Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przykro mi...powinno?

Moja szwagierka sie obraziła chyba...miała o co?

Polecane posty

Gość oel ole pole ole
to tak jakbys napisala, ze sie obrazasz, bo ci ktos dziecko przebral, jak sie za przeproszeniem obesralo i obrzygalo cale. no pewnie, niech siedzi w smrodzie :O tylko ty mozesz przebierac:D

Gość robie to co mi sie podoba
Ale wy macie problem,zamiast doradzic autorce co ma teraz zrobic to Wy ja gnoicie,przeciez ona wie ze zle zrobila po cholere jeszcze ja dobijacie? wy nigdy nie zrobilyscie niczego czego potem zalowalyscie? Jak tak was czytam to smiac mi sie z was chce co jedna to madrzejsza.Jedynie Lodowata madrze napisala widac ze ma luzne podejscie do zycia

Gość oel ole pole ole
przeciez pisza jej, ze powinna przeprosic matke, w kilku postach to widzialam, tylko ona nie przyjmuje nic do siebie. nie przesadzaj

Gość kredka bambino
sama jestes debilka, a autorka sama nie wie jakiej plci jest dziecko. I powinna przeprosic a nie walic fochy na forum

Gość Why do we try?
i po co te bluzgi? hah rozbawiłaś mnie od kiedy to nie wolno chłopcu spiąć włosów :D ejstes najzwyczajniej w świecie głupia!

Gość MamaCóreczki
Pisząc spineczki miałam na myśli robienie z dziecka laleczki, a nie pomoc w jakimś kłopocie typu wchodzące włoski w oczy. Miałam dopisać, że nie chodzi mi o zabezpieczanie i wypełnianie podstawowych potrzeb dziecka, bo uznałam to za oczywiste, ale widzę, że niektórzy mnei nie zrozumieli. Mnie chodziło o ingerencję w wygląd tylko i wyłącznie. Jeśli podpięłaby włosy na chwilę, bo lecą w oczy to ok, ale gdyby ścieła włoski (efekt trwały chociaz na jakis czas) to juz bym sie wkurwila.

Gość kredka bambino
debilki jestescie wlasnie widac komu sie styki pala laleczko. Autorka to moze ze swoimi dziecmi robic co jej sie podoba, ale nie z cudzymi. No ale taki pseudo inteligent tak ty tego nie pojmuje :D:D:D

Gość kredka bambino
poza tym na miejscu szwagierki poszukalabym sobie niani. I wtedy to autorka zostalaby z reka w nocniku, bo to ona nie ma pracy.

Kurde nie wiedziałam że mój temat tak strasznie wam zalazł za skórę....matko jakie wzięcie:D Szwagierka wkońcu odpisała-okazało sie ze pojechali na cały dzień i ich w domu nie było a tewlefonu nie wzieła. I napisała że chyba zgłupiałam że sie obraziła bo jakbym mu ufarbowała na czerwony to by mnie zbeształa ale powiedziała że sama juz mu miała obciać ale jest w drugiej ciąży(akurat o tym nie wspominałam) nic jej sie nie chce i nic sie nie stało. Kurde myślicie że źle ma ze mną? Dbam o dziecko jak o swoje, ugotuje mu coś czasem jak ona nie zdazy i jak trzeba to zostane godzine dłuzej albo wczesniej przyjde,do lekarza z nim pójde. Uwazacie ze ma ze mną zle? Nienka by nie zostawała, nie gotowała-za dopłata pewnie by gotowała. Oni bardzo roznie pracę konczą wiec nie ma tak żle. Mogłabym iść do innej pracy jakbym tak juz baaaardzo poszukała ale mi korona z głowy nie spadnie a ona za 4 miesace rodzi i idze na zwolnienie gdzies za 2-3 więc naprawde lepiej im jak ja przychodze.

No i koniec tej przejmującej historii-powiem wam tylko ze 90% z was to ważniaczki które nie zrozumiały chyba ze dziecku nic sie od tego nie stało. I dalej obstaje przy swoim ze jakby sie ta sytuacja powtórzyła to zrobiłabym to samo. Ja wiem ze jak MI COS WPADNIE DO OKA to jest gorsze od bólu gardła. Ale wy jesteście dziiiwne. No cóż moze za stara jestem by was pojąc bo kiedyś nikt sie nie obrażał o takie rzeczy i kolczyki tu mają nic do gadania(to jest ingerencja w zdrowie-moze zaropieć boleć szczypać a głupia grzywka to tylko włos,urośnie do takiej długości za miesiąc i nik nie bedzie pamiętał!)

Gość ZA 12 MIN
no to sie wyjasnilo :) cos mi wlasnie nie pasowalo. kobieta, ktaora nalegala, zeby ci zaplacic za opieke nad dzieckiem mimo, ze nie chcialas oznacza, ze jest kulturalna osoba. obrazilaby sie jaka zabobonna, zadziorna matka i nie pasowalo mi to do obrazu tej kutluralnej kobiety

Właśnie tylko dla mnie to było dziwne bo ja nigdzie nawet do sklepu bez telefonu nie chodze. I od wczorja do dzisiaj zadnego kontaktu z nimi :D no cóż LUDZIE :)

Gość szczypiora
Ja bym sie trochę wkurzyła

Gość A ja wierze w przesady
Dzis ( a raczej wczoraj ) trzy razy czarny kot przebiegł mi droge .No i co ? No własnie ...Stało sie .Weszłam na kafe buhahahhaahah :):):)

Gość niedlapsakielbasa
o rany autorko nawet jak sie obrazila to jej przejdzie szybko,obcielas troszke wloskow ktore odrosna a nie palec u reki..nie przejmuj sie,nie analizuj,zycie jest za piekne by sie przejmowac takimi pierdolami i nie zakldaj tutaj tematow bo cie tylko zgnoja a nic madrego nie doradza

Droga autorko, ciesze sie, ze tak sie to wszystko skonczylo. :-) zdziwilabym sie, gdyby szwagierka faktycznie sie obrazila o cos takiego. Milego wieczoru