Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quadri fogijo

Nienawidzę psów i mam w nosie poprawność polityczną

Polecane posty

Podszerstek nie poduszki hahahahahahahaha Te smrody mi po mieszkaniu nie lataja bo sa na tyle wybiegane co dziennie że tylko śpią w domu i dokładine chrapią jak stary dziad na kacu! Nie ślinią się. Podszerstek ma znaczenie bo pies bez niego przy temperaturze niskiej marźnie, na dworze cały rok to można sobie owczarka azj. trzymac.

Ja tez wole normalne psyki i nie powiem pięknych pysków to one nie mają i ja wcale nie uważam ze moje psy są piekne najpiękniejsze pachnące i nie wiem co jeszcze. Wcześniej miałam owczwarka, w tej rasie sie zakochałam ze względu na charakter. Wtedy kupiliśmy psa, a suka została odratowana przed uśpieniem to nie wybrzydzałam.

Dobrze że chociaz moje koty nie chrapią;p i nie spia w umywace, za to lubi jeden spac w otwartej pralce.

Gość M gay e!
mój czas minął

psy miałam tylko u rodziców, mamy dom, więc nie mieszkały z nami tylko miały swoje budy (policyjne, z kilkoma komorami). Przerożniste rasy, zalezy co się przybłąkało :) Ale najczęściej kundle. Moi rodzice przygarniali wszystko.

Gość M gay e!
za 10 sekund wróce

Gość M gay e!
teraz przy szpitalu robia izby wytrzeźwień już nie bedzie przyjęc izb

Ja tez wszystko pod swój dach biore;p Kotów pare jest, psa są. Był jeszcze jeden, też zabrany z miejsca co suka pare dni poźniej ale niestety poszedł do schorniska a po tygodniu go uspili taki diabeł był, ale co zrobić nie chciałam ryzykowac zycia kotów czy któregos z psów a juz na koniec swojego, on idąc na smyczy jak ja chcialam isc w lewa a on w prawo to warczał..

Chrapiąca kotka uwielbia pić wodę z kranu, więc umywalka to dla niej święty gral. Jak wychodze z pokoju jedna leci do kuchni a druga do łazienki. Wiadomo, która co kocha :) Ta chrapiąca jest bardziej psem niz kotem. Pewnie gdyby mi się chciało ją wytresować to nauczyłabym ją warować, aportować, turlać się :)

Generalnie to kotów nie lubie hahahah ale mam pare w domu;p Moje wszytskie kochają kuchnie, jednego dostałam z pracy bo czyjs znajomy chciał go wyrzucic bo mieli roczne dziecko i siersc na ziemi i dziecko siersc do ust brało, chyba sie ludziom sprzatac nie chciało:D Jak ktoś u mnie je czipsy to musi rzucac mu na drugi koniec pokoju bo inaczej sie rzuca na paczke.

ja miałam 3 koty, jeden zginął pod kołami w lipcu, i każdy był inny. Inny charakter, inne zachowania. Jedynie lizanie furta i sikanie w kuwetę miały wspólne. Kotu się poświęca mniej czasu, bo się nie naprasza, więc jak się z nim nie bawi to staje się outsiderem. Jak czlowiek.

Gość 5555555psia mama 55555
widze ze sie kobietki rozpisalyscie a do ,wrrrrr / masz szczescie ze tego nie widzialam jak bym ci z tych grabi zajebala to bys w zyciu juz reki na psa nie podniosla psychopatko idz sie lecz suko ciekawe jak by ktos w przyszlosci twojemu dziecku zajebal z grabi bo by chodzilo po ogrodzie idiotko

Psy szczekając często okazują radość, szmato! A to nie ich wina jak p********e bachory zaczepiają je na ulicach gadając ciągle "piesek, piesek", no to pies się w****i na takiego bachora i ugryzie. Ja też bym tak zrobiła. Zwierzątka są lepsze od bachorów!!!!!!!!!! BACHORY TO ZŁO!!!!!

Gość Ming
Psy to koszmar i samo ZŁO!!!!! Podobnie jak ich pochlastani właściciele!!

Gość Panasonik
Ludzie co nie lubią psów są dla mnie zerem

Gość tata szarika
Zero podniesione do potęgi jest nieobliczalne...

Gość gość
Ja nie lubię dużych psów typu amstaff,boxer itp.Boje się dzieciaka wypuścić samego na dwór,bo często takie się wałęsają bezpańskie.Ale za to uwielbiam małe pieski ;)

Gość gość
a ja kocham PSY i wszystkie zwierzęta:)

Gość koziołek matyłek
Ze wzajemnosciom

Gość gość
zgadzam sie, psy to zakala polskiego upsledzonego spoleczenstwa