Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helopka

bylam u gina i...

Polecane posty

Gość helopka

Zaczne od tego ze po urodzeniu dziecka postanowilam sie zabezpieczac, wczesniej tego nie robilam bo staralismy sie o dziecko. Myslam ze gin przepisze mi jakies tabsy ale on wyslal mnie na badania. Przynioslam mu wyniki i powiedzial ze niedobrze, ze przy takich wynikach to tylko spirala lub jakies tabsy po ktorych okres moze byc co2 tyg do nawet2 mies roznicy. Bylam tak zszokowana ze nie zapytalam co nie tak wyszlo, hormony czy co? Moze ktos wie dlaczego i skad taka opinia gina? Bardzo prosze o odpowiedz, bo musze sie na jakas anty zdecydowac.

Gość helopka
Naprawde nikt nie moze doradzic? Please!

nie rozumiem. dlaczego Ci tego nie wytłumaczył? :O skąd ktoś ma to wiedzieć:D liczysz na to że on tu wejdzie przypadkowo:D

Gość helopka
...cos mowil, tyle ze jabylam zszokowana jak uslyszalam ze zle wyniki. Hmmm. Moze zapytam inaczej czy jest jakas kobieca dolegliwosc lub choroba ktora nie "pozwala" na standardowa antykoncepcje?

Gość helopka
Whedif...:( :/ tak licze ze"moj gin" przyjdzie iwyjasni mi to na forum...ech

Gość fdjkmsjds
Nie wiesz jakie badania robiłaś Nie wiesz co Ci powiedział lekarz Ale wierzysz ze ludzie na forum beda wiedziec. Brawo.

Gość bosska
Juz wyciagam karty i bede wrozyc :D

prosze o pomoc!!!!!!!!!!1 mam pco okre wywołany 4 m-ce temu duphastonem 3 cykle bez owu bo robilam testy owu, 14.09 @ cykl28dni, 10.10 @cykl 27 dni, 03.11 @ cykl 24 dni w ostatnim cyklu brałam clo 2*1tab, boli mnie od 3 dnu prawy jajnik co to może oznaczac ??????????///

Gość hgjghgh
A jakie badania robilas, masz wyniki?