Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrinBlu

Mężczyzna przyjacielem kobiety? NIGDY!

Polecane posty

Gość xXxXxXxTtTtTt
@GrinBlu: w delegacji jestem :D Przecież w pierwszym poście "swojego" topicu pisałem,że to się działo w "mojej" aglo ;) Po prostu nie ma w tej chwili zamówień na (tu jest właśnie problem: tyle już napisałem,że gdybym dodał jeszcze choć jej imię albo mój zawód,to - znając moje g...ne szczęście - zaraz znalazłaby się tu jakaś żona/dziewczyna jednego z uczestników tego wydarzenia i zostałbym pewnie namierzony.Oj,mieliby polewkę ze mnie... choć z drugiej strony wystarczyłoby podać nazwę firmy i datę,żeby dokonać pełnej dekonspiracji,a twedy może by się dowiedziała; Pudla zdaje się czyta,może i na Kafe zagląda...)... na to,co tam wykonujemy ;) Cholera,tak blisko a nie mogę sięgnąć. Obawiam się,że jak do końca listopada nic się nie zmieni,to będę musiał faktycznie spalić głupa; ale jak ktoś inny się napatoczy,to chyba ja sie spalę,ale ze wstydu ;) To jest ten paradoks: to,że zmoim powodzeniem u kobiet nie było źle,to jeszcze wcale nie znaczy że podrywanie jest łatwe,bo jak ktoś traktuje to poważnie,to nagle problem urasta do życiowej kwestii (to nie jest na zasadzie "jak z tą nie pójdzie,to wyrwę inną"; nie mam opcji awaryjnej).Jak się ktoś zakocha w jednej,to żadna inna (nawet najpiękniejsza) nie będzie smakować tak samo... Ech,przydałby się tu priv... ;) @IMO12358: ta Twoja odrobina serca jakaś kolczasta; zabrzmiało to bardziej jak "masz gościu prze...ne". Ale wiem gdzie by Ci się naprawdę podobało: w USA na meczach NFL czy MLB; wiesz pewnie,ile lasek tam reaguje pozytywnie (to znaczy spełniają prośbę) na słowa "show me your tits!" ;)

Gość IMO12358
GrinBlu "Może Ci wyślę zdjęcie? Zrobisz sobie ołtarzyk i wieczystą adorację?" O tak! Ślij! Codziennie będę do Twych zdjęć bił...pokłon uwielbienia. :classic_cool:

Gość IMO12358
xXxXxXxTtTtTt "@IMO12358: ta Twoja odrobina serca jakaś kolczasta; zabrzmiało to bardziej jak "masz gościu prze...ne"." Ma dusza romantyka została szybko i skutecznie sprowadzona na ziemię. Dlatego kiepsko mi idzie pocieszanie w takich sytuacjach. :P USA...i ja mam pewne standardy co do wielkości cycków...i brzucha. :P

Gość GrinBlu
Powiem Ci, z dobrego serca, lepiej tutaj nie podawaj za wiele szczegółów, imion, miast itp. Po co? Lepiej rozwiązać ten "problem" bezpośrednio, bez pośredników. Czasem baby bywają złośliwe i gdyby Cię jakaś rozpoznała mógłbyś mieć pozamiatane ;) Chyba nic Ci innego nie pozostało, jak cierpliwie czekać. Wrócisz z delegacji i spróbujesz zadziałać. Jak jesteś człowiek cierpliwy, to dasz radę ;) Poczekasz, pomyślisz, może Ci przejdzie? Zobaczysz, co tak naprawdę czujesz i czego chcesz. A może ona wykona jakiś pierwszy krok? Jak masz nk, albo fb, to możesz ją odszukać (chyba pisałeś, że odszukałeś) i zaprosić do znajomych. To byłby fajny i miły gest. x IMO - Ty nawet potrafisz gadać ludzkim głosem! Niemożliwe! Myślałam, że cycki przysłoniły Ci cały świat.

Gość GrinBlu
a co do priva, to się kiedyś zgadamy ;) Na razie nie podaję maila. Wolę pogadać tu.

Gość GrinBlu
"Codziennie będę do Twych zdjęć bił...pokłon uwielbienia." To się teraz tak nazywa? Bicie pokłonów uwielbienia?

Gość IMO12358
GrinBlu "IMO - Ty nawet potrafisz gadać ludzkim głosem! Niemożliwe! Myślałam, że cycki przysłoniły Ci cały świat." A potrafię, acz wymaga to skupienia, wszakże na myśl o Twych cyckach zaczynam powarkiwać jak dziki zwierz! :P I śmiało wklejaj maila. :classic_cool:

Gość GrinBlu
"I śmiało wklejaj maila" Ja nie z tych co dają byle gdzie i na pierwszej randce. O mojego maila się zabiega. O mnie się walczy. Mnie się łowi, jak uciekającą zwierzynę, jak płochliwą sarnę.

Gość IMO12358
GrinBlu "Mnie się łowi, jak uciekającą zwierzynę, jak płochliwą sarnę." Uważaj, bo jestem uzbrojony. :classic_cool:

Gość xXxXxXxTtTtTt
@GrinBlu wiem,zabiliby śmiechem nie tylko mnie,ale pewnie i ją; a ona by pewnie wyładowała to na mnie. W przyszłym tygodniu znów mam delegację (inny rejon kraju); jak pech,to po całości. Będę mieć na przyszłość nauczkę i napiszę sobie na kartce: jak Ci się zdaje że ładna laska jest chętna,to reaguj OD RAZU! I widzisz,już zaczynam pieprzyć od rzeczy; przecież jak jest o tyle młodsza,to taka decyzja musi dojrzeć w głowie. A z przytulaniem do cycków na razie spokojnie; chcesz zepsuć tą tworzącą się ponaderotyczną nić porozumienia? :D IMO12358: ale zauważ że GrinBlu nie napisała ani słowa,że na tym zdjęciu będą też cycki ;) I doceniam Twój przejaw wyższych uczuć,thx. Co do brzuchów,to z tego co widziałem zdarzały się i normalne sztuki; co do wielkości,to duże są dobre tylko do "hiszpana" i do niczego więcej. Najlepsze średnie,a jędrne :)

Gość xXxXxXxTtTtTt
@GrinBlu "Ja nie z tych co dają byle gdzie i na pierwszej randce" No dziewczyno,tym "dają" wywołasz teraz lawinę ;) "O mojego maila się zabiega" Ja nie posuwam póki co tak daleko idących próśb; o privie to była luźna refleksja ;) "O mnie się walczy. Mnie się łowi, jak uciekającą zwierzynę, jak płochliwą sarnę." Nie o to chodzi by złowić króliczka...?

Gość dfsfsfsdfsdf
czesc GrinBlu przeczytalem pol pierwszej strony, reszte pominalem i postanowilem odpowiedziec, bo mysle, ze sie nadaje do normalnej rozmowy. znalazlas juz kogos do niej czy jeszcze nie? bo jak nie to z toba chetnie pogadam.

Gość GrinBlu
O tak, trzeba reagować od razu. Zaprosić na kawę i ciastko. Nauczka na przyszłość ;) Ale ja uważam, że nie wszystko jeszcze stracone. Kurczę, fajnie ma ta kobitka, że ktoś tak za nią tęskni. Nawet sobie z tego sprawy nie zdaje. x IMO, masz naładowaną dobrze strzelbę? A co, jeśli zawiedzie i nie wystrzeli, gdy już dorwiesz sarenkę? Mój Rycerz dobrze Ci napisał, nie obiecałam, że na zdjęciu będzie TA część ciała ;)

Gość IMO12358
"IMO12358: ale zauważ że GrinBlu nie napisała ani słowa,że na tym zdjęciu będą też cycki" Szczycę się żywą wyobraźnią. :classic_cool:

Gość GrinBlu
dfsfsfsdfsdf - cześć :) Fajnie, że wpadłeś. Tak, kręci się tu jeden z naładowaną strzelbą i drugi, bardzo fajny facet. Witamy Ciebie w naszym gronie. I zapraszamy do włączenia się do naszych rozmów :)

Gość IMO12358
GrinBlu "IMO, masz naładowaną dobrze strzelbę? A co, jeśli zawiedzie i nie wystrzeli, gdy już dorwiesz sarenkę?" Nie obawiaj się - ja bardziej staroświecki jestem i poluje z włócznią. :classic_cool: "Mój Rycerz dobrze Ci napisał, nie obiecałam, że na zdjęciu będzie TA część ciała" Łowy wymagają cierpliwości - do zwierzyny trzeba podchodzić z wyczuciem. Krok po kroku. :P

Gość dfsfsfsdfsdf
ok, milo. wiec co teraz? o czym sie tu pisze?

Gość GrinBlu
IMO, wyobraźnia, to podstawa! A dobra wyobraźnia to skarb! Jak sobie mnie wyobrażasz? I przyznaję - zwierzynę trzeba nęcić i tropić.

Gość GrinBlu
doradzam koledze o niku -xXxXxXxTtTtTt - jak ma się zbliżyć do kobiety swoich marzeń. Może Ty rzucisz swoim męskim okiem na jego problem i coś doradzisz? A kolega IMO, lata za mną wirtualnie, zdobywa i pragnie bym mu wysłała zdjęcie moich piersi :o Taki natręt.

Gość xXxXxXxTtTtTt
Przestańcie z tym rycerzem,bo mi się od razu przypomina ten znany kawał jak to rycerz starał sie zrobić wrażenie na królewnie zamknietej w wieży na szklanej górze ;)

Gość IMO12358
GrinBlu "IMO, wyobraźnia, to podstawa! A dobra wyobraźnia to skarb! Jak sobie mnie wyobrażasz?" Samica, której wcześniejsza pochmurna mina powoli przeradza się w uśmiech. ;) "Taki natręt." Sama napisałaś "zwierzynę trzeba nęcić i tropić". :P I do tego natręt czarujący. :classic_cool:

Gość dfsfsfsdfsdf
szczerze mowiac to w ogole sobie ciebie nie wyobrazam. nie wiem jak wygladasz, kim jestes i nawet sie nad tym nie zastanawiam. dlaczego? nie wiem, moze dlatego, ze nic by mi to nie dalo, bo prawdy bym nie znam. to moze po tym wstepie zapytam sie o imie. wiec pytam. jakie imie twe?

Gość dfsfsfsdfsdf
o nie, ja myslalem ze to do mnie bylo, a to do imo bylo. to cofam tamto.

Gość dfsfsfsdfsdf
nie wiem czy po tej kompromitacji powinienem tu pozostac

Gość GrinBlu
dfsfsfsdfsdf - ależ Ty szybki jesteś :) Nie tak szybko podaję swe imię. Zapytaj tego natrętnego IMO. Ale może kiedyś zdradzę. Napiszę tylko, że jestem na kafe nie od dziś i nie od wczoraj, a imienia publicznie jeszcze nie podałam ;) Niemniej miło, że prosisz o imię, a nie jak IMO, o zdjęcie piersi. x xXxXxXxTtTtTt- napisz, napisz, napisz - pośmiejemy się razem :p x IMO, czarujący flirciarz! A tak w ogóle to jestem roześmianą wariatką, tylko tu udaję poważną matronę.

Gość sympatyczna, empatyczna
miła, inteligentna, serdeczna, zabawna, uczciwa, życzliwa, zawsze pomoże, ale......nieatrakcyjna i nieseksowna, mimo dobrego gustu i stylu, mam parę kolegów którzy mnie b. lubią, ale wolą ładne.i vice versa najpierw człowiek jest człowiekim, a dopiero potem kobietą czy mężczyzną, jak ktoś nie pojmuje to jest naprawde żałosny

Gość GrinBlu
dfsfsfsdfsdf - oj zostań. Posiedzisz trochę z nami i się wyluzujesz, pogadasz, pośmiejesz ;) Im więcej nas, tym lepiej.

Gość GrinBlu
sympatyczna, empatyczna - to zostań tu z nami. Dla nas się nie liczy jak wyglądasz, ale Twoje cechy charakteru :)

Gość IMO12358
GrinBlu "Niemniej miło, że prosisz o imię, a nie jak IMO, o zdjęcie piersi." Bo ja mam więcej taktu i publicznie nie pytam o sprawy prywa...no dobra...może lepiej pominę to milczeniem. :P "IMO, czarujący flirciarz! A tak w ogóle to jestem roześmianą wariatką, tylko tu udaję poważną matronę." Bo ja wydobywam z Ciebie uczucia, o które sama byś się nie podejrzewała. :P A będąc kafe-weteranka, powinnaś wiedzieć, że ze mną nie ma przelewek. ;)

Gość IMO12358
GrinBlu "Dla nas się nie liczy jak wyglądasz, ale Twoje cechy charakteru" I masz poczucie humoru! :classic_cool: