Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest.już.późno

pokocilam się z chłopakiem.. pytanie do facetów ... i nie tylko!

Polecane posty

Gość jest.już.późno
Nie mieszkamy razem .. ale bardzo blisko siebie. Widujemy się dość rzadko moim zdaniem. On dziś dopiero zaczął prace. Wcześniej nie pracował. Na początku miał czas. Później przychodził wieczorami co drugi dzień. Nie wiem co on robił całymi dniami. Nie pracując.

Gość Nie pozwóol
On powinien się odezwać jako pierwszy. Spokojnie, nie panikuj, nie martw się na zapas, wyluzuj. Emocje opadną to przyleci do ciebie w podskokach :) Jak mu pokażesz, że tolerujesz takie sytuacje, to nawet nieświadomie będzie w stanie to wykorzystać przeciwko tobie. Mężczyźni mają skłonności do odwracania kota ogonem, a gdy znajdują się pod ścianą to właśnie wychodzą takie sytuacje, lubią też zdobywać, więc im bardziej w tej sytuacji będziesz niedostępna tym bardziej będzie o ciebie zabiegał. Pisząc pokażesz mu jak łatwiutkim kąskiem jesteś i jak łatwo cię ustawiać po kątach :) Zajmij się czymś, wyjdź na miasto, spotkaj się z koleżankami, obejrzyj film. Cierpliwości.

Gość jest.już.późno
Nie wiem czy wytrzymam do weekendu .. mógłby chociaż smsa napisać.. Choć nie robił tego zbyt często. Nienawidzę takich sytuacji , kiedy nie wiem na czym stoję i jeszcze nie opuszcza mnie myśl , że on się już nie odezwie ..

Gość jest.już.późno
A jak się nie odezwie to trudno .. będzie to oznaczać , że mu za bardzo nie zależy

To on ma się odezwac pierwszy i z Tobą porozmawiać.A gdy się nie odezwie to będziesz miała palanta z głowy...Poza tym dziwny ten Twój facet.Ma 26 lat i takie fochy?

Gość Pewnie sie wsciekl
Bo był przekonany, ze ty tego nie przeczytałas. Nie wiedział jak sie wytłumaczyć więc pierdyknal drzwiami... Gdyby nie Mial nic za uszi to nu sie tlumaczyl.. Ja odeszlabym od takiego cwela

Mnie sie wydaje,że on coś kombinuje..ma coś za uszami,więc teraz jeszcze on będzie udawał obrażonego.Ja bym nie ufała takiemu facetowi.

Gość jest.już.późno
No właśnie też tak myślę.. Jakby nie miał nic na sumieniu , to by się tak nie wściekł.. Dziwi mnie też to że zostało to usunięte. Przecież to podobno były głupie żarty.

Gość vaszzka
Chcesz być popychadłem to twoja sprawa... odezwij się, leć w podskoczkach Nie odezwie się to bd znaczyło, że mu nie zależy, po co Ci ktoś taki? Przeczytaj sobie książkę, "Dlaczego męźczyżni kochają zołzy"

Gość jest.już.późno
No nie chcę być.. Ale nie wyobrażam sobie aby to miało się skończyć .. kur.. Całe życie pod górkę

Gość jest.już.późno
On dalej milczy .... ;( :(

Gość rose81
Poczekaj, nie odzywaj sie. Mysle, ze predzej czy pozniej odezwie sie na pewno. Swoja droga, ciekawe jak on by sie czul, gdybys ty tak napisala do jakiegos faceta. Czekaj cierpliwie i staraj sie troche wrzucic na luz ;)

Gość jest.już.późno
Jeszcze z godzina i zwariuję.. A nocy nie przeżyje napewno

Gość jest.już.późno
Nie wytrzymałam , napisałam .. nie odpisał .. Idiotka ;)

Gość rose81
I co, nie odpisał?

Gość dck
jaka ty głupia jesteś. po kiego wała do niego pisałaś? matko, ale te baby durne

No cóż, musiałaś być do dupy w łóżku a do tego pewnie jesteś dupodajką, mądry facet że wykorzystał sytuację, aby z toba zerwać, nie ma to jak dobra strategia.

A tak szczerze, to przyznaj że jesteś pasztetem, gdybyś była ładna to pewnie takich pretekstów do zerwania by nie szukał.

Gość Beq
Napisz drugiego SMS-a z pytaniem, czemu nie odezwał się na tego pierwszego :classic_cool:

Gość sheenaa
Odpisze, zobaczysz, cierpliwości;)

Gość jest.już.późno
No nie odpisał nic ... I wiem , że już się nie odezwie ...

Gość hdhdjdj
takiej idiotce tez bym nie odpisala

Gość jest.już.późno
No racja , zrobiłam z siebie idiotke ale teraz wiem na czym stoję. Nie zdążyło się jeszcze tak aby nie odpisał na smsa więc mam sytuację jasną ...

Gość .ostrzegam.
frajer-chłopczyk nie traktuje cie powaznie. kopnij go w zad.

Dorosły facet,który zawini i jeszcze strzela takie fochy to kompletny dupek.Nie trać czasu na niego.

Gość jest.już.późno
Nie dość że narozrabial , odwrócił kota ogonem aby wyszło , że jestem sztywna i nie znam się na żartach , obraził się po czym ja głupia idiotka wyciagam rękę na zgodę a on nic. Nie mogę uwierzyć.. Poza tym wiem , że się wściekł o to że musiał zgadywać o co mi chodzi . Bo przecież on nie rozumiał o co jestem zła

Gość hdhdjdj
nikt Cie nie nauczyl ze facetowi trzeba prosto z mostu a nie jakies gierki i podchody? zachowujesz sie jak gimbuska, tlamsisz faceta wiec predzej czy pozniej spierdoli do takiej ktora bedzie znala sie na zartach i nie obrazi sie o durny status na idiotycznym portalu jakim jest fb