Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrinBlu

Mężczyzna przyjacielem kobiety? NIGDY!

Polecane posty

Gość GrinBlu
Czołem chłopaki!!! :) =bleeeeeeeeeeeeee - " A zastanów się autorko czy te aluzje lub nawet jakieś tam napięcie seksualne (którego doświadczamy w praktycznie każdym kontakcie z płcią przeciwną w codziennym życiu) przeszkadza w przyjaźni? " - Według mnie przeszkadzają i to bardzo. Chyba, że jest to przyjaźń między partnerami, małżonkami, kochankami. Jeśli nie, to zawsze pragnienie seksu będzie wybijać się na pierwsze miejsce. A gdy temu ulegną może to być początek końca przyjaźni. x xXxXxXxTtTtTt - Moje cycki są niepodzielne. Albo bierze się komplet, albo wcale :D Cieszę się, że dla Ciebie nie jest ważny wygląd rozmówcy. Ja się nie przyznam jak wyglądam :p x IMO - goń mnie :D x dfsfsfsdfsdf - jak minęła noc? :)

Gość dfsfsfsdfsdf
witaj w sumie niezbyt ciekawie, nawet sie obudzilem w nocy. a tobie jak minela?

Gość GrinBlu
A ja niewyspana. Czemu ta noc taka krótka? Albo to ja za późno chodzę spać.

Gość IMO12358
GrinBlu "A ja niewyspana. Czemu ta noc taka krótka? Albo to ja za późno chodzę spać." Bo zbyt długo bawisz się z myśliwym...tudzież na myśl o nim. ;) 🖐️ I mniej więcej wiem ile masz lat - Sarenko. :P

Gość dfsfsfsdfsdf
do ktorej wczoraj jeszcze siedzialas?

Gość GrinBlu
IMO, "Bo zbyt długo bawisz się z myśliwym...tudzież na myśl o nim." Tak - tańczę, śpiewam, recytuję :) W takt rogu myśliwskiego. dfsfsfsdfsdf - wczoraj poszłam spać, gdy duchy się budziły - ok 24 ;)

Gość dfsfsfsdfsdf
to o czym porozmawuiamy dzis?

Gość IMO12358
GrinBlu "Tak - tańczę, śpiewam, recytuję W takt rogu myśliwskiego." Pominęłaś dwie najważniejsze rzeczy, a jedna z nich także łączy się z rogiem myśliwego. :classic_cool:

Gość GrinBlu
dfsfsfsdfsdf - o czym tylko chcesz. Może przeżywasz teraz coś ciekawego, czym chcesz się podzielić? Jakaś nieszczęśliwa miłość? x IMO, o tych dwóch napiszę dopiero po 22 :classic_cool: Wytrzymasz?

Gość IMO12358
GrinBlu "IMO, o tych dwóch napiszę dopiero po 22 Wytrzymasz?" Nie wiem czy mi się opłaca. :P

Gość dfsfsfsdfsdf
niestety u mnie nic ciekawego, jak zwykle z reszta. czuje ze to ty musisz zainicjować jakis temat do rozmowy, bo tak to bedzie sterasznie nudno

Gość IMO12358
Obiecała i nie przyszła - prawdziwa samica! :classic_cool:

Gość xXxXxXxTtTtTt
@GrinBlu: i nie musisz się przyznawać ;) A co mojego topicu,to moja desperacja coraz bardziej rośnie; chyba w przyszłym (lub następnym) tygodniu jednak się tam przejadę i wyłożę pannie karty na stół: będzie zainteresowana,to świetnie; nie będzie,to zamknę ten rozdział i poszukam innej... Tak BTW,to oczywście zdajesz sobie sprawę,że jak wyślesz IMO te cycki,to on natychmiast straci zainteresowanie Sarenką (nawet sarnią szynką ;) )?Chć podejrzewam,że to raczej faktycznie ma iść na zasadzie króliczka... @IMO12358: zmartwię Cię,ale "po 22" oznacza przedział od 22 dziś do... ruskiej wiosny :D

Gość IMO12358
Ty śpij Rycerzu, a nie marzysz o swej niedoszłej Muzie...i zabierasz cenne miejsce w temacie, które powinno być zarezerwowane na cycki GrinBlu. :classic_cool: I nie wykładaj "kawy na ławę" tylko ją na nią zaproś. :D

Gość xXxXxXxTtTtTt
@IMO12358:no,aleś mi dopierdzielił do pieca!Ale żeby ją na tą kawę zaprosić,to najpierw muszę się tam kopnąć,prawda? A co do cycków GrinBlu,to nie chcę Cię martwić,ale coś mi mówi że prędzej zobaczysz latające świnie niż to co ukrywa jej stanik :D

Gość IMO12358
To na co czekasz Rycerzu? Kopia w dłoń i CHYŻO atakuj, bo Niewiasta innemu chustę rzuci. Nazwij to moją radą wynikającą z Doświadczenia(R). Nie musisz mieć AŻ tak 'logicznego' powodu, aby wyruszyć na daną krucjatę. Jeśli Księżniczka będzie rada gdy podniesiesz przyłbicę, to najgłupszy powód podróży jej nie zrazi. :classic_cool: A jeśli chodzi GrinBlu, to ja uparty i metodyczny jestem. :P

Gość xXxXxXxTtTtTt
@IMO12358: po namyśle stwierdzam,że możesz nawet mieć rację; w końcu i tak samo moje pojawienie się będzie równoznaczne z odkryciem kart.Więć czy wskoczę do tego basenu w słoneczny czy w pochmurny dzień,to i tak będę mokry... Księżniczka... całkiem zgrabnie ujęte, nawet imię ma pasujące do księżniczek (zwłaszcza tych renesansowych).A to że jeszcze mimo wszystko do niej nie ruszyłem,to jedynie efekt wyjątkowego skomplikowania (i to chyba pod wszystkimi aspektami) tej sytuacji. Ale ale,Ty już kolejny raz pokazujesz ludzkie oblicze; czyżby zmiana nastawienia od momentu gdy się upewniłeś że nie wchodzę do rywalizacji o walory GriBlu? :D No i mam nadzieję,że ta "kopia w dłoń" nie ma żadnych podtekstów (poza nawiązaniami do rycerskiego rynsztunku) ;)

Gość GrinBlu
IMO, gdybym wiedziała, że tak tęsknisz, rzuciłabym wszystko i przybyła wczoraj. Przepraszam - siła wyższa. Ale widzę, że integrowaliście się ładnie z Rycerzem. Klimat rycersko-łowiecki ładnie nam tu topikiem zawładnął :) xXxXxXxTtTtTt - msz rację, trzeba to załatwić po męsku! Raz kozie, albo rycerzowi, śmierć! I jakaż wspaniała dyskusja o moich walorach sarnio-kobiecych tu się toczyła :D dfsfsfsdfsdf - jak widzisz my tu o takich głupotkach sobie nawijamy ;) Wczuj się w klimat średniowiecznych księżniczek i rycerzy i włącz do dyskusji.

Gość xXxXxXxTtTtTt
@GrinBlu: żeby jeszcze tej odwagi mi wystarczyło w decydującym momencie.Żeby było jeszcze "łatwiej",to z miejsc gdzie ją można złapać znam tylko adres firmy,w której w dodatku nigdy nie byłem (czyli nie wiem gdzie ona siedzi i czy sama w pokoju; a nawet sam na sam nie będzie łatwo). W tym tygodniu (żeby się skichał) to za choinkę nie zdołam tam pojechać (musiałbym chyba dysponować śmigłowcem),w przyszłym też jak na złość... zupełnie jakby złośliwy los wraz z przypływem mojej odwagi i desperacji postanowił mnie trzymać od niej jak najdalej; w tym momencie trochę zazdroszczę studenciakom,którzy swój "cel" mają w pobliżu kilka razy w tygodniu i dostają tyleż okazji na jakieś działania.Staram się nie napalać na wyadek gdyby to jednak nie wypaliło,ale to się wszystko prawie od początku wymyka spod kontroli... W każdym razie dłużej niż do końca miesiąca to w tej niepewności nie wytrzymam,więc siłą rzeczy coś wykombinuję :( Na razie chyba zawieszę temat do momentu rozstrzygnięcia,chociaż jestem w takim stanie że wygadanie daje jakąś tam ulgę... Czasami myślę że naprawdę mi odwaliło,nigdy nie miałem takiej sytuacji.Przecież za wcześnie na kryzys wieku średniego...

Gość IMO12358
GrinBlu "gdybym wiedziała, że tak tęsknisz, rzuciłabym wszystko i przybyła wczoraj. Przepraszam - siła wyższa." Musisz mi to jakoś wynagrodzić. :classic_cool: I zasadnicze pytanie do Rycerza (pewnie już napisał, ale jam nieskłonny do czytania tych wszystkich ścian tekstu :classic_cool: ) - czy ona w ogóle wie o Twoim istnieniu, a jeśli wie, czy je zauważa/akceptuje. Czy wyprawę podejmiesz ot tak sobie, bo za górami za lasami jest jakaś wieża z Księżniczką. Oczekuję zwięzłej odpowiedzi.:classic_cool:

Gość edgy
IMO - jestes interesujacy :classic_cool:

Gość IMO12358
To tylko ma samcza aura budzi Twe hormony, które zaburzają umiejętność logicznego myślenia. ;)

Gość edgy
zwal jak zwal :classic_cool: przepraszam za brak polskich liter ;)

Gość edgy
no ale- bedac edgy - wszak mam prawo cie prowokowac :classic_cool:

Gość IMO12358
Ja wolę 'round', o 'edgy' można się pokłóć. :classic_cool:

Gość edgy
doczytaj przenosne znaczenie tego slowa, cwaniaczku :classic_cool:

Gość IMO12358
Me słowa także dotyczyły owej przenośni 'cwaniaro'. ;)

Gość edgy
interesujace, doprawdy :classic_cool:

Gość IMO12358
Widzę, że dla Ciebie mnóstwo spraw jest 'interesujących'...młodość - taka świeża, naiwna i ciekawa życia. :classic_cool:

Gość brusliaczek
a mnie wlasnie zdradzil najlepszy przyjaciel z moja dziwczyna. powiedzial, ze bedzie robil co chcial i dymal kogo chcial. no to wydymal mnie i moja dziwczyne. pojechalem na chwile do ciotki, dawno u niej nie bylem, a on pod moja nieobecnosc spotkal sie z moja dziwwczyna, zeznal jej, ze ja jestem taki i taki, po czym ja zerznal, a mnie zdradzil. tak oto konczy sie przyjazn. co za skur-kiuzdizfeuhcehzh.-syn! brusli