Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelwrrel;rw

Czy kobieta z "małym przebiegiem" jest bardziej atrakcyjna dla faceta?

Polecane posty

Gość dck
a kto ci, słoneczko, wmówił, że twój stały partner jest ci wierny? a skąd te zdrady? dlaczego uciekają od nudnej, niezbyt atrakcyjnej żony do znacznie bardziej otwartej kochanki? głupotą jest twierdzenie, że sypianie z jedną osobą uchroni przed chorobami wenerycznymi, bo nie wiadomo, czy ta druga osoba sypia tylko z tobą. zdecydowanie częściej używa się prezerwatyw przy przypadkowych kontaktach niż w stałym związku. także, rybko, twoje teorie są wyssane z... palca

Gość Slodka...ale tajemnicza
Znam swojego partnera chyba lepiej niz ty. I co to sa "te zdrady"? Mowisz o swoich pozal sie boze podbojach seksualnych? Sorry,ale to propaganda,ze teraz zdradzaja sie wszyscy,nie wierz wszystkiego co mowia w tv czy pisza w internecie.

[zgłoś do usunięcia] **CREAM** ROR JESTES TAK WNERWIAJĄCA ze powinnas dostac dozywotniego bana" xxxx przypminasz mi hitlera - tez probowal wyeliminowac tych kt go irytowali;-) eguł

"dokladnie slodka ror nie pisze prawdy, tylko sama tlumaczy swoje szmaciarstwo zeby lepiej sie poczuc xxxxx a juz znalezli sie "rozgryzacze mojej osoby" ;-) podam liczbe bartnerow tutaj - 234,567, 184 - teraz happy?;-)

"**cream** nie rozumiem o co chodzi z tym wyszaleniem sie" xxxxx nie jestem zaskoczona ze czaisz czaczy w tym temacie;-)

"Slodka...ale tajemnicza Wyszalec sie mozna ze stalym partnerem, dla osob z uboga wyobraznia to pewnie trudne do zrozumienia. Mozna miec fajny seks niepolaczony z ryzykiem zlapania jakichs swinstw, czego tu zalowac." xxxxxx ;-) najczesciej to mowia laski ktore jednego penisa w zyciu widzialy czy tez czuly;-) bronia tej tezy - niczym czestochowy;-)

"dck to zwykle brzydkie i nudne baby krytykują w ten sposób te ładne, które mają sporo większe powodzenie to samo z facetami, którzy by chcieli mieć te ładne, ale są za ciency w uszach. w końcu najlepiej komuś dosrać, żeby się samemu ze sobą lepiej poczuć" xxxxx bo ludzie dziela sie na dwie kategorie : na tych kt maja udane zycie seksualne i tych co im zazdroszcza;-) as easy as it is;-)

"**cream** nigdzie nie pisze aby sie z pierwszym zenic ale puszczac sie w imie wyszalenia sie to chyba przesada ale kazdy robi jak chce " xxxxx niektorym slowo puszczac kojarzy sie setakmi tysiecy;-) a czasem wystarczy 4-5 partnerow zeby ocenic co i jak sie lubi;-)

To ile powinno sie w zyciu poczuc penisow i kto ustala te normy?

" Slodka...ale tajemnicza Znam swojego partnera chyba lepiej niz ty. I co to sa "te zdrady"? Mowisz o swoich pozal sie boze podbojach seksualnych? Sorry,ale to propaganda,ze teraz zdradzaja sie wszyscy,nie wierz wszystkiego co mowia w tv czy pisza w internecie." xxxxx nie, nie wszyscy zdradzaja - ale czasem czlowiek mylnie ocenia sie swoja przynbaleznosc;-)

[zgłoś do usunięcia] Slodka...ale tajemnicza To ile powinno sie w zyciu poczuc penisow i kto ustala te normy?" xxxxxx a po co sie ograniczac tylko do penisow?;-) normy kazdy sutala dla seibie indywidualne, jak ci dobrze z jednym partnerem - to puszczaj sie z jednym, tyle ze nigdy nie bedziesz wiedziala co lubisz ja kiedys przysiegalam ze nie lubie saltki warzywnej dopoki jej w koncu nie sporbowalam;-)

Dlaczego puszczajac sie z jednym nigdy nie bede wiedziala co lubie? Jak ma sie do tego analogia z salatka warzywna? Czy zeby wiedziec ze nie lubie zrec gowna tez musze je sprobowac?

Gość dck
słodka - jak ty uroczo nic nie rozumiesz :) ale jak tu rozumieć, jak się miało właśnie tylko tego jednego partnera? to jak (idąc tropem analogii z sałatką) jeść całe życie rosół i twierdzić, że zupa pomidorowa jest niedobra, choć jej się nigdy nie spróbowało. x ROR - nic dodać, nic ująć. oni po prostu nie wiedzą o czym piszą. :)

"Slodka...ale tajemnicza Dlaczego puszczajac sie z jednym nigdy nie bede wiedziala co lubie? Jak ma sie do tego analogia z salatka warzywna?" xxxxx dlatego ze im wiecej ludzi tym wiecej roznorodnosci - jedna osoba nie ejst w stanie ci dostarczyc pelenego arsenalu - bo tez pewnych rzeczy nie zna czy nie lubi co do anlogii warzywnej - to po prostu wydawalo mi sie ze czegos nie lubie - wiec nie chcialam sprobowac (bo bylam pewna ze nie bedzie mi smakowac) , azasmakowalo i to bardzo;-) xxxx Czy zeby wiedziec ze nie lubie zrec gowna tez musze je sprobowac?" xxxx wtedy bedziesz miala pewnosc;-) ale nie ma obowiazku probowania nowych rzeczy - czasem po prostu warto - bo nic sie nie traci;-) z tym ze ,ludzie nie lubia nowego /probowania - bo zwyczajnie sie czuja zagubieni w nowej sytuacji/czesto nieznanej

Jezeli jestem z jednym to dla mnie jest oczywiste,ze wlasnie dlatego,ze akurat to lubie-czyli doskonale WIEM CO LUBIE. Ja nie mowie,ze zupa pomidorowa jest niesmaczna, tylko taka zupa zupelnie mnie nie interesuje. Nie rozumiem tego,zeby znalezc sobie fajnego partnera ale dla porownania jeszcze szybko zaliczyc kilku innych,moze akurat lepiej robia minete,albo specjalizuja sie w BDSM buhahah.

"Slodka...ale tajemnicza Jezeli jestem z jednym to dla mnie jest oczywiste,ze wlasnie dlatego,ze akurat to lubie-czyli doskonale WIEM CO LUBIE" xxxx raczej wiesz tylko to co on ci zaproponowal;-) z naowymi ludzmi odkrywamy zwykle nowy swiat - an roznych palszczyznach z tym seksualnej i wtedy np., sa rzeczy z ktorymi wczesniej nie zetnelismy itd. ale nie martw sie przymusu nie ma ;-) mozesz sie bzykac non-stop taka samo;-) xxxx Ja nie mowie,ze zupa pomidorowa jest niesmaczna, tylko taka zupa zupelnie mnie nie interesuje. Nie rozumiem tego,zeby znalezc sobie fajnego partnera ale dla porownania jeszcze szybko zaliczyc kilku innych,moze akurat lepiej robia minete,albo specjalizuja sie w BDSM buhahah." xxxx nie wiem zabko co to jest BDSM - ni znam slangu;/ i nie denerwuj sie tak - bo nikt cie nie zmusza do niczego , choc moim zdaniem takie osoby wiele omija - przede wszystkim poznwanie wlasnych potrzeb

Gość amadeuzs
szczesliwi ci co rzezaczki jeszcze nie zaznali :(

a i jeszcze zauwazylam - ze kobiety ktory puszczaly sie tylko z jednym zawsze krzycza ze jest im dobrze ;-) albo ze maja najlpeszego na swicie partnera - to tak jakby obejrzecz jeden film w zyciu i moiwc ze to ulubiony;-)

Gość Mistrzzzz
ROR to idąc twoim tokiem rozumowania to tak naprawdę nigdy nie będziesz wiedziała co lubisz, bo nnie satrczy ci życia żeby wszystkich wyruchać.

puszczanie s ei z osobami kt sie nie badaja regulranie jest rzeczywiscie glupota;-)

[zgłoś do usunięcia] Mistrzzzz ROR to idąc twoim tokiem rozumowania to tak naprawdę nigdy nie będziesz wiedziała co lubisz, bo nnie satrczy ci życia żeby wszystkich wyruchać." xxxxx nie zachcam zebys szla moim tokiem rozumowania;-) w koncu to moj tok;-) dla ciebie moze nie dzialac;-)moze bedzie lepeij jak zostaniesz przy jedenym partnerze;-) poz atym przecieniasz moje ambicje - ja nie zamierzam wysnaczac trendow - tylko dziele sie swoim spostzrezzeniem - z mojego i najomych dosiwdczen - ze prawie kazda przy pierszym partnerze myslala ze lepeij byc nie moze;-)

Gość amadeuzs
trudno dyskutowac z ludzmi ktorzy pisza "zabko" i "nie denerwuj sie tak", sam tak pisalem zeby wkurzac ludzi heheh. dobre jest jeszcze "dziecinko", zylka ci peknie i nie goraczkuj sie tak :)

Gość wiercidełko
Problem z "przebiegiem" polega na tym, że im kobieta miała więcej partnerów seksualnych tym trudniej wytwarza mocne więzi z każdym kolejnym mężczyzną, a to przekłada się na większe prawdopodobieństwo zdrady. Jeszcze większy problem polega na tym, że kobieta nie jest świadoma tego procesu, albo zdarza się to bardzo rzadko.

Gość dck
słodka - tobie się tylko wydaje, że wiesz, co lubisz. dopóki nie porównasz tego z czymś innym, nigdy nie będziesz wiedziała na pewno. żyjesz w ułudzie, bańce mydlanej, która - jak sądzę z doświadczenia wielu osób - pęknie kiedyś w bolesny sposób. wyidealizowałaś sobie seks z jedną osobą i pewnie kiedyś będziesz żałować, że nie spróbowałaś z kim innym, że nie wiesz, jakby to było. a może twój facet tak naprawdę jest kiepski, ale ty po prostu nie zdajesz sobie z tego sprawy? każda nowa osoba coś wnosi i nie musi być to od razu bdsm. po prostu seks z każdym jest inny. oceniać go można dopiero mając skalę porównawczą.

[zgłoś do usunięcia] amadeuzs trudno dyskutowac z ludzmi ktorzy pisza "zabko" i "nie denerwuj sie tak", sam tak pisalem zeby wkurzac ludzi heheh. dobre jest jeszcze "dziecinko", zylka ci peknie i nie goraczkuj sie tak" xxxxxx zgadzam sie w 100% od tego zapieranai sie moze zylka w oku pojsc;-)

Wiem tylko to co on mi zaproponowal? Uwazasz,ze kobiety w sferze seksu trzeba za reke prowadzic? Jezeli nie wiesz co to BDSM to najwidoczniej na nic ci sie zdalo to zaliczanie facetow i nadal jestes jak dziecko we mgle.

Gość dck
wiercidełko, a kto ci takich bzdur naoopowiadał, co?

Gość dck
no, no, słodka, ty wiesz, co to bdsm... +100 do umiejetnosci seksualnych :D