Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek07

Moja żona nie chce uprawiać seksu

Polecane posty

Gość gość
po urodzeniu dziecka u kobiet libido bardzo spada i po co ma sie zmuszac dla takiego pajaca jak ty ktory z tego powodu chce rozwod albo kochanke nie warto

Gość gość
Wypowiadałem się na podobny temat ileś tam razy,bo miałem podobnie jak Ty przez 20 lat.i chciałem odejść i nie chciałem i tak trwałem ,czekałem że to się zmieni .Próbowałem wszystkiego i nic nie pomagało.Nabawiłem się nerwicy i zawału serca wrzesień 2013r. Zdałem sobie sprawę z tego że nic się nie zmieni a fakt że mam swoje lata utwierdzał mnie w przekonaniu. Aż tu nagle kilka tygodni temu wszystko nagle się zmieniło - żona przestała się czepiać z byle powodu . Zauważyłem błysk w jej wielkich oczach ,falowanie jej kształtnych piersi pomimo wieku (przy wadze 57kG nosi miseczkę C/D) Myślałem że to jednorazowy wybryk natury ale na szczęście to trwa nadal.Zachowujemy się nocą i nie tylko jak 30 latkowie.Jest cudownie-nerwica puściła nocne igraszki poprawiają krążenie krwi na tyle że: jak wykazuje echo serca z ciężkiego ,rozległego zawału ściany przedniej pozostały niewielkie zmiany. Oczywiście pracuję zawodowo i mam do kogo wracać po pracy. Tak więc nikt Ci nic mądrego nie doradzi ,mój przypadek udowadnia że wszystko się może zdarzyć. Pozdrawiam Andrzej