Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

co jest sensem życia?

Polecane posty

no nie, bo jak dzieci odchowasz to masz jeszcze kochającego męża i żyjesz z nim, żyjemy po to aby zostawić coś po sobie, żyjemy w pamięci innych, jak ludzie o nas zapomną to tak jakby nas nie było

elektronik ma w sumie rację chyba- chodzi w sumie o to, by znaleźć swoje szczęście i tyle. i po prostu żyć. robić coś. życie to stałe robienie czegoś. tak po prostu. albo uczysz się, albo pracujesz, albo wycierasz tyłek komuś, albo się modlisz, albo coś tam... tak czy inaczej coś robisz i ktoś zawsze by cię mógł zastąpić, nie ma niezastąpionych. chyba chodzi więc o to, by mieć radochę z czegos i tyle. podążając za moją myślą- a co jeśli największą radość daje mi spanie?? tak jest! ewentualnie kawa i ciacho i letni dzień albo smaczny drink i miłe spotkanie, ale nie dłużej niż do 24! nie lubię być na mieście po północy, bo m i zimno i się boję.

Gość anne de waele
Polska to zacofany kraj, a co ma byc sensem zycia dla Polakow jak ich stac tylko na porody szczerze wspolczuje, kiedys plakalam za polska, dzisiaj pocieszam sie na kafe ze tam nie mieszkam

helloiza jeśli nie widzisz sensu w życiu to po co się uczysz i o tym wszystkim tutaj piszesz? idź się zabij, a dopóki o tym piszesz i myślisz to masz w sobie nadzieję że się w Tobie coś zmieni i znajdziesz sens życia

a gdzie mieszkasz? elektronik- masz sporo racji, zwłaszcza z tym mężem, bo wiesz, że jestem romantyczką, ale wiesz.... wynika z tego, że żył tak naprawdę einstein i paru innych jak on. sorry, ale tzw. zwykły człowiek zginie w pamięci innych- np. ile wiesz o swoim prapradzidku? pamiętasz dzidków, pradziadków już zazwyczaj mniej. ale to i tak jest zupełnie inne pokolenie dla ciebie. więc zapomną o nas i tak najdalej w drugim pokoleniu po nas. a co z tego, że jakieś zdjęcie rodzinne będzie? i tak twarz sprzed 50 lat nic nikomu nie powie, a młodzież woli się kształcić i piwo pić niż oglądać album z posiadówek babci i dzidka.

Gość anne de waele
belgii. Jak dla mnie to pelnia szczescia to sens zycia. Znaazlam chlopaka z ktorym dogauje sie jak z nikim, oboje nie chcemy dzieci, mamy takie same spojrzenie na zycie, wspolne plany i marzenia ktore zamierzamy spelnic. I czuje sie chba przez to bardziej spelniona niz wiekszosc wielodzietnych rodzin :) a jeszcze pare lat temu nic nie mialo sensu dla mnie

Gość kkithlp
anne de waele, ale co Ty tak w kółko o porodach, jakby Ci ktoś kazał rodzić? A co do zacofanej Polski, to też kiedyś miałam takie wyobrażenie, że u nas dzieci to priorytet dla większości. Pojechałam do Anglii, a tam to samo i owszem, pytano mnie, czy mam dzieci i dlaczego nie. Wszędzie jest tak samo. Co nie znaczy, że nie można wszędzie życ po swojemu. Nie tylko w jakiejś belgii czy ukrainie czy innej krainie.

Gość anne de waele
to nie wiem w jakiej anglii bylas. Moje kolezanki chca miec dzieci to rodza, ale duzo nie chce, jeszcze inne chca zaadoptowac juz troche starsze, a tutaj wchodze na post z ladnym zapytaniem i z kazda odpowiedzia dochodze do wniosku ze jak zostane krowa rozplodowa to poznam sens zycia xd ludzie ogarnijcie sie

Gość wewesd
Witam, X Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie. Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to.... X X X XXX-VCXZCSEDdfskuw23495345923234dd