym niz opisywanym;-) o osobie ktora ma tyle zlosci w sobie ze potrzebuje obrazac interlokutora;-) as easy as it is;-)

Gość the human
ROR ale ja nigdy odpowiedzialnosci nie przezucalem na Boga. Nigdy Boga nie obwinialem za swoje niepowodzenia. boga tylko prosilem o pomoc a nie o totalne rozwiazanie mojego problemu, zreszta Bog nigdy nie rozwiazuje czyichs problemow. On podsuwa mu mysli jak ten problem moze rozwiazac. teraz rozumiesz. ??

"nawet na baaardoz wolnych , wolnych nawet od sumienia " mowisz z wlasnego doswiadczenia - grzesznicy?;-)

the human sorry za offtop ale czemu podpierdzieliłeś komuś portfel:( ja też często gubię rzeczy i cieszę się że mogę je znaleźć w tym samym miejscu dzięki uczciwości ludzi

to przecież ciebie rodzice wychowali na człowieka wolnego - w zamyśle wolnego od wszystkiego , nawet od sumienia ? i ty do mnie masz pretensje ?:D

[zgłoś do usunięcia] LICENCJA:) a j ak juz dożyjesz do śmierci w zdrowiu ateistko , to umrzesz ? i co dalej ?" penwie nic;-) a ty masz nadzieje ze okrakiem usiadziesz bogu-ojca na kolanach i dosnasz pozaziemskiej ekstazy?:-)

"he human Ateistko i znowu sie mylisz. ja jzu nie wiem jak ci to tlumaczyc bo widze ze ty jzu wiesz wszystko i jestes najmadrzejsza. ja najmadrzejszy nie jestem bo mlody jestem i wciaz sie ucze" oki, to troche tlumaczy twoja mlodziencza naiwnosc

Gość the human
whedif wiec znalazlem ten porfel w zimie i to w sniezycy, i pewnie po kilkunastu minutach z tego portfela jak i pieniedzy zostala by mokra plama. Ale najbardziej zastanawialo mnie tylko to dlaczego w tym portfelu bylo tylko 30 zl i nic poza tym.

Robcie odstepy,aby bylo puste pole,lepiej wtedy sie połapac Licencjo -wersy popierające przemoc wobec dzieci i kobiet nawet kosciół sie tego nie wyparł.Nie znam pisma sw na pamiec, ale dobrze pamietam intepretacje tych wersow przez ksiezy o nawoływaniu do agresji i przemocy.Podnoszenie reki na drugiego człowieka jest dozwolone

"a mozę jakais przykład owego szczęśliwego społeczeństwa ?" wystarczy porownoac jakosc zycia i szczescia ludzi zyjachych w rezimach religijnych - w europie to polska wydaje mi sie ze sklada sie z samych szczesliwych osob , otoczynych ciemnym dotykiem boga-ojca;-)

Gość the human
naiwnosc ?? dlaczego ?? Bo wierze w Boga ??

a no chyba że tak. ale mam nadzieję że spróbowałbyś oddać jakby była szansa znaleźć właściciela:)

"LICENCJA:) toz to luzna paplanina pozwalam ci tak paplać w nadziei ,że się czegoś dowiesz pożytecznego " nie masz wyjscia "musiz pozwalac";-) na tym polega forum publiczne;-0 zatem co to za pozwolenie skoro nie masz srodkow zeby zastosowac zakaz, hm?;-)

Gość the human
Gdybym znalazl w tym portfelu jakis dowod tozsamosci to oczywiscie zebym portfel oddal.

coś jest z kafe ,ze nie da sie niestety robić odstępów . Nie odpowiadam za cudze interpretacje Pisma ,sam umiem czytać ,więć czytam i nikt mi nie musi niczego tłumaczyć .

[zgłoś do usunięcia] LICENCJA:) Zegnam naiwnych wierzacych,którzy bez pieniedzy,ale za sprawa boga beda zdrowi i szczesliwi. żegnamy ignorantkę , która utożsamia Boga z KK i księżmi " amen;-) p.s. powtarzasz sie z tymi pozegnaniami;-)

" the human ROR ale ja nigdy odpowiedzialnosci nie przezucalem na Boga. Nigdy Boga nie obwinialem za swoje niepowodzenia. boga tylko prosilem o pomoc " o to mi chodzilo ;-)

[zgłoś do usunięcia] whedif the human sorry za offtop ale czemu podpierdzieliłeś komuś portfel" "bog' mu tak doradzil;-)

" LICENCJA:) to przecież ciebie rodzice wychowali na człowieka wolnego - w zamyśle wolnego od wszystkiego , nawet od sumienia ? i ty do mnie masz pretensje ?" juz ci mowilam nie mierz innych wlasna miarka - ja nie mam pretensji;-)

nie masz wyjscia "musiz pozwalac" na tym polega forum publiczne;-0 zatem co to za pozwolenie skoro nie masz srodkow zeby zastosowac zakaz, hm? mam wyjście - nie rozmawiam z ludźmi poniżej minimum krytycznego :) a tobie widzę ,nieduży , bo nieduży ale jednak potencjał :) Dlatego pozwalam ci pleść w nadziei ,ze może jednak cos z dyskusji wyniesiesz :)

Gość the human
Poprostu nie mialem pieniedzy i prosilem Boga o pomoc i Bog pozwolil mi znalezc ten portfel w sniezycy i to niedaleko mojego domu. Dla mnei to nie jest przypadek,

" LICENCJA:) oj ror - zaczynasz sie zachowywać niegrzecznie - czyżbyś dochodziła do ściany ?" nie wiem po co wyglaszasz swoja ocene na temat mojej osoby?:-) rozumiem ze pewnie troche zaczynasz fantazjowac o mnie - nato9maist tracisz czas - to co o mnie myslisz jest zuplenie bez znaczenia , tzn. twoja opinia ma dla ciebie znaczenie - ale skoro nie masz innych zajec to pisz kochana o mnie - moze sobie ulzysz choc ciutke , hm?;-)

ROR projekcie czy ja Cię prosiłam o odp? :O the human ma ucięte paluszki że nie może odp? przecież odp

"zatem co to za pozwolenie skoro nie masz srodkow zeby zastosowac zakaz, hm? mam wyjście - nie rozmawiam z ludźmi poniżej minimum krytycznego a tobie widzę ,nieduży , bo nieduży ale jednak potencjał" a kogo to obchodzi co ty we mnie widzisz?:-) "Dlatego pozwalam ci pleść w nadziei ,ze może jednak cos z dyskusji wyniesiesz " nie mozesz zakaz to "musisz pozwalac" - ciezko ci to zaakecptowac, hm?;-)

Gość the human
ROR daruj sobie te smęty nie na temat.

[zgłoś do usunięcia] the human Poprostu nie mialem pieniedzy i prosilem Boga o pomoc i Bog pozwolil mi znalezc ten portfel w sniezycy i to niedaleko mojego domu. Dla mnei to nie jest przypadek," dla ciebie to "znak od boga" dla mnie przywlaszczenie - ile ludzi tyle opinii;-) a zracja jest jak z dupa - przepraszam z awyrazenie;-) "kazy ma swoja";-)