Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

KTO ŻAŁUJE/ŻAŁOWAŁ, ŻE MA DZIECKO? CZEMU?

Polecane posty

Gość ja jeszcze nie mam dzieci
ale znam kilka dziewczyn, które może nie tyle co żałują ale nie są do końca szczęśliwe. Kiedyś uśmiechnięte, pełne życia, dziś ponure, zmęczone, zniechęcone, ich życie kręci się tylko w okół dzieci, mężów jakby nie było bo siedzą przed kompem albo wychodzą z domu z kolegami coby przy dzieciach nie siedzieć, takie samotne są, mimo że mają obok dziecko. Ostatnio jedna mi powiedziała, że przerąbane jest z dzieckiem, ani nigdzie nie wyjdzie a jak wyjdzie to na chwilę, chciała jechać na sylwestra do zakopanego na kilka dni ale ni pojedzie bo dziecko jest a dziecka przecież nie weźmie bo gdzie go zostawi w trakcie imprezy a przeciez nie opłaci 1000zl za nocleg opiekunce i jeszcze jej do kieszeni i ogolnie narzekała strasznie i mówiła, żebym nigdy dzieci nie rodziła :o No cóż przykre.

i kto tu jest idotka... ze tez takie dzieci sie za seks biora.. nie ciesze sie wcale z twojego nieszczescia, zle mnie oceniasz, ale kurwa nie nawidze glupoty! bo to juz nawet nie o ciebie chodzi tylko o to dziecko twoje.

Gość ja gdybym mogka
ja z czasem bym sie pogodzila. Ale stalam sie brzydka zbyt szybko. tez odradzam rodzenia przed conajmniej 35

Gość ja gdybym mogka
dziecko moje jest w pokoju obok, chyba ma sie dobrz bo nie krzyczy poki co, co chcesz zostac jego kolejna ciocia?

Gość ja jeszcze nie mam dzieci
A i żeby nie było, owa znajoma ma 27lat wiec nie jest młodą 19 - letnią mamusią której imprezy tylko w głowie ;) tylko odkąd urodziła dziecko nigdzie nie byla, sylwesta spędzają w domu, gdzie ona z dzieckiem sie bawi a mąż przed tv

Gość ja gdybym mogka
to moja pochwa wiec nie przezywaj. ktos dobrze napisal prowincjonalna dziewuszko ;)

Gość Si-xa słoma z butów ci
wystaje, az szkoda ze takie kretynki wychowują kolejnych debili :o

Gość ja gdybym mogla
mi to sie wydaje ze niektore lubia miec dzieci i siedziec z nimi i gotowac itp a mnie to nie pociaga. Skoro bog mnie taka stworzy to czemu dal mi plodnosc. Bez tego by sie obylo ;) ja mam 28 lat

Gość czy ...siksa?
jw

Gość siksa siksa
jaki pseudonim taki czlowiek

tak tak, dojebcie sie do mojego pseudonimu i dorobcie do niego filozofie, tylko na to was stac? dziecka szkoda bo wyczuwa ze jestes niezadowolona z faktu tego ze ono jest. dziecko takie rzeczy wyczuwa. no chyba ze dobrze udajesz.

Gość jak zwykle znowu
miss z calej Polski sie zlecialy i one sa piekne po porodzie bo sie wziely za siebie hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość olaffe
nie ma co się przejmować postami typu si-xa bo tak jak powiedziałaś zawistny polaczek z prowincji. Zrób sobie operacje starczy 30 tys by wyglądać lepiej niż przed ciążą nawet pochwe można dzisiaj zmniejszyć ;) skoro masz takie oszczędności i czujesz się smutna to wydaj je i popraw sobie humor. Ja nie należe do pięknych i wiem że wygląd jest bardzo ważny nie tylko dla nas samych ale to właśnie inni sprawiają że czujemy sie zle. Tez rozważam operacje, w moim przypadku twarzy

Gość jestfajniejakjest
nie może do zakopanego pojechać??????dlatego żałuje?????nie wiem,śmiać się czy płakać????brak słów

Gość ja gdybym mogla
wlasnie ogladam cenniki ;) chyba jestem na tak

nie mam dzieci, ale mam zasadę- 35 to minimum na dziecko, minimalny wiek. ot co. wiem, że ciało się starzeje tak czy siak, ale na boga... skoro młodość mija tak szybko, to po jej w tym pomagać? lepiej cieszyć się niezależnościa i jędrnościa na tyle długo, jak można, a po ciąży to juz z górki starzenie. niewyspanie przyspiesza proces. hormony, wszystko....

Gość olaffe
ja niestety nie mam oszczędności żyję z miesiąca na miesiąc :( tragedia

Gość ja gdybym mogla
heloiza999 - dostalam wczoraj jacka danielsa na uro. Gdybym mogla to bym ci przyniosla i polala. 35 to minimum, cieszcie sie mlodoscia i jedrnoscia poki mozecie

Gość zniesmaczony ginekolog
"a kto ci kaze nie byc soba? poza tydzie ty mialas leb jak przyjmowalas spust miedzy uda? to mnie zawsze ale to zawsze intryguje.." x kocham takie prymitywne odpowiedzi pisane przez imbecyli, az sie odechciewa komentowac. Zatem tym tokiem myslenia ludzie nie powinni uprawiac sexu- bo mozna wpasc, jesc- bo mozna przytyc, patrzec- bo mozna oslepnac, sluchac- bo ogluchnac itd itd... Wspolczuje glupoty osobie, ktora zamiescila tu ten zalosny komentarz

Gość zniesmaczony ginekolog
PS. moze osoba ktora to napisala powinna sie zastanowic po co w ogole zyje, bo przeciez moze umrzec??

heh ja w tym zyciu uprawialam seks moze jakies 2 tys razy i tylko raz zaszlam w ciaze (swiadomie). jak sie ludzie dobrze zabezpieczaja to dzieci nie maja. logiczne. juz pomijajac te tabletki nawet, jak az tak bardzo nie chce sie miec dzieci to dodatkowo trzeba bylo powiedziec kolesiowi ktory sobie spuszczal cisnienie w ciasny grzaski grunt ze po wykonanej robocie rownie dobrze moze sie spuszczac na cycki, nogi, do buzi czy w strone okna i nie bylo by teraz glupich placzow. pomijam skad wroze i wrozki wyczarowaly informacje ze jestem z prowincji.. :)

dzięki, zawsze jacka danielsa przyjmę;-) mam nadzieje, że oferta szczera, a nie jakaś ironiczna, bo ludzie na kafe niesteyy różne mają intencje....;-)

Gość haha ja też kocham primitywów
a si-ksa jest tego przykładem. To po co się bierze tabletki po to żeby mi się do buzi spuszczał i na cycki tak? tak dla bajeru łyka sie hormony. Wpada bardzo dużo osób naawet przy braniu tabletek, chociaz to one mają nas zabezpieczać i uwierz mi kochanie nie musicie z partnerem używać dodatkowo prezerwatyw lub nie musi sie Tobie spuszczać na cycki jak to ty pięknie i kulturalnie ujęłaś, jak bierzesz tabletki. Po twoich wypowiedziach widać że inteligencją jesteś trochę na prowincji lat 60.

Gość haha ja też kocham primitywów
ah i jeszcze według si-ka można być w życiu nieszczęśliwym tylko dlatego że się puszczało, a jak się wpuszcza sperme do środka to się jest złem koniecznym ;) pamiętajcie tylko si-xa może się puścic 2000 razy, jeżeli wy to robicie to załugujecie na piekło

Gość a ja lubie swoje i
daj spokój przecież widać że kobieta jeszcze nie wie co to wolność, jej email to domowa.żona - mąż robi z nią co chce a ona siedzi w domu i jest dobrą żona ;)