Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kashka25.81

dieta warzywno owocowa PROBLEM!

Polecane posty

Witam cieplutko! Chcialam sie podzielic swoimi spostrzezeniami odnosnie diety warzywno owocowej poniewaz albo cos ze mna jest nie tak albo.... sama juz nie wiem. Jestem na diecie juz 2 tygodnie. w sumie jutro zakoncze drugi z planowanych 6 tygodni diety. Niestety chyba cos przebiega nieprawidlowo. Mimo iz jem tylko warzywa i owoce, nie pije, odstawilam tez kawe, czesciej chodze na silownie i pije mnostwo wody - moja waga nie spada. w centymetrach tez nie ubywa. staram sie jest tylko dozwolone warzywa i owoce. ze wzgledu na pore roku i pogode jem duzo gotowanych warzyw, gdyz lubie cieple posilki. Nic nie dziala. Malo tego: od kilku juz dni mam niesamowicie wielki brzuch. Nie mam gazow, wyprozniam sie bardzo regularnie i bez problemow, bardzo czesto siusiam. Nie boli mnie brzuch. Generalnie czuje sie swietnie, nic mnie nie boli , nie chodze glodna. Jednak moj brzuch wyglada wrecz na ciazowy!!!! Cala sytuacja dziala na mnie bardzo zniechecajaco. Tymbardziej ze 4 lata temu na tej samej diecie, z tym ze przedluzonej nieco, bo 7 tygodni, zrzucilam 8 kg i to bez jakiejkolwiek aktywnosci fizycznej, gdyz wtedy mialam strasznego lenia..:p Czy ktoras z was tez to spotkalo? Nie poddam sie tak latwo i wytrwam do konca jednak moj twardy i wielki brzuch zaczyna mnie martwic, tak samo jak brak ubutku na wadze i w centymetrach....:( pozdrawiam cieplo!

Gość maka paka :)
To może napisz jakie ilości tego zjdasz w ciągu dnia.

Gość martulkaaaa_________
na tej diecie nie powinno się chodzić na siłownię to raz dwa - okres tuż przed zimą nie sprzyja chudnięciu, to jest pora, gdy organizm w naturalny sposób robi zapasy na zimę no i napisz, co jesz - a najlepiej w dziale Diety, tam jest odpowiedni wątek

na tej diecie nie powinno się chodzić na siłownię to raz dwa - okres tuż przed zimą nie sprzyja chudnięciu, to jest pora, gdy organizm w naturalny sposób robi zapasy na zimę no i napisz, co jesz - a najlepiej w dziale Diety, tam jest odpowiedni wątek

Gość FIKOŁAJ
martulka___- ty to może daj sobie spokój z tymi swoimi "fachowymi" poradami. Takie rady na siłe to tylko wprowadzaja ludzi w błąd. "okres przed zima nie sprzyja chudnięciu" Nooo proszę Cię !!!! przestań biadolić.

czy ja biadolę? piszę jak jest

Gość FIKOŁAJ
Biadolisz aż głowa boli. Powiedz mi skąd ty bierzesz takie newsy, czytasz porady innych niedoinformowanych czy z głowy ?

Gość didi 2345
a czy ona jest misiem i szykuje sie na sen zimowy?? ale bredzisz?? fakt wiosna latwiej sie chudnie ale przed zima tez mozna

Gość marianna pe*
prawdopodobnie masz wzdęcia po warzywach a, jeśli juz stosowałaś diety, to niestety z czsem one nie działają

Gość odchudzaczkaaaaa
wydaje mi się ze możesz za mało jesć!! tak to prawda ja coś takiego miałam, że bardzo maóo jadłam i jakby mj brzuch zaczał puchnąc, zwiększyłam odrobinę kalorycznosc posiłku i przeszło - podobno jest cos takiego jak za mało jesz to zaczynasz magazynować...

o rany :D dwie agresorki z koziej wólki sie znalazły szczytem arogancji jest uważać, że człowiek jest czymś wyjątkowym jeżeli chodzi o funkcje organizmu i że wszystkie zasady dotyczące ssaków się do nas nie odnoszą jeżeli nie wierzycie, że w zimie przemiana materii spada, to polecam lekturę fachowej literatury albo wizytę u dietetyka na dodatek wasze wypowiedzi nic nowego nie wniosły, najwyraźniej interesuje was tylko obrażanie innych, a nie rozmowa na temat

Gość jusj
Sprzedam aqua slim niskie ceny kloporowski@gmail.com

Gość jusj
Sprzedam aqua slim niskie ceny kloporowski@gmail.com