Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anetucha123456

Ile przytylyscie w ciazy i po jakim czasie weszlyscie w swoje jeansy?

Polecane posty

witam ;) martwie sie, jak dlugo zajmie mi powrot do wagi sprzed ciazy, koncze 36 tydzien i mam 18 kg na plusie. uda i tylek mi bardzo przytyly. uda jakies 7 cm! zastanawiam sie jak szybko to znika!!

Gość 6 mcy po porodzie
Ja przytyłam w ciąży 12 kg i teraz pół roku po porodzie wróciła mi figura sprzed i mieszcze się we wszystkie jeansy. jakie fajne uczucie:) Nie martw sie przy maluszku jest tyle "biegania" że szybko wrócisz do formy.

Gość zglupialam...
niecale 12 kg, zaczelam przybierac ok 20tyg ciazy..tydzien po porodzie nosilam spodnie z przed ciazy tylko mialam problem z niektorymi bluzkam zeby zapiac ;) aha startowalam z waga 65 kg na wzrost 168 wiec do szkieletow nie nalezalam ale tez nie bylam oblepiona tluszczem, a brzuch ciazowy widoczny byl ok 7 mies a na porodowce nie wierzyli ze rodze bo brzuch taki maly..nie martw sie waga kumpela przybrala 25kg fakt ze jadla sporo slodkiego. przyjdzie czas to zgina zbedne kilogramy, ona karmila piersa teraz ok 2 lata po porodzie ma moze 5 kg na plusie ja od ok miesiaca po porodzie waze niecale 60 a piersia nie karmilam.nie ma reguly czasami hormony i sie puchnie czasami malo ruchu czasami cos tam innego..wazniejsze zdrowie maluszka

Gość zglupialam...
tamiła-zazdroszcze figury:)

dzieki za odpowiedz ;)) ja jesli chodzi o wage moge sobie w brode pluc bo jadlam za duzo slodyczy, ale nigdy nie mialam problemu zeby schudnac, bardziej zeby utrzymac wage bo jestem lakomczuchem! boje sie tylko, ze po ciazy bedzie ciezej... :(

a przybieralam na wadze od samego poczatku bo zwymiotowalam tylko raz a pierwsze 3 miesiace bylam glodna jak pies! w pracy siedzialam z kanapka na kolanach

ze mnie sie smieja ze jestem stworzona do bycia w ciazy heh przy pierwszej ciazy najpierw schudlam a potem przytylam 8 kg a tydz po porodzie wazylam 4kg mniej niz przed ciaza za to jak odzyskalam okres to hormony zaczely szalec i weszlo na mnie z 5kg teraz jestesm w 28 tyg i narazie 3,5 kg na plusie i raczej nie przejmuje sie waga mam tylko brzuszek i troche tluszczyku na pleckach he

Gość kjhgfdsrtgvb
ja przytylam cos ok 20 kg :O nie wygladalam jak wieloryb bo zanim zaszlam w ciaze to bylam szczupla (52kg przy 168cm) Po 3 miesiach miescilam sie w dzinsy sprzed ciazy, dodam tylko, ze nie odchudzlam sie , nie mialam diety (karmilam mm). Troche stres mnie zzarl, bo mala jak miala 3 tyg to trafila do szpitala i przez 10 dni tam lezala. Teraz, 11 m-cy po porodzie waze jeszcze mniej niz przed :O a tak chcialabym przytyc...

Gość kjhgfdsrtgvb
ja pamietam, jak w jednym miesiacy ( chyba to byl 5) przytylam 5 kg :O a pozniej woda zaczela mi sie jeszcze zatrzymywac i nogi mi puchly, wiech chyba te kg to sam tluszczyk nie byl :D

Gość tere fere dutki....
Przytylam 10 kg, po 2 miesiacach wazylam o 3 kg mniej niz przed ciaza :)

Gość fkuli;o;njkl;
przytyłam 13 kg od połowy ciąży do 39t - w 3 tygodnie po porodzie spadło 10kg, w kolejne 3 tygodnie reszta, od wtedy w dzinsy wchodzę ale nie dopinam koszul, bo karmię piersią.

Gość Hggggaasf
40+9 30kg haha 12misiecy po porodzie -29kg

Gość autorko to już
40 tc i jeszcze chodzę w swoich biodrówkach. Przytyłam 12 kg.

Gość kwjrfhwiufhf
Przytylam 18 kg, ale startowalam z niskiej wagi-bylam chuda przed ciaza. Nosilam rozmiar 34/36. Zaraz po porodzie musialam kupis jeansy rozm. 40. Teraz, 4 lata po porodzie (od dwoch lat w sumie) mam rozmiar 36. bluzki czasem 36 czasem 38, zalezy od firmy, bo piersi mam wieksze.

Gość nestea......
przytyłam ok 25kg i po pół roku wchodze w jeansy. ale mimo powrotu do wagi to biodra i tyłek są jakieś szersze i niektóre rzeczy są na mnie trochę opięte. muszę jeszcze zrzucic kilka kg...cycki tez mam rozmiar większe, ale tu akurat nie narzekam :D

Na kafe wszytskie wygladaja jak top modelki :D i kazda minute po porodzie miala idealnie plaski i miesniony brzuch. Mysle, ze sie tutaj tego nie dowiesz bo tu siedza same bajkopisarki.

tamila, ale masz okrpona figure , wygladasz jak szkieletor pewne jak sie rozbierzesz to mozna zebra liczyc, nie? Wspolczuje , bo masz bardzo niekobieca figure taka chlopczyca. :(

20kg, w swoje ciuchy weszłam około 2-3 tygodnie po porodzie, ale nie wszystkie tylko te bardziej elastyczne jeansy bo w tyłku sporo dostałam i tak około 4msc z niego schodziło ;)

Gość ja w moich jeansach
chodziłam cała ciąże, oczywiście odpiętych (tylko z gumką) mimo ze brzuch miałam ogromny to w tyłek ani uda nie poszło mi kompletnie nic Mało tego, owe jeansy (rozmiar 36) mąż przywiózł mi na wyjście ze szpitala (ech faceci). zapięłam się, choć z małym problemem i bardzo w aucie bolały mnie kości miednicy Przed ciąża ważyłam 54 kilo, do po porodu 63, po porodzie - nie pamiętam Przez kolejne pól roku schudłam do 46 choć bardzo tego nie chciałam (52 to moja minimalna waga jaką mogę posiadać) I dodam, ze nie karmiłam w ogóle No ale wtedy miałam 20 lat, teraz mam 37 wiec na pewno już by tak kolorowo nie było;)

Gość no to teraz się trzymajcie
37 kg na plusie pół roku po porodzie schudłam może 10 kg od dziś zaczynam dietę trzymajcie kciuki

Gość emcekwdrat
15 kg. 3 mce po porodzie weszłam w spodnie.

Gość tez przyszla
Przytyłam 13 kg, w spodnie weszłam niecały miesiąc po porodzie.

Gość barbara_varvara
hej:) przytylam 12 kg a w spodnie weszlam nie cały miesiac po porodzie :) jedz tak jak w szpitalu(dieta lekka i o stalych porach) a zobaczysz jak ladnie kilogramy beda ci spadac:)

Gość w pierwszej
ciąży przytyłam 25 kg, dopiero po roku wróciłam do swojej wagi a nawet schudłam kilka kg więcej. W drugiej ciąży przytyłam 20 kg i teraz po dwóch latach zostało mi jeszcze około 5kg do zrzucenia ale jakoś jest trudniej.

Gość no to i ja się wypowiem
10kg- ważyłam 58kg przy wzroście 164cm,więc do patyczaków nie należałam. Ale poszło mi w brzuch-miałam gigantyczny i w piersi-urosły z D do E. Ale całą ciążę mieściłam się w swoje spodnie biodrówki. Do wagi wróciłam po ok 10 tygodniach.