Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 latek

dwulatek

Polecane posty

Gość 2 latek

Mój syn zaczął się budzić w nocy.chce spać że mną. cały dzień z nim i wieczorem chce trochę odsapnac a tu masz. nie wiem co się dzieje. jak odkładał go do łóżka wielki ryk. obudzi i się kręci w moim łóżku zanim zacznie. a tak mi ładnie spał w nocy

Hej, rozumiem to... Mój też prawie 2 latek dotychczas spał w swoim łóżeczku, a teraz po prostu nie da się go tam włożyć i tylko mama mama, ja myślę, że pcha się do mnie nawet w nocy bo strasznie przeżywa jak wychodzę w weekendy na zajęcia, a jest nauczony, że cały czas jest ze mną. Przesyłam trochę sił, których sama nie mam:)

Hej, rozumiem to... Mój też prawie 2 latek dotychczas spał w swoim łóżeczku, a teraz po prostu nie da się go tam włożyć i tylko mama mama, ja myślę, że pcha się do mnie nawet w nocy bo strasznie przeżywa jak wychodzę w weekendy na zajęcia, a jest nauczony, że cały czas jest ze mną. Przesyłam trochę sił, których sama nie mam:)

Gość dwulatek
Dzięki.może taki etap.mój to też że mną tylko i ostatnio płacze za mną jak wychodzę a tak nie było.