Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca-wiedząca-nie wiedząca

Ćwiczenia, ćw. siłowe, kontuzje- zna się ktoś i poradzi?

Polecane posty

ooooopooookaaa Schudłas tylko 6 kg?? To bardzo dużo!!!! Zauważ, że tłuszcz jest jak gąbka, szeroka, a miesien jak scisnieta gabka. W wadze raczej az tak nie widac jak w cm obwodu!!!! DZięki :) Dla mnie to mało bo jeszcze z 30 czeka.. :( Na obwodach straciłam naprawdę sporo i mam mięśni myślę, że więcej niż tłuszczu bo ten głównie na brzuchu i jeszcze trochę na ramionach.

Gość ooooopooookaaa
Ja mam tylko licencjata z awf No cóż, chcesz zrzucić zbędne kg to trenuj i nie poddawaj się Najlepiej działa rowerek z angazujacymi RR Czemu? Kolega, grubasek w ciagu roku zrzucił z 30 kg!!!! Co drugi dzień ponad 50 min na rowerku, ogladał TV i jezdził na tym rowerku. Byłem na prawde zaskoczony jakie efekty uzyskał!!!!!! Szczupły chłopak teraz jest. Wiem, że stosował jakieś uzupełniające ćwiczenia wszechstronne. Intensywnosc umiarkowana ale liczy sie tu czas ćwiczeń, na zbedne kg to powyzej 50 minut to spala organizm wtedy tłuszcz. Coś koło 35 min wysiłku dopiero organizm z wegli białek przerzuca się na tuszcz i go spala - paliwo. Dlatego minimum 50 min cwiczen

Na spalanie tłuszczyku to tylko biegi albo pseudo rowerek angazujacy ramiona 50 min uzupełniajac zwykłymi cwiczeniami!!!!!!!111" Tylko to, poważnie? A ćwiczenia cardio, spalające tłuszcz nie dziają?

Gość ooooopooookaaa
Dziewczyny ja mam na brzuch fajne ćwiczenia video, można ściągnąć z torrentów. Jak umiecie z tego sciagac to podam

OPOKA- a to co robię do tej pory jak oceniasz?

dawaj, ściągne sobie :)

Gość ooooopooookaaa
Oczywiście, że działają. Zakłądam jednak, że jestes typową matka polką która o takich ćwiczeniach nie ma pojecia. A gimnastyka 15 minutowa w swiadomosci tych polek nic nie da, dlatego pisze zeby najlepiej biegac lub rowerek,,,,

hehe nie jestem typową matką polką :P W sumie dziennie ćwiczę ok 1,5-2,5h plus basen/ rower.

nigdy mniej, często więcej

Gość ooooopooookaaa
Jest swietlny cykl, jak przejdziesz to albo chociaz troche z tej serii to bedziesz miała ciałko jak 17nastka :P beach body insanity lub px90

Myślę, że żeby się za to zabrać muszę jeszcze schudnąć. Nie uważasz, że np wyskoki itp to trochę strach przy nadwadze? Poważnie pytam, jeśli mam 30kg za dużo to mogę to robić, czy z tym rowekiem, basenem i aero grzecznie czekac az się waga zmniejszy?

ERROR str zablokowana niestety, ale wiem o czym mowa ;)

Gość ooooopooookaaa
Klikasz na get this torren tam masz magnes i sciaga :P tylko najpierw musisz zainstalowac program do torrentów

Gość kolego powyzej
ale str się zupelnie nie otwiera

Gość AlicjaMoher
Pytajaca, a skad jestes? UK?

Gość Odchudzaczka-Kaczka
Może spróbuj jakieś gotowe zestawy ćwiczeń? Dobre są te z Beachbody.com ale akurat Insanity i P90x są za mocne. Polecałabym coś w stylu Turbo Jam, Turbo Fire (oba cardio) albo Chalean Xtreme (hantle). Laski tu na kafe ćwiczyły to i nawet jakieś efekty miały. Więcej o tych ćwiczeniach możesz sobie poczytać na wizażu albo vitalli. Wszystkie te zestawy możesz ściagnąć z chomikuj.pl albo z torrentów.

Nie, jestem z Niemiec :( których niecierpie Dzięki za te treningi powyżej :)

Gość Odchudzaczka-Kaczka
Fajne te cwiczenia z ta babeczką :) I dosc krotkie czyli akurat jak sie ma malo czasu - jak ja :D Moze rusze wreszcie moj tlusty tylek i cos pocwicze :D

Gość adfasfas
Czytalem na szybkiego i myslalem ze to gość dlatego moje zdziwienie ze te 1.5 kg bierze co nie zmienia faktu ze nie jest to zaden trening silowy i nie jest to duze obciazenie. Dlaczego wiem ze masz zle rozpisana diete i cwiczenia? BO NIE MASZ WYNIKÓW! Cwiczysz po 2 godziny dziennie i schudnac nie mozesz. Nic dziwnego skoro sie tak katujesz, organizm nawet nie ma czasu na regeneracje. Starczy Ci 40 minut biegu 3x w tygodniu a miedzy tym silownia tak zebys miala te dwa dni odpoczynku. Jezeli wiesz ze tak wszystko dobrze robisz i masz ogromne doswiadczenie to po co sie pytasz ludzi? Nie trzeba miec skonczonego awfu zeby osiagnac efekty na silowni. W 3 miesiace schudłem 20 kilo ze 105 do 85. Jak masz nadwage, dobrze rozpisana diete to schudniesz bez problemu i szybko, bez ogromnego wysilku i wielkich obciazen. Dieta to 80% tak naprawde. Ja na poczatku zaczynalem od 10-20 minutowych biegow 5x w tyg bo nie mialem kondycji a waga szla w dol. Nie korzystalem tez z zadnych porad "fachowcow". Przeczytalem kilka rzeczy ulozylem diete, cwiczenia i byly wyniki. Nikt za Ciebie tego nie zrobi. Jak widac kazdy woli tylko czekac na gotowe, zamiast wziac sie samemu do roboty i poczytac. Na forum sfd niektorzy userzy proponuja swoja ODPLATNA pomoc w ustalaniu diety i cwiczen. Sa tam dzienniki ludzi ktorym pomagaja. Mozesz do kogos napisac i Ci ulozy jak sama nie jestes w stanie. Jezeli podejrzewasz ze masz klopoty z tarczyca to do lekarza bo nikt Ci tutaj przeciez lekow nie przepisze.

ale jakieśtam wyniki mam bo schudłam te 6kg, ale jednak schudłam. No i w obwodach poleciało mi dużzzo. te cwiczenia kaczka ci polecam

nie podejrzewam, wlasnie odebralam wyniki, czekam na wizyte z endo. a ty skoro masz takie neatywne nastwienie moze poprostu sie nie wypowiadaj kolego nade mna

Gość TY CWANIACZKU
CIEKAWE CZY BYŁBYŚ TAKI CWANY I SPRÓBOWAL MI DOPIERDOLIĆ JAK TEJ LASCE CO TU PISZE. Z TYMI TWOIMI 85 KG SZANS NIE MASZ STARY, ALE CHĘTNIE BYM Z TOBĄ NA SOLÓWKĘ POSZEDŁ ZA TAKIE TRAKTOWANIE KOBIET-NAWET W NECIE SZACUNEK SIĘ NALEŻY!

Gość kachnakiedyświelgachna
jak ma niedoczynność to będzie jej trudniej schudnąć niż 100kg koniowi co nic się nie ruszał i nagle wstał od tv i zaczął ćwiczyć, tego pod uwagę nie wziąłeś?

Różnica jest między nami taka, panie negatywnie nastawiony, że ja mimo iż nadwagę posiadam prowadzę aktywny tryb życia i zanim zaczęłam te treningi opisywane powyżej, codziennie chodziłam ok 2h z psem, rozciągałam się codziennie i pływałam 2x w tyg, a więc mój orgaznizm przyzwyczaił się do tego rodzaju wysiłku. Zdrowo się odżywiałam nawet i przed tym odchudzaniem i w mojej diecie modyfikacje były niewielkie, jadałam 3posiłki, a teraz jem 6-7 i więcej kcal spożywam. Może kiedy ty źle się żywiłeś i nie ruszałeś wcale łatwo było ci zrzucić te kg. W moim przypadku jest to trochę trudniejsze. No i jeszcze raz powiem, skoro nic pozytwnego nie masz do powiedzenia, nie wypowiadaj się wcale.

Gość do adfasfas
Stary powiedz szczerze- masz małego fiuta i chcesz sobie odbić?

Gość pewnie tak!
hahahahha dobre to było :D

Gość meskim okiem
Dziewczyno masz osiągi,6kg schudłaś! Pamiętaj,że mieśnie swoje ważą i patrz tylko na obwody.