Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrinBlu

Mężczyzna przyjacielem kobiety? NIGDY!

Polecane posty

Gość dfsfsfsdfsdf
ale sie spialem, ale dobrze zostane. no powiedz prosze. czemu nie chcesz podac swojego imia?

Gość GrinBlu
IMO, Ty pomijasz tak prozaiczne sprawy, jak zapytanie się o imię kobiety, Ty od razu z grubej rury... Tak, kafe-weteranka, i przy tym wybredna. Twoje wpisy pomijałam :p I co na to powiesz flirciarzu?

Gość xXxXxXxTtTtTt
@GrinBlu: http://email.dowcipy.pl/index.php/jedzie_rycerz_na_koniu_i_widzi_ksiezniczke__2661 @Sympatyczna,empatyczna: może widzą w Tobie tak fajną i wartościowoą kumpelę,że nie chcą tego marnować dla (wybacz) przypadkowego bzyknięcia?A sama pewnie wiesz,że najczęściej po rozpadzie związku dawni zakochani najchętniej nie oglądaliby się na oczy; a kumpelę żal byłoby tak "skasować"...

Gość IMO12358
GrinBlu "IMO, Ty pomijasz tak prozaiczne sprawy, jak zapytanie się o imię kobiety, Ty od razu z grubej rury..." Ano z grubej...:classic_cool: "Tak, kafe-weteranka, i przy tym wybredna. Twoje wpisy pomijałam I co na to powiesz flirciarzu?" Żeś zazdrosna, nieśmiała i nie doceniasz siebie. Ale od czego jest SAMIEC, jak nie od docenienia wdzięków GrinBlu. :P

Gość GrinBlu
dfsfsfsdfsdf - moje imię nic Ci nie powie. Na nic Ci się nie przyda. To strzeżona tajemnica ;) Na tym topiku jestem GrinBlu i może lepiej niech tak zostanie? x sympatyczna, empatyczna - odwołuję moją poprzednią odpowiedź Tobie. Wstawiam nową: ani dla mnie, ani dla normalnych facetów z tego wątku nie liczy się Twój wygląd, tylko charakter. Dla IMO się liczy. I wygląd Twoich piersi też się dla niego liczy.

Gość GrinBlu
xXxXxXxTtTtTt - dowcip fajny ;) IMO - sam się tak chwalisz, że z grubej... Nieładnie. Wyślij zdjęcie - ocenimy :classic_cool:

Gość IMO12358
GrinBlu "(...)ani dla mnie, ani dla normalnych facetów z tego wątku nie liczy się Twój wygląd, tylko charakter." Buahahahaha! Lubie samice, które potrafią mnie rozbawić. ;) Dobrą sarenkę sobie upatrzyłem. :D

Gość IMO12358
GrinBlu "IMO - sam się tak chwalisz, że z grubej... Nieładnie. Wyślij zdjęcie - ocenimy" Liczba mnoga - równie nieładnie, bo przyjemność ową rezerwuje wyłącznie dla Ciebie. :P

Gość GrinBlu
IMO, tak - dobrą, ładną i ze smakowitym mięskiem. Na takie sarenki warto polować. Przyjemność, nie przyjemność, wyślesz fotkę to napiszę jakie wzbudziła uczucia :D A teraz Sarenka musi uciekać do lasu... Fajnie, że jesteście ;)

Gość IMO12358
GrinBlu "IMO, tak - dobrą, ładną i ze smakowitym mięskiem. Na takie sarenki warto polować." Wiem! Dlatego ostrzę zęby...i włócznie. :P "Przyjemność, nie przyjemność, wyślesz fotkę to napiszę jakie wzbudziła uczucia" Fotka, to tylko dwa wymiary, jedynie nadaje się do cycków. :P Jeszcze Cie dopadnę rącza, gibka sarenko. 🖐️

Gość dfsfsfsdfsdf
myslalem ze jak zapytam o imie to bedzie to dobry pomysl na rozpoczecie. moje moge ci podac jesli ccheszz. o czym mozna tu popisac? ile masz lat? slyszalem ze jestes stara...yy chcialem powiedziec, ze slyszalem ze juz tu troche jestes :p pytam tylko po to, aby miec obraz z kim rozmaiwam, no ale teraz juz nie wiem czy powinienem. (czy dostrzegasz starania moje?)

Gość IMO12358
Za późno - na GrinBlu JA już zorganizowałem polowanie. :classic_cool:

Gość dfsfsfsdfsdf
nie mozesz tego przełozyc?

Gość IMO12358
Niestety - zapisałem już w grafiku. Dzielić się, też nie mam zamiaru...bo GrinBlu nie jest chyba tak dużo...mam nadzieję.:P

Gość dcfvgbvfcdsa
ciekawe co żelek na to że kaliban widzi w niej tylko materiał do ruchania :classic_cool:

Gość GrinBlu
dfsfsfsdfsdf - dostrzegam, dostrzegam, ale IMO próbuje Cię "zagłuszyć" ;) Chętnie z Tobą pogadam. Ile mam lat? Powiedzmy, że jeszcze daleko mi do emerytury. I bliżej mi do wieku xXxXxXTtTtTt, niż do wieku kobiety jego westchnień. Taki rebus, na dzień dobry ;) IMO, paskudniku jeden! Przeganiasz mi adoratorów 😠 Odstraszasz mysliwych! A może jakiś przystojny gajowy na mnie czeka, ale boi się ruszyć na łowy? dobranoc chłopaki 🖐️

Gość IMO12358
GrinBlu "IMO, paskudniku jeden! Przeganiasz mi adoratorów" To ja tez sobie idę - trzeba wiedzieć, kiedy należy zapolować na inne. :P

Gość GrinBlu
I tak wrócisz :p Nie zaznasz spokoju póki nie dostaniesz fotki :p

Gość IMO12358
GrinBlu "I tak wrócisz Nie zaznasz spokoju póki nie dostaniesz fotki" Nie zaznam, ale jak u każdego łowcy ma energia jest cenna i szybko wyczerpuje się, gdy sarenka ucieka zbyt rączo i nie zanosi się, aby przystanęła chociaż na chwilkę. :P

Gość GrinBlu
U wodopoju na chwilę przystaje. Tam ją bezbronną zajść można od tyłu.

Gość dfsfsfsdfsdf
dobranoc

Gość IMO12358
Takie nagłe odsłonięcie się sarenki swoją najbardziej bezbronną i apetyczną stroną pachnie mi podszywem. :classic_cool:

Gość GrinBlu
IMO - się mylisz :classic_cool: Czymś innym pachnie takie odsłonięcie. dfsfsfsdfsdf - no właśnie! Dzięki, że mi przypomniałeś, że ja się już na dzisiaj pożegnałam. Zatem jeszcze raz - dobranoc :)

Gość IMO12358
GrinBlu "IMO - się mylisz" To nawet sarenki padają ofiarą wieczornej burzy...hormonów? :P "Czymś innym pachnie takie odsłonięcie." Zwycięstwem i ucztą. :classic_cool:

Gość GrinBlu
Suto zastawionym stołem :p szwedzkim papapapa 🖐️

Gość IMO12358
GrinBlu "(...)stołem szwedzkim" Można brać, co się chce. Po uiszczeniu wstępnego myta oczywiście. ;) Spij już - i grzecznie tam!🖐️

Gość GrinBlu
Jak umyta, to myta. zawsze jestem grzeczna :) 🖐️

Gość IMO12358
GrinBlu "Jak umyta, to myta." To tym większa uczta. ;) "zawsze jestem grzeczna" No dobra - możesz włożyć łapki pod kołderkę, abyś trochę krnąbrności zaznała. :P 🖐️🖐️juz🖐️

Gość =bleeeeeeeeeeeeee
A zastanów się autorko czy te aluzje lub nawet jakieś tam napięcie seksualne (którego doświadczamy w praktycznie każdym kontakcie z płcią przeciwną w codziennym życiu) przeszkadza w przyjaźni? Swoją drogą przyjaźń to mocno nadużywane dziś słowo, w prawdziwą przyjaźń to ja nawet pomiędzy osobnikami tej samej płci nie wierzę. Ale jeżeli chodzi o bycie bliskimi znajomymi czy kumplami to jak najbardziej możliwe, zaczyna się "psuć" tylko w jednej oczywistej sytuacji : jeżeli jedna ze stron zaczyna chcieć czegoś więcej lub zaczyna być bliżej emocjonalnie pomiędzy sobą (bliżej niż z własnym partnerem jeżeli go mają) . Jeżeli nie dojdzie fo takiej sytuacji, to jak najbardziej ta przyjacielska relacja jest ok.

Gość xXxXxXxTtTtTt
@dfsfsfsdfsdf ,IMO12358: dobre,dzielicie cycki...ekhm,chciałem napisać "skórę" na sarence,a ona jeszcze hasa po lesie :D Najlepsze jest to,że... Otóż kilka miesięcy temu,podczas jazdy na skraju zaludnionych terenów,drogę przebiegła mi sarenka,tylko że prawdziwa; sęk w tym,że ten jej średnio zgrabny truccik niewiele miał wspólnego z legendarną sarnią zwinnością i lekością.A teraz clou programu: GrinBlu (mam nadzieję,że mi wybaczy te słowa ;) ) jest ukryta za ekranem kompa i wcale nie musi odpowiadać Waszym wyobrażeniom (choćby z tego powodu,że faceci mają różne typy kobiecej urody; mnie na przykład nie kręcą blondynki,a już farbowane to z daleka).Ba,nawet jej autoocena może być daleko subiektywna.Jak koncentruję się na tym,co ona pisze,nie mniej i nie więcej i nie jestem ani trochę rozczarowany.A kobiecych wdzięków wolę zdecydowanie szukać w realu; powiedz sam IMO12358,czy wirtualne,dwuwymiarowe cycki są lepsze od trójwymiarowych,REALNYCH? No,chyba że traktujemy to wszystko wyłącznie w kategorii zgrywy,to wtedy cofam co napisałem ;)