Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desperados.

Krajobraz po zdradzie...

Polecane posty

Znaczy się po. Ale właśnie ta stopka mi się podoba. Pod względem literackim. Zawsze mi się podobała. I co mam niby napisać? Szukam drobnej, zgrabnej, ładnej bezdzietnej brunetki. To chyba zbyteczne, bo na stoku takie też się trafiają. Niektóre nawet nieźle jeżdżą ;-) Na nartach oczywiście.

Skoro tak piszesz... A nie sądzisz, że póki co, za dużo jest w Tobie zniechęcenia do kobiet w wyniku doświadczeń z małżonką? Potrzebujesz odreagować, prawda? Tylko czemu na Bogu ducha winnej kobiecie? Patrzyłeś na to z tej perspektywy?

Eeee, nie sądzę. Nie będzie żadnej odpowiedzialności zbiorowej, mszczenia się na kobietach, czy celowego ich ranienia. Nie jestem dzieckiem i wchodzę tylko w jasne układy. Oczywiście nie jest to dla mnie sprawa gardłowa więc ciśnienia nie mam żadnego. Weryfikacja może być naprawdę długa i zniechęcająca.

Autor wciąż zagląda. Kafe jedna uzależnia, pisze to na własnym przykładzie. Człowiek zamiast wziąć sie za robotę, to siedzi i czyta głupoty (nie brać do siebie:).

Gość Unusual*she
Przyjemnie się Ciebie czyta, chociaż piszesz o małych przyjemnych rzeczach (zdrada). Powodzenia w Nowym Roku Desperados, chociaż w sumie z taką przebojowością i błyskotliwością z pewnością dasz sobie radę. (Aż sama się sobie dziwię, że Ci słodzę - skoro nie udzielam się w tego typu atrakcjach). No, no, no... intrygujesz :)

@ mas Nie sądzę, bym był uzależniony, ale owszem, zaglądam, bo czasem coś ciekawego można o sobie przeczytać ;-) Ale naprawdę znam bardziej ekscytujące zajęcia i dopóki wybieram je zamiast cafe nie jestem zaniepokojony. @ unusual Życie nie składa się z samych przyjemnych rzeczy. Ale słodkości akurat uwielbiam ;-) Dzięki!

Gość Unusual*she
No niestety nie brunetka, rasowa blondynka ;) "z bólem", ale nie wpisuję się w preferencje Desperadosa :) Nawet nie wiesz jak dobrze wiem, że składa się nie z samych przyjemnych i... dlatego właśnie postanowiłam, że moje życie od tej pory będzie się składało tylko z pozytywnych i przyjemnych :)

Gość Unusual*she
No niestety nie brunetka, rasowa blondynka ;) "z bólem", ale nie wpisuję się w preferencje Desperadosa :) Nawet nie wiesz jak dobrze wiem, że składa się nie z samych przyjemnych i... dlatego właśnie postanowiłam, że moje życie od tej pory będzie się składało tylko z pozytywnych i przyjemnych :)

No, z tym uzależnieniem to może trochę pojechane. Mam ciekawsze zajęcia, na Kafe zaględam parę razy w tygodniu (czytaj, godzina w plecy).

Gość do despera
czlowieku nameczyles sie z karta sim i archiwum gg traac tyle czasu.trzeba bylo wziasc jej bielizne,200 zeta w zeby i zaniesc do biura detektywistycznego.dowiedzialbys sie czy na majtach sa slady po innym uzytkowniku pipki.🖐️

@ unusual Nie łam się, blondi też mają wzięcie. Podobno większe niż black ladies. Doskonałe postanowienie noworoczne. Życzę również spełnienia. @ do despera Jeżeli mówisz o specyficznym rodzaju białka, to nie trzeba nosić tego do żadnego biura. Możesz sam przeprowadzić taki test. W tym przypadku to by nie przeszło, bo musisz wiedzieć, że właśnie wróciła ze schadzki, no i nie bzykać się z nią. Poza tym raczej się sprawdzi z laskami, które niekoniecznie codziennie piorą majty ;-) No i danych lovelasa i innych szczegółów z tego nie odczytasz.

@Desperados. Nadal mieszkacie razem? Jak to w ogóle ogarniasz? Jeśli przeoczyłam jakiś Twój wpis to wybacz :)

Tak, mieszkamy razem. Ogarniam normalnie - przygotowuję się logistycznie do tego, żeby być sam. Skoro prawie 40 lat uchowałem się bez swoich dzieci, i było mi z tym dobrze, to chcę, żeby tak zostało. Wychowywanie dzieci nie jest moim powołaniem i nigdy nie będzie. Poza tym - ujmę to brutalnie - po pierwsze nie zamierzam łożyć na nie swoje bachory, po drugie nie chcę być drugi w kolejce do uczucia. Znam takich, co przez to przechodzili i zdecydowanie nie polecają.

Egol :-P żartuję.... nie każdy widać ma parcie na dzieci, Twój wybór, i skoro Ci z tym dobrze to tak trzymaj. No, może nie całkiem - bo ostatnie wydarzenia do najprzyjemniejszych nie należą. Ale widzę, że dajesz radę... Ja byłam w podobnej sytuacji - ale jestem skorpionica, zagryzłam zęby i nie było takiej pierd... opcji, żebym nie dała rady! Teraz mam 35lat, 7letnią córcię, i też korzystam z życia. I tak mi dobrze :)

To Ty ją jeszcze bzykałeś (jak to nader romantycznie określasz-widać że musiałeś koooochać tę swą żonę że uuu) po tym jak już "wiedziałeś"że Cię zdradza? No to fest.... A dla tych co jeszcze są w związku (i zamierzają walczyć o to by przetrwał-bo to postawa dojrzałego człowieka): http://www.opoka.org.pl/biblioteka/Z/ZR/pk201302_dobrem.html

Gość jieolqw
Desperados--popieram,korzystaj z zycia i tez kazdy mowi ze jak sa dzieci to uczucie do faceta schodzi na drugi plan,zycie jest jedno itrzeba korzystac ile sie da

Gość mobster
po drugie nie chcę być drugi w kolejce do uczucia. Znam takich, co przez to przechodzili i zdecydowanie nie polecają. xxx Też mieli taką mocną psychikę jak ty?

@Shesadda Nie napisałem, że jestem romantykiem. Bzykać to lekkie i przyjemne określenie, które na pewno nie ma pejoratywnego zabarwienia. Nie widzę w nim żadnego zaprzeczenia miłości. Tak, wiem już, że mam szukać winy w sobie - dostałem już kilkanaście maili na ten temat... @Skorpionka :* Niektórym służy tylko do prokreacji i przyjemność to dla nich pojęcie abstrakcyjne ;-) @jieolqw Na pewno będę. W sposób rozsądny :P Nie wiem, nie doświadczyłem, ale tak kumple mówią. @mobster Nie, byli bardziej uczuciowi.

Przykro mi , że się roztarliście po tylu wspólnie spędzonych latach, lecz niestety muszę przyznać, że każdy młody człowiek musi mieć czas na to żeby się wyszaleć spróbować być z kimś innym złamać komuś serce i mieć to serce złamane. Mimo iż niema reguły na trwały związek i na to , że ktoś lub my sami nie zdradzimy. Ludzie którzy teraz są w wieku 40-50 lat powtarzają , że trtzeba zakładać rodzine mieć dzieci tak jak było kiedyś 20 lat i ślub dzieci i co z tego wynikało to ze teraz Ci ludzie mają te swoje 40-50 lat szukają wrazen bo nie robili tego za młodu.

@DaisyDuck Czyli ile lasek miałem zaliczyć (lub ona facetów), żeby uznać, że się wybawiliśmy? 10, 100, 1000?! Mnie to akurat odpowiadało, że mam jedną, ale zaj... kobietę. A wrażeń w młodości to mi raczej nie brakowało. Miałem ich tyle, co Tony Halik i Bear Grylls razem wzięci.

Nie wiem ile :/ nikt na to nie zna odpowiedzi i nie ma reguły co do mojej teorii. Każdy człowiek i każdy związek jest inny. Takich sytuacji jak widać w życiu się nie da uniknąć. Na Ciebie przyszedł czas niestety po tak długim zwiazku musisz to przeboleć jak każdy zraniony człowiek. Ja schudłam 7 kg w 5 dni po tym jak moja pierwsza miłość mnie zostawiła dla kogoś innego, pozbierałam się i moje życie ułożyło się lepiej niż przypuszczałam Tobie też się uda !

@jieolqw To nie jest tak, że jak są dzieci to uczucie do faceta schodzi na drugi plan. Dziecko kocha się inaczej niż faceta. Chodzi o to, że kobieta (przynajmniej znana mi większość) mając dziecko całkowicie przewartościowuje swoje życie. To dziecko i jego potrzeby są na pierwszym planie, dalej ona sama i reszta rodziny. Ja określam trzy lata po urodzeniu córki jako wycięte z życiorysu, i nie żałuję ;) Teraz oczywiście korzystam ile się da ;-P

Gość z pytankiem do przewidzenia...
desperados piszesz,że dzieci nie chcesz,bo nie będziesz na drugim miejscu. Chłopie,Ty bez dzieci byłeś na drugim miejscu,na pierwszym kochanek. Jesteś tak zadufany w sobie,że aż to nierealne,że prawdziwe. Dobrze,że dała Ci kopa w duuupe,hm...TAKIEMU facetowi...

Gość z pytankiem do przewidzenia...
a jednak kopnęła go w zadufaną dooopę,bo dooope dawała kochankowi! Mężuś taki cudny,dobry,bogaty ale czegoś mu brakowało,nieprawdaż? Moim zdaniem był NUDNY i tyle w temacie