Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelwrrel;rw

Czy kobieta z "małym przebiegiem" jest bardziej atrakcyjna dla faceta?

Polecane posty

"wiercidełko Problem z "przebiegiem" polega na tym, że im kobieta miała więcej partnerów seksualnych tym trudniej wytwarza mocne więzi z każdym kolejnym mężczyzną, a to przekłada się na większe prawdopodobieństwo zdrady" xxxxxx hahahhahaha ;-) kobiety zdradzaja wtedy gdy partner jest seksualnie kiepawy;-) proponuje zapamietac te teze;-) kobieta dopieszczona nie zdradza;-) xxxxx Jeszcze większy problem polega na tym, że kobieta nie jest świadoma tego procesu, albo zdarza się to bardzo rzadko" xxxxxx kobiety majace doswidczenie seksualne z wieloma partnerami - po prostu maja szersza skale porownan i wyzsze wymagania - dla kontry: dziwica zawzse jest zadowolona z seksu - czy kltoras powiedziala ze bylo kiepsko?;-) to jak ze znajomosci rynku - im mniejsza znajomosc tym wieksza podatnosc do absorpcji byle kitu;-) konkludujac dowiadczona babka - szybko ovceni czy ma do czynienia z wytrwanym kochankiem czy ze zwyklym partaczem;-) skadinad przyjemnym;-)

Gość amadeuzs
mi wiele dziewic mowilo ze bylem kiepski :)

"Slodka...ale tajemnicza Wiem tylko to co on mi zaproponowal? Uwazasz,ze kobiety w sferze seksu trzeba za reke prowadzic?" xxxxx chodzilo mi bardziej ogolnie z jedna osoab wszystkiego nie przetestujesz bo ta soba tez ma swoje preferencje i tyle. xxxx Jezeli nie wiesz co to BDSM to najwidoczniej na nic ci sie zdalo to zaliczanie facetow i nadal jestes jak dziecko we mgle" xxxxx a ja gdzies powiedzilam ze nie ejstem dziwica?;-) po co wycieczki personalne?;-) poza tym nie ejstem na biezaco ze slangiem i nazewnstwem - w dziedzinie sksualnej preferuje praktyke;-)

[zgłoś do usunięcia] amadeuzs mi wiele dziewic mowilo ze bylem kiepski " xxxxx nie przejmuj sie - sciemnialy;-)

Gość Jestem facetem i powiem tak
i jak dla mnie to kobieta mogłaby mieć nawet 50 partnerów seksualnych przede mną i by mnie to nie odrzucało. Inteligentni i cywilizowani ludzie kierują się innymi kryteriami przy doborze partnera takimi jak np, wykształcenie, wrażliwość, dobre wychowanie, natomiast ludzie prymitywni i głupi mają nieco płytsze priorytety i tacy właśnie będą oceniać człowieka na podstawie tego ile ktoś miał partnerów seksualnych.

Czyli podsujmy. Kobieta z dużym przebiegiem jest potwrnie wybredna, zawsze grymasi i szuka jak najlepszego buhaja, a u tej z małym istnieje większa szansa, że będzie zadowolona z tego co ma. Jestem pewien, że to rozwiązało wszelkie dylematy tych co się nad tą materią zastanawiali. ­

Gość amadeuzs
nie przejmuje sie i niestety mialy racje. nie kazdy ma ten talent, ale sie staram

Gość Slodka...ale tajemnicza
dck-spotkalam tylko jednego faceta z ktorym chcialo mi sie bzyknac,mam sie zmuszac? I jeszcze raz napisze,ze wiem co lubie. Co takiego innego mialby mi zaproponowac inny partner? Podwieszanie pod sufitem? Przekluwanie sutkow?

Gość amadeuzs
moze inny rozmiar... ;)

ROR a po co wszystko z jedna osoba wyprobowac? piszesz,ze kazdy ma swoje preferencje,ja tez mam swoje i wiele rzeczy sie w te preferencje nie wpisuje.

" Kaliban Czyli podsujmy. Kobieta z dużym przebiegiem jest potwrnie wybredna, zawsze grymasi i szuka jak najlepszego buhaja, a u tej z małym istnieje większa szansa, że będzie zadowolona z tego co ma. Jestem pewien, że to rozwiązało wszelkie dylematy tych co się nad tą materią zastanawiali" xxxxxx to sporo uproszczenie - ale sa ludzi kt sie gubia w zyciu bez schematow;-)

Gość dck
jestem facetem - nic dodać, nic ująć. :) Kaliban - kobieta doświadczona jest wymagająca, nie zadowoli jej byle co. skoro nie jesteś w stanie stanąć na wysokości zadania -jesteś byle czym, więc musisz szukać niedoświadczonej, aby tego nie odkryła. as easy as it is :)

Gość xsewwwwwwwwwww
dck Widać, że jesteś osobą, która nie pojmuje, że można mieć zupełnie inne poglądy, niż ty. Jak dziewczyna jest tylko z jednym i jej tak dobrze, to znaczy, że tak jest i koniec! Gdyby czuła się nieusatysfakcjonowana, to by sobie poszła szukać innego, proste. Jak chcesz się gzić z kim popadnie, to proszę bardzo, ale nie zachowuj się, jakby to była jedynie słuszna droga, bo to nieźle wkurwiająca maniera.

"Slodka...ale tajemnicza dck-spotkalam tylko jednego faceta z ktorym chcialo mi sie bzyknac,mam sie zmuszac? I jeszcze raz napisze,ze wiem co lubie. Co takiego innego mialby mi zaproponowac inny partner? Podwieszanie pod sufitem? Przekluwanie sutkow?" xxxxxx czsaem wystaczy inny tyrtm dotyku....ale mniejsza o to, ni musiz sie zmuszac - sa ludzie ktorzy nigdy nie wyjeachali za granice ani nawet z wlasnego miasta a zyja szczesliwie;-) "amadeuzs moze inny rozmiar..." xxxx a wiesz ze to ciekawe ze rozmiar nigdy sie dla mnie tak ni liczyl ;-) ale juz posuwistosc ruchow wew. bardzo;-) xxxxx "Slodka...ale tajemnicza ROR a po co wszystko z jedna osoba wyprobowac? piszesz,ze kazdy ma swoje preferencje,ja tez mam swoje i wiele rzeczy sie w te preferencje nie wpisuje" xxxxx ja pisze ze z jedna osoba sila rzeczy mniej poznaje sie siebie . i tylko tyle. kolejny raz sadze, ze probujesz mi udowadniac ze jest dobrze ci tak jak jest. i pomijasz fakt ze ja pisze ze kazdy robi jak lubi - moim zdaniem sporo tacisz - ale wazniejsze jest twoje zdanie w tej kwestii i tyle.

"Jak dziewczyna jest tylko z jednym i jej tak dobrze, to znaczy, że tak jest i koniec! Gdyby czuła się nieusatysfakcjonowana, to by sobie poszła szukać innego, proste" xxxxxx tak samo jak proste ze wiele traci ;-) xxxx Jak chcesz się gzić z kim popadnie, to proszę bardzo, ale nie zachowuj się, jakby to była jedynie słuszna droga, bo to nieźle wk**wiająca maniera" xxxxx nie ty bedziesz wyznaczac trendy w moich zachowaniach - as easy as it is;-) ja nikogo nie zmuszam do niczego - to ejst forum i dziele sie opiniami - nie kzady musi brac je sobie do serca - a jesli bierze - to znaczy ze ma jakis powod...

Gość Roman X
Krem, ty i tak będziesz prawiczkiem do śmierci

Gość dck
xsewwwwwwwwwww - mam po prostu podstawy, aby tak twierdzić, a nasza słodka koleżanka się pewnie prędzej czy później gorzko rozczaruje żyjąc w swojej fantasmagorii. doświadczenie życiowe mi to mówi i nie musi być koniecznie moje, po prostu wystarczy wnikliwie obserwować świat.

ROR i dkc to ta sama osoba? eh znowu prowo

ROR tak samo jak proste ze wiele traci --> nie, nie traci wiele, bo jest jej to po prostu ZBĘDNE! widać, że konsumpcjonizm ci umysł zaćmiewa... Trzeba kupić, brać, spróbować jak najwięcej, MIEĆ, MIEĆ, MIEĆ- g... prawda. Można mieć satysfakcjonujące i bogate życie seksualne z jednym partnerem, więc idź nadziewać się na kolejnego faceta, jak wolisz, a nie krytykuj czyjegoś podejścia. (tamta wypowiedź moja, nie chciało mi się logować)

A ja powiem tak. Największe ryzyko niosą ze soba dziewice.Poznałem kiedyś mężatkę, która powiedziała mi, że nigdy nie spała z innym facetem niż jej mąż i chce się przekonać jak to jest z innym. Od tamtej chwili raczej unikam dziewic.... Z drugiej strony latawicy, którą pół osiedla dymało też bym nie chciał bo dla nas facetów liczy się to, że jesteśmy zdobywcami i zdobyliśmy wyjątkową kobietę a nie taką, którą grzmociło pół miasta. Rozumiecie...prestiż zdobywcy i respekt w stadzie :-D Najlepszy wybór to umiarkowany przebieg

Gość amadeuzs
spala z mezem i dziewica? pewnie jej blone skleił

[zgłoś do usunięcia] Slodka...ale tajemnicza ROR i dkc to ta sama osoba? eh znowu prowo" xxxxx jak na to wpadlas co ?;-) tym samym tokiem zrozumowania co tak szalenie sie zpierasz ze tylko jeden?;-) oczywiscie nie ma drugiej osoby na swiecie kt mysli podobnie do mnie na ten temat- wszystki niki to ja ;-)

Gość pasierb
a do czego? do niezobowiązującego romansu, czy do stałego związku? Jeśli do romansu to przebieg może być atutem (doświadczenie), natomiast jeśli chodzi o poważny związek to nawet najwięksi ruchacze woleliby dziewczynę z niskim przebiegiem, aczkolwiek zazwyczaj nie jest to warunek sine qua non (no chyba że ma naprawdę b. duży przebieg).

Gość amadeuzs
i co tak jape krzywisz? hehe odpisalas na pytanie do tej drugiej wiec to swiadczy o sciemie chyba

"7snackROR tak samo jak proste ze wiele traci --> nie, nie traci wiele, bo jest jej to po prostu ZBĘDNE! widać, że konsumpcjonizm ci umysł zaćmiewa... " xxxxx wole konsumpcjonizm - a raczej hedonizm;-) - niz dominuja w polsce filozofie samoumartwiania/samobiczowania - to prawda;-) xxx " Można mieć satysfakcjonujące i bogate życie seksualne z jednym partnerem, więc idź nadziewać się na kolejnego faceta, jak wolisz, a nie krytykuj czyjegoś podejścia" xxxxx tak samo jak mozna nie wyjezdzac przez cale zycie z walsnego maista i zyc w nim szcselwie, co nie oznacza ze ma sie male porownanie i wyobrazenie nma temat tego w jakim punkcie sie znajdujemy;-) po drugie - po co te wycieczki opsobiste, hm? skad pomysl ze lubie/nie lubie facetow/ czy jedna plec?;-) teraz czekam na latke "bi";-) to jest forum - wymiana opinii - ja mam inna niz kolezanka i zadne twoej "wez niekrytykuj" (swoja droga niegrzeczne, mamuska manier zapomniala nauczyc?;-) tego nie zmieni;-) co sie tak przejmujesz moja opinia, hm?;-)

Gość dck
słodka - tak, tak, ja i ROR to ta sama osoba :D dla utrudnienia zmieniamy styl wypowiedzi, żeby nas nie zidentyfikowano. tzn. mnie. :D 7snack - traci. rzecz w tym, że nie wie co, dlatego jej się wydaje, że lepiej by być nie mogło. ale, jak mówiłam - jak można rozmawiać o smaku pomidorówki z osobą, która od zawsze wpieprza rosół. MAc - to w zasadzie prawda, co piszesz. faktem jest też, że osoba (płeć nieistotna), która miała ogromną liczbę partnerów, najprawdopodobniej ma pewne zaburzenia - może kompleksy, może jakieś zdarzenia z przeszłości na to wpłynęły. najlepiej zachować złoty środek.

Odpisalas na post skierowany do dkc,wiec tak mi sie wydawalo,ale spoko,moglas sie pomylic.

"Z drugiej strony latawicy, którą pół osiedla dymało też bym nie chciał bo dla nas facetów liczy się to, że jesteśmy zdobywcami i zdobyliśmy wyjątkową kobietę a nie taką, którą grzmociło pół miasta. Rozumiecie...prestiż zdobywcy i respekt w stadzie" xxxxxx im mniej dojrzaly spoelcznie facet (=zagubiony i niepewny siebie) tym atawizmy silniejsze;-) (potwierdzanie pozycji w stadzie itd.) xxx Najlepszy wybór to umiarkowany przebieg xxxxx kobiety o tym wiedza - dlatego kazdy mysli ze z tak akurat sie ozenil/zwiazal;-) tylko nieliczni faceci potrafia zniesc prawde;-)

Rozumiem,ze facet ktory sypia tylko z laskami powinien sprobowac z facetem,moze akurat by mu sie spodobalo,a tak to wiele traci.