Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

do kafeterian: sami przeczytajcie!!!!;-))

Polecane posty

miłość to nie jest stawianie partnera na pierwszym miejscu tak żeby zasłaniał wszystko inne i onanizowanie się nim :O to jest jakiś chory narcyzm

Gość Silent speaker
dobrej nocy zycze wszystkim zlosnicom z teo forum,pamietajcie,ze kazdyy ma prawo do wlasnego zdania I nie nalezy go za to potepiac,a czas pokaze kto mial racje... pozdrawiam..

Gość To zależy ...
Nie rozumiem ciebie, podejrzewam u ciebie lęki i blokady związane z przeszłością w rodzinie, które nie pozwalają ci się otworzyć na życie, nie możesz się od nich uwolnić. Stanowi to nie lada problem, który może zniknąć, jeżeli przełamiesz bariery psychologiczne w realu, lub mogą ci towarzyszyć do końca życia, mogą również się przenieść, przełożyć na inną płaszczyznę twoich emocji związanych z pokonywaniem trudów życia.

Gość Silent speaker
za bardzo sie wszystkie wczulyscie,nie twierdze,ze mam racje I ze czas pokaze,mialam na mysli to,ze kazdy ma swoj sposob na szczescie I kazdy z tych sposobow jest dobry do momentu kiedy wszyscy sa szczesliwi,ale kiedy ktos zaczyna cierpiec,nalezy pomyslec,gdzie wystapil blad.. Wiecie,jak do tej pory moj sposob sie sprawdza I wszyscy sa szczesliwi...

czyli stawianie partnera na pierwszym miejscu to onanizacja, ale stawianie dziecka, to już nie??? ja byłam takim dzieckiem na pierwszym miejscu, i co, jak tak czytacie, to macie poczucie, że dobrze na tym wyszlam??

a zresztą Ty się whedif zgadzasz się ze mną w dużej mierze, co potwierdziłaś np. przy topiku o samotnych matkach- posłużyłaś się ironią, że przecież maja swoją największą pociechę i miłość, więc nie ma ich co żałować.