Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Brać psa czy nie??? Bardzo ważne aby nie skrzywdzić zwierzaka.

Polecane posty

Wielkośc mieszkania nie ma nic do posiadania psa akurat. Heh tu bym sie zastanowiła jaki ten doberman jest dowiedziała się, bo masz dzieci a to cięzki model jest. Chyba że ułożone/ułożone. Może spróbuj psa z fundacji juz z domu tymczasowego? Wteyd bedzie większość wiadomo jaki jest itop nie bedzie niespodzianek

Uważam że piies tez potrzebuje spokoju i przestrzeni życiowej a tu dwójka małych dzieci, autorka zdana sama na siebie z wychodzeniem na spacery, bo mąz jak pisze pracuje w delegacji, więc to nie takie proste, ale decyzja należy do niej, ja dla dobra zwierzaka chyba bym sie nie decydowała,też kocham zwierzęta i mogłabym mieć dużo w domu, ale samo dobre serce nie wystarczy

ola2 miałam doga i dawałam radę :) mam sąsiada na którego zawsze mogę liczyć:) wiec spokojnie :) w razie "W" pomoze

chyba że faktycznie możesz liczyć na czyjąs pomoc, też boli mnie jak patrzę na te biedne zwierzaki, ale niestety to my ludzie jesteśmy odpowiedzialni za los tych biedaków ze schronisk, życzę trafnego wyboru i duzo miłości dla tego wybranego psiaczka:)pozdrawiam

napweno będziesz miała w nim oddanego przyjaciela, piesek jest przesłodki, dbaj o niego jak już trafi do Ciebie

Pamietaj biorąc amstafa albo w typie albo mixa na co sie piszesz, masz dzieciaki w domu.... Sama mam te psy, przekochane słodziaki, ale 2 razy więcej uwagi mając go w domu i dzieci, i 2 razy więcej pracy z takim psem żeby jego miłośc z dzieckiem była wspaniała, ale z drugiej strony mało delikatne cierpliwe i lubiące dzieci psy

Mariiika ten maluszek jest strasznie cudny:D ola2 mam bardzo fajnych sąsiadów :) jak byłam w ciąży to mi sąsiad z psem wychodził, jak dziecko było chore to też, mam wspaniałych sąsiadów zawsze pomogą:) więc jeśli będzie taka potrzeba to mogę na nich liczyć :).

Widzisz można, ale jeszcze dobrze ze w parku nie w środku lasu. Moją suke ktoś wywalił z domu jak miała jakies 6 miesięcy, z połamaną łapą, pies powinien wazyc wtedy ze 20kg a ważyła 12

Odpada hahah. Może jak będzie większe mieszkanie, albo jak się kotów POZBĘDE:D i zostaną mi tylko 2 koty to wtedy moze jeszcze jakiś pies. Ale tak juz zalegaja mi te koty na tymczasie i pewnie zostana na zawsze

Psiaki sa moje. i 2 koty moje. 3 koty na tymczasie. Chyba bym nie mogła miec psa na tymczasie, nie oddała bym juz

Ale zazdroszcze:D U mnie 20 stopni ale nie grzeje jeszcze. Mam ogrzewanie na prąd takze zimą masakra z rachunkami za prad

Mariiika my w tamtym roku prądem jechaliśmy :D rachunki były zajebiste ale teraz znalazłam cos takiego jak panel na podczerwien grzejnik pobiera np 2000tys wat a ten panel tylko 900:D

o będe musiałą sie tym zainteresowac. W zeszłym roku miałam wjednym miesiącu 900zł za prąd myślałam ze padne

Gość może podpowiem
Ja też myślę o psu i jestem w takiej sytuacji co Ty. Może poczekaj, aż dziecko będzie na tyle duże, ze będzie mogło z tym psem wychodzić. Co zrobisz jesli dzieci Ci zachorują i nie bedziesz mogła wyjśc z domu?

Nie mam dzieci, ale pies nie musi co 3 godziny dorosły wychodzic. Przeciez rano może wyskoczyc jak dziecko śpi, po południu hcyba tez dzieci spią i wieczorem? A jak zachoruje nic mu sie nie stanie jak nie pojdzie pare dni na dłuższy spacer

może podpowiem mieszkam w kamienicy wiec może uda mi sie go nauczyc tak że wyjdzie na podwórko i wróci na górę :) a po za tym tak jak pisałam mam sąsiada który pomoże jak coś :)