Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Brać psa czy nie??? Bardzo ważne aby nie skrzywdzić zwierzaka.

Polecane posty

no i jqak zbroiła i widziala moj wzrok juz to sikałas pod siebie, po pol roku udalo nam sie wszystko zwalczyc

nie wiem czemu ale mam obawy co do psa ze schroniska i to np wiekszego, mam dziwna wizje że np pies potraktuje małe 3mies. dziecko jak o zabawke i złapie w zęby :-/ taka wizja mi chodzi i az mnie na myśl ściska :(

ja ci np powiem ze bym psa nie zostawiła z tak malym dzieckirem samego bez kontroli, nawet mojego psa ktorego znam itp. ale z drugiej strony instynkt pies nie powinien dziecku krzywdy zrobic, ale to tylko pies naweet jak mamy go 10 lat od maluszka

Mariiika nam przepisywali preparaty i klatke kazali i to i tamto nie dało rady:( na widok smyczy sikała, mąz głośniej cos powiedział sikała, męża jak widziała to juz kaplica strasznie sie bała nawet jak chciał ja pogłaskac to sie kuliła, nie lubiła zbytnio mężczyzn ... kiedys facet z dziecmy szedł dzieci ja głaskały przytulały a facet wyciagnoł łape i chciała go ugryźć :D jak szedł np starszy facet to az chora była, psów wcale nie tolerowała ledwo można było ją utrzymac :) ale charakter miała cudny... miała nawyk okradania nas z jedzenia :D np zrobiłam kolacje poszłam po herbate do kuchni wracam a kanapek nie ma :D kurczaka z blatu i td:D z mężem kiedys połozyliśmy kanapke wychodzimy mówimy " nie wolno " podgladama a ona "am kanapke" :D a kapanie to był kosmos, nawet kiełbasa nie pomagała :D

moje psy zyja z kotami zdarza sie ze z jednej michy jedza, ale nigdy nie podaje im np kosci jak sa razem albo z kotami w pomieszczeniu to samo jedzenie, nigdy dio konca nie wiesz co sie wydarzy wiec ja wole zachowac chociaz minimum bezpieczenstwa

Ja mam labradora to zupelnie inna bajka kolezanka ma maltanczyka nie obrazajac nikogo pies jest tak glupi,ze sie tego opisac nie da.Prawie wszystkie te male pieski z wlosami sa glupie.Westy mi sie nie podobaja ,ale nic o nich nie wiem nie mam znajomych co maja tego psiaka. Jak chcesz malego juz to mozesz jeszcze zobaczyc lhasa apso,jack russel, ten drugi madry i slodki i nie trzeba z nim chodzic do fryzjera

Gość to ja wam powiem cos
jack russel szczeka jak glupi,no i za madry to on nie jest...wszedzie wlazi,trzeba miec oczy w dupie zeby go upilnowac.NIE POLECAM

niby sie szybko uczy ale chyba szybko zapomina i jest strasznie dziki

Autorko chyba najlepiej bedzie jak wezmiesz jakiegos sredniego psa,lagodnego.Wszystkie te male to sa szczekacze,wredne i zlosliwe i z mojego doswiadczenia takie same dla siebie.Mialam 2 male,teraz mam duzego i ten duzy to dopiero przytulanka

jak juz pisalam,kup szczeniaka,kocham psiaki wszystkie,sama mam swojego ze schroniska,ale przy dzieciach bym nie ryzykowala niestety,nawet z DT.Psiaki przychodzace do DT moga byc agresywne,nie wiesz kto je wczesniej mial,czy byl bity,nie wiesz co mu odwali za pare tygodni.Wezmiesz szczeniaka,bedzie taki jak go sobie wychowasz.

chyba sobie tego psa odpuszczę :) poczekam chyba jak mała bedzie miała rok:) bedzie juz ciepło zacznie troszke chodzic i wtedy chyba wezme to najrozsądniejsze moim zdaniem, teraz idzie zima musze znosic wózek a tak puszcze małą do piaskownicy a i z psem wyjde :)

Gość katarina ___
Dnia 25.10.2012r w Chełmie Śląskim zaginęła Suczka rasy Shih tzu o imieniu Coco. Ostatnio była widziana w okolicach restauracji "Oaza" w Chełmie Śląskim. Znaki szczególne: biało-brązowa, w dniu zaginięcia miała kucyk z przypiętą czerwoną kokardką, posiada przepuklinę pępkową, waży ok.3,6 kg, malutka, ma dłuższe włoski na główce, a tułów ostrzeżony. Ktokolwiek ją widział lub przygarnął do siebie PROSZĘ o pilny kontakt. Jeżeli ktoś przygarnął suczkę to bardzo proszę ją zwrócić właścicielom, gdyż Coco jest bardzo związana ze Swoją Panią, na pewno bardzo tęskni tak jak My za nią. Przeżywamy strasznie utratę Naszej Kochanej Coco, która była z Nami ponad 3 lata. Suczka jest bardzo towarzyska. Na znalazcę czeka Nagroda 1000zł. Prosimy o kontakt, nie wyobrażamy sobie życia bez Naszej Coco Telefon: 605917887, 698646002