Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrinBlu

Mężczyzna przyjacielem kobiety? NIGDY!

Polecane posty

Gość GrinBlu
hihi, ale to nie było pytanie z podtekstem :p Oj - TYYYYYYYYYYYY Nie napiszę, czy lubię, czy nie lubię - za wcześnie na wyznania. A za późno na myślenie. Oczka mi sie lepią :( Język plącze. Paluszki na klawiaturze ślizgają. Idę spać :)

Gość IMO12358
Oczywiście, że mnie lubisz pomimo tego, że się wcześniej na mnie boczyłaś za cycki. :P Ostrożnie, po procenty sprawiają, że paluszki nie tylko po klawiaturze będą się plątać. :classic_cool: A pytanie? Otóż nie jestem żadnym gwałcicielem dziewic - jak ma obecność jest niepożądana, to kieruję się w przeciwna stronę. ;)

Gość GrinBlu
Zwariował chłop tą późną porą i mysli, że chcę go wykurzyć :) Już ja dobrze pilnuje paluszki, by to nie były z nich świntuszki :D "nie jestem żadnym gwałcicielem dziewic" - a gdzie Ty tu dziewicę wyniuchałeś nosem łowcy? :classic_cool: Ale serio, to miałam ciężki, aczkolwiek szczęśliwy, dzień. Tylko Twój urok osobisty mnie tu trzyma ;)

Gość wwiolaaaaa
widze ze temat zboczył z toru i zaczeło sie flirtowanie fajnie pozdrawiam

Gość lekarz zakochany w Tobie
???

Gość IMO12358
Moje łowcze sensory nie są nastawione na dziewice 'moja' droga. ;) A co do uroku osobistego, to jest jedna lepszych z metod polowania - zamiast uganiać się za długonogimi sarenkami lepiej je oswoić, pozwolić podejść bliżej i dopiero pochwycić. :P

Gość wwiolaaaaa
zawsze mowie ze nigdy nie moze byc moim przyjacielem facet bo nawet jesli bym tego bardzo chciała to i tak przez krotka chwile pomyslała bym o nim jak by to było gdyby a o przyjacielu sie tak nie mysli prawda?

Gość GrinBlu
Pamiętasz co mówił Mały Książę? "jestes odpowiedzialny za to co oswoiłeś" Będziesz mnie oswajał, podchodził bliżej i bliżej... A na końcu zjesz :D

Gość GrinBlu
wwiolaaaaa - no właśnie nie ma takich myśli, gdy jest to czysta przyjaźń. Za czymś takim tęsknie, jak cholera.

Gość IMO12358
Skonsumuję - to jest różnica. :P

Gość GrinBlu
Konsumpcja kojarzy mi się tak jakoś ekonomicznie - popyt, podaż, podmiot gospodarczy, konsumpcja, konsument :D Ty mnie po prostu zeżresz! Razem z kopytkami :( I ślicznym, lśniącym, sarnim futerkiem :(

Gość IMO12358
Prędzej czy później trzeba dobrać się do lśniącego sarniego futerka - to naturalna kolej rzeczy. ;)

Gość wwiolaaaaa
wiem jedno przyjazn jest mozliwa ale tylko po nigdy wczesniej bo przeciesz trzeba sie poznac z każdej strony :)

Gość xXxXxXxTtTtTt
@IMO,odpowiedź to może być zwięzła jak odpowiednio doprecyzujesz pytanie.Co to znaczy "wie o twoim istnieniu"? Że wie że istnieję czy wie że się w niej zabujałem?Jeśli pytasz o to pierwsze,to miesiąc temu jeszcze jak najbardziej wiedziała (a jak nie chcę żeby zapomniała,to czas się jej przypomnieć,tym bardziej że aparycja jeszcze się poprawiła ;) ); jeśli o to drugie,to wybacz,ale jeszcze jej o tym nie poinformowałem (najpierw sam musiałem się z tym pozbierać żeby ustalić działania). Trochę utrudnia sprawę fakt,że muszę zaatakować na "jej" terenie (tam akurat nigdy nie byłem,więc mam dodatkowe utrudnienie żeby ją złapać samą; a to dopiero początek zadania).Ale nikt nie mówił,że zycie bedzie łatwe.W każdym razie:nie,nie poluję na jakąś wirtualną księzniczkę,ale na jak najbardziej żywą kobietę ;) I lepiej zycz mi powodzenia,bo jak moje bóstwo zmieni front,to może mnie to nieco zdołować; a GrinBlu swego czasu coś wspominała o pocieszaniu mnie przez przytulenie do cycków :D

Gość GrinBlu
xXxXxXxTtTtTt - przytulę Cie jak mamusia synusia do cycusia :D mam trochę zamulona percepcję o tej porze, ale myslę, że jak tylko nadarzy się okazja - pokaż jaja - zaproś ją na kawę. I tyle. Licz się z odmową, ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. A chcesz przecież spijać szampana z jej ust? Działaj więc!

Gość IMO12358
Rycerz - mi chodzi, czy Księżniczka jest Tobie przyjazna, czy Ty tylko na nią popatrzałeś, serduszko zabiło i tyle. :classic_cool: A jeśli chodzi o tulenie do cycków w razie porażki, to ja zgłaszam się na ochotnika, bo W TEN SAM SPOSÓB załapałem kopa, dlatego śpiesz się Pani Zbrojny, a cycki GrinBlu zostaw MI. :P

Gość GrinBlu
Nie oddam futerka :( Będzie mi zimno :(

Gość dfrthyujikytr
tak przyjaciel, to nie jeden yy na najwyższym stanowisku jakie mozna sobie wyobrazić

Gość IMO12358
Oddasz futerko i gwarantuje, że jak to zrobisz, to będzie gorąco. :P

Gość GrinBlu
Moje cycuszki są bardzo przyjaźnie nastawione do świata i niejednego człowieka mogą ukoić :D

Gość IMO12358
To niech nauczą się nieufności, bo chcę je mieć tylko dla siebie. :P

Gość GrinBlu
"Oddasz futerko i gwarantuje, że jak to zrobisz, to będzie gorąco." Już się nie mogę doczekać tego ekscytującego doświadczenia :D

Gość dsdfsfsdfs
dobranoc i nie wroce juz (zauwazyl ktos chociaz ze troszke zmienilem nick?)

Gość GrinBlu
Ale one mają takie śliczne duże i ufne oczka :( Jak mam je teraz tak brutalnie potraktować i "znieufić" wobec świata?

Gość IMO12358
Sarenka zaczyna zwalniać i przystawać ciekawie spoglądając w kierunku myśliwego. :P

Gość GrinBlu
dsdfsfsdfs - ja zauważyłam. Czemu uciekasz? Zostań z nami. Pora jeszcze młoda.

Gość IMO12358
Nie musisz - ja mogę sprawić, że ich oczka lśnić będą tylko na widok myśliwego. :P

Gość GrinBlu
Sarenka nie jest dziś sobą. Dziś dostała potężną dawkę adrenaliny, endorfin, a na koniec dnia procentów w likierku. I zrobiła się z niej łatwa zdobycz. Niedobrze!

Gość GrinBlu
"ja mogę sprawić, że ich oczka lśnić będą tylko na widok myśliwego" Dobra, to spraw :D bezpośrednia ze mnie kobieta :classic_cool:

Gość xXxXxXxTtTtTt
@GrinBlu: "xXxXxXxTtTtTt - przytulę Cie jak mamusia synusia do cycusia" To znaczy ze ssaniem mleczka? :D Co do szampana,to można go spijać z różnych miejsc ;) @IMO,jeśli ona nie jest analfabetką w "body language",to chyba raczej źle o mnie nie pomyślała (nie chce mi się znów opisywać całej sytuacji); zresztą pewnie dlatego zaiskrzyłem (choć niestety chyba za długo sie zastanawiałem).Wiem,jest jeszcze możliwość że mogła ze mnie drzeć łacha; choć z drugiej strony wcześniej na olewkę ze strony płci pięknej to raczej narzekać nie mogłem ;)