Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilianka92

Slimgreen GALEN

Polecane posty

Gość Lilianka92

Chcialabym zapytać czy ktoś z was stosował ten suplement, czy wspomaga dietę i ruch w walce z kilogramami. Jesli schudliście to z jakiej wagi poczatkowej i ile?:)

Gość rennak
mi pomógł, ale bez diety to nie licz na cuda z niczym ;)

Gość Ulkka23
bardzo fajny preparat i naturalny skład. Teraz dodali do niego dwa nowe składniki, w tym chrom, który pomaga jak się lubi słodycze. Przy czym on na początku odchudza szybko - około 2-3kg na tydzień, a potem to już tylko 1 i trzeba byc cierpliwym i sie nie poddawać.

Gość Olcia Dubicka
Tego supla nie stosowałam ale zaufałam suplementom i zaczęłam brać inne tabletki z polecenia :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość Vivian71
A to moja dieta i schudłam tak już 15 kg :) - musli z płatków owsianych + ziarenka słonecznika + naturalny jogurt. Do tego jak mam ochotę to 1 jajko. Na drugie śniadanie biorę jabłko + pomidor. Na obiad jem gotowaną rybę lub pierś kurczaka - ale tylko gotowane + gotowany kartofel średniej wielkości + surówka (różna, najczęściej z kiszonej kapusty bo przeczyszcza jelita). Na podwieczorek jabłko lub grejpfrut (jak mam ochotę) lub jajko jak go nie jadłam na śniadanie. czasami zamiast pełnego jajka jem 2 białka. Piję przeciętnie 2,5 litrów wody mineralnej średnio gazowanej, w tym zieloną herbatę. Stosuje tez slimgreen trio - najczęściej rano do śniadania, wtedy też jakoś lepiej mi się trzyma tej diety. Oczywiście owoce od czasu do czasu wymieniam na inne, pozwalam też sobie co 2,3 dzień na 4 kawałki czekolady, tylko gorzkiej. Na kolacje kupuję takie chrupki z błonnikiem - ale staram się nie jeść ich więcej niż 200kcal.