Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalna____

im bardziej olewany facet tym bardziej za wami lata?

Polecane posty

Gość to nie ja tak mam
no. szczera, zgadzam sie z Tobą w zupełności. Ale żeby dojść do tej konkluzji trzeba było stronkę zastukać literkami :)

Gość antropodal
Ale po co fiku ma cos czytac. To kafeteryjny nolife, wiecznie piszacy setki postow o brunecie :O Moze gdybys przeczytala i poszla do lekarza,to znalazlabys w koncu faceta.

" Nie odwoływać spotkań, a po prostu nie lecieć na każde spotkanie, kiedy tylko facet tego zapragnie." czyli mowić dziś nei mogę bo jestem zajęta (malowaneim paznokci)

Gość to nie ja tak mam
to ona jeszcze nie przeleciała tego bruneta?????

Gość Verdis
tak jest. Ja mojego chłopaka olewałam, mogłam się z nim bawić, gadać ale zawsze trzymałam go na duży dystans, choć mi się mega podobał, wiele lasek sie za nim oglądało, latało, były tylko na raz. Nic sobie z nich nie robił. Ja za nim nie latałam, czasem olewałam to co robi i sam zaczął za mną latać

Gość naturalna i szczera
ludzie za mało inwestują w siebie, w swój rozwój osobisty, intelektualny, emocjonalny. stąd też pożytują czas i energię na głupoty w stylu 'push and pull' i inne 'techniki' uwodzenia;) zapominając (nie wiedząc) że żeby 'uwodzić', wystarczy być fascynującą osobowością. wszystko jest w nas:)

Gość antropodal
Chodzi o trzymanie na dystans a jednoczesnie nie :) Ciezko to wytlumaczyc :) Facet to lowca, nie lubi padliny :)

Gość to nie ja tak mam
no ale są różni faceci. O tym trzeba jednak pamiętać. Ze mną na dystans by nie wyszło, chociaż wyznaję długą drogę do intymnych igraszek.

Gość antropodal
Nie zawsze fascynujaca osobowosc jest juz do stwierdzenia po kilku chwilach. Aby ja poznac,trzeba wlasnie sprawic,by facet sam zechcial :)

Gość to nie ja tak mam
poza tym gierki od razu rozpoznaję i działają na mnie zniechęcajaco. Ale możliwe, że działają na innych.

Gość antropodal
mowiac dystans nie mam na mysli bycia oziebla czy oschla. A wracajac do fascynujacej osobowosci..coz po niej skoro np wazysz 138 kg itp? Nie oszukujmy sie, nie zawsze dziala. Nie mowimy o partnerach,tylko o facetach, ktorych chcemy poderwac lub zaczac cos..

Gość Jaaaaaa27777777
Nie dziwię się dziewczyno, że jesteś sama. A nawet, jakbyś miała malować paznokcie to nie masz być wiecznie dostępna. Jak będziesz latać na każde kiwnięcie to powodzenia, do związku nawet nie dojdzie, bo to co jest łatwe do zdobycia szybko się nudzi.

Gość naturalna i szczera
nikt nie każe ważyć ci 138 kg:) to twój wybór. jak ze wszystkim zresztą.

Gość to nie ja tak mam
znaczy kobieta co waży 138kg? Bo jak wiem i na taka osobowość znaleźliby się amatorzy :P :P Powoli zaczynam rozumieć, kto to jest zołza w rozumieniu kobiet :) Chociaż kobiet nie trzeba podobno starać sie rozumieć, wystarczy je kochać :D

po prostu nei lubię gierek, jak jestem zajeta odmawiam jak mam ochotę si.ę spotkać to nie udaję neiprzystępnej :)

Gość Vintage Lover
Jak dziewczyna mnie olewa i każe za sobą latać to umawiam się z inną. Prawdziwy dojżały facet nie da się wodzić za nos. Wyjątkiem sa frustraci i prawiczki....

Gość to nie ja tak mam
fiku a jak tam Twój brunet?

Gość naturalna i szczera
jak zrozumiesz siebie, zrozumiesz każdego:) przede wszystkim zrozumiesz to, że kazdy jest indywidualnością :) taki paradoks.

Gość to nie ja tak mam
a to pech :(

Gość brunet fikuuu
kupiłem już pierścionek i śpioszki dla dziecka teraz tylko fiku w me ramiona :P

Gość antropodal
To,ze kazdy jest indywidualnoscia,to coz...zadna nowosc. Mowimy o tym,ze im jestesmy trudniejsze do zdobycia,tym ciekawsze dla faceta. Nie mylic z odpychaniem,gierkami etc.

Gość Jaaaaaa27777777
To nie są żadne gierki. Po prostu kobieta ma mieć swoje życie, swoje pasje i nie rezygnować z nich ze względu na faceta. Jeśli we wtorki o 17 idziesz przykładowo na tenisa, a facet do Ciebie dzwoni i chce się spotkać to nie odwołujesz wszystkiego i lecisz do niego!!!!

Gość Mistrzzzz
W książkach dla kobiet piszą, że należy udawać niedostępną i odwoływac spotkania, a w książkach dla facetów, że taką babkę należy od razu w dupę kopnąć.Zajebiste rady.

Gość to nie ja tak mam
ha ha, bo książki dla kobiet piszą kobiety, a dla facetów faceci. Kręcimy sie w kółko :)