Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex prostytutka

Bylam prostytutka i chce obalic mity o tym zawodzie

Polecane posty

Gość holycrap
kat-on. idz sie doucz glabie niedorobiony!!!! Gdzies tam uslyszales o rozwiozaniu problemu, ktore wiaza sie z prostytucja i chcesz sie wypowiadac tutaj powtarzajac usyszane zdania bez wiekszego powiazania czy podstawy.Czy doszlo do Ciebie, ze jestes glupi! czy doszlo do Ciebie ze byla prostytutka miazdzy Cie intelektem!!!! Sprobuj najperw rozwiazac problemy z takimi jak ty, a pozniej zaproponuj cos w tej kwestii.

Gość ExProstytutka 2
tahheea Tak, o to właśnie chodzi. I tak samo zaprzeczeniem zdrowej emocjonalności i męskości jest korzystanie przez mężyczyzn z usług prostytutek. To jest moim zdaniem nawet większe zaprzeczenie.

Gość nbvhgj
ExProstytutka 2-moglabys pogadac na gg? mam pare pytan

Gość ExProstytutka 2
Happy birthday 11 przeczytałam Twój opis, odczuwałam to identycznie, to zmęczenie, wprost było to wykańczające psychicznie. A już o bólu fizycznym w wiadomym miejscu i częstych zapaleniach, nie ma co wspominać. Dlatego bez sensu jest mowienie że to "łatwo"zarobione pieniądze.O nie, to baardzo ciężko zarobiona kasa, porównalabym do pracy w górnictwie ;) Poważnie. Tyle że górników się szanuje za ich cieżki tyr, a prostytutek nie. Ps z ręcznikami u nas robiło się podobnie !! :) To jest chyba standardowa praktyka. Przed czyściutkie, po z "2 kupki". Wysuszone ,zlożone po innych klientach. Normalka.I to zarówno w agencji "na wysokim poziomie";) jak i na mieszkaniówce.

Gość ExProstytutka 2
Jeśli jesteś kobietą, to podaj swoj nr gg.Jesli facetem -to w jakim celu?

Gość Bonasus
holycrap Masz za wysokie mniemanie - zdecydowanie, jak na byłą prostytutkę. Chyba łagodny alfons ci się trafił. Ja się zgadzam z kolegą - prawie każdy zawód jest opodatkowany. Poza tym takie osoby będą napiętnowane, bo będzie można sprawdzić przebieg "kariery" zawodowej i tym samym uniknąć potencjalnych wenerów / kurwiszczy. A to, że dwie lewe ręce, jedyna opcja, mało kogo będzie obchodziło. P.S. Projekt takiej ustawy jest już w sejmie.

Gość nbvhgj
gg:45400801

Gość jak można chwalic sie tym
że sie było/jest zwykłą szmata ? Sprzedajecie najintymniejszą częsc swego ciała i to jest dosłownie obrzydliwe. Jak nie wstydzicie się miec mężów ?? Gdyby wiedzieli z jakimi świniami, wyprutymi z poczucia intymności się zadają, kopnęliby was w te przeruchane na cztery strony świata dupska.

Gość Froddod
Nie można mówić o intelekcie ani w przypadku prostytutki, ani w przypadku alfonsa. No jeszcze, jeśli prostytutka jest zmuszona sytuacją, to jeszcze jeszcze. Ale gdy wynika to z ciekawości tak jak pisala autorka, to żenada i kompletne bezmóżdże. Tyle jest alfonsów z górnej półki ile prostytutek :D Prostytutki też inwestują zarobki, nie wszystkie ale wiele. One także po czasie kończą studia lub zakładają firmy i są szanowanymi bizneswomen. A sutenerstwo jest karalne. Alfonsow też się psotrzega jako szmaty.Tyle że nie każdy wie że dany kolo się tym trudni, podobnie jak prostytutki. Jest odwrotnie , to faceci ktorzy chodzą na dziwki są roznosicielami hpv :o Oraz innych wener. Hpv u facetow jest niezauważalny, nie daje żadnych objawów, a gdy facet sprezentuje go swej kobiecie, ona zachoruje. Dlatego wlaśnie tak wiele normalnych kobiet ma hpv, bo ich faceci szmacą się z byle kim :o Jeśli onkogenny, może być to nawet rak. I dzięki komu? Dzięki dziwkojebom.:o

Gość ExProstytutka 2
Ok, ale napisz mi czy jesteś mężczyzną czy kobietą -i z jakiego rejonu Pl. Rozumiesz, nie chcialabym aby okazało się że jesteśmy np z jednej miejscowości lub że się w jakiś sposób znamy... Masz foto na gg?

Gość Jeśli mąż wie o tym, to nie
widzę problemu (oznacza to, że ma patologiczne upodobania i pewnie go to kręci, ale nie jest okłamywany). Tyle, że oczywiście NIE WIE. Kłamiesz jak z nut, że wie, autorko :) I któregoś dnia, w jakims mieście, na jakiejś ulicy, ktos kogo się nie spodziewasz zajrzy twojemu mężowi w twarz i powie mu, że cię miał i że sie prostytuowałaś. Uważam, że największy problem z taką przeszłościa jest, że nie znasz dnia, ani godziny, kiedy wróci do człowieka.

Gość anywhere anytime
autorka dużo fantazjuje, znam branżę i to wcale nie jest w wielu kwestaich, o ktorych pisze, a wy czytajcie dalej te bzdury, ja znikam {cześć}

Gość Nie znikaj tylko sprostuj
bzdury, bo temat ciekawy :)

Gość Bonasus
Ciekawe, "ex prostytutka businesswoman", to się uśmiałem. Zajmuję się budownictwem/mechaniką przez 15 lat i jeszcze nie widziałem żadnej kobiety-właścicielki jakiejkolwiek spółki (przynajmniej tych liczących się).

Gość Gorzej
Dużo gorzej mają okłamywane żony klientów :o Bo jej nawet nikt nie zajrzy w twarz nie powie że jej mąż ją posuwał :o To dopiero jest dramat ...:(

Gość do Bonasus
Bonasus to nie wiem na jakiż żyjesz świecie ? Skąd się urwałeś ? Wiele firm prowadzą kobiety. Swiat nie ogranicza się do spółek budowlanych. Też się obśmiałam z " alfonsa z górnej półki" . Hit dnia :)

Gość Loss santos carlos
Joanna Krupa za 500 ojro... jakby to była prawda, już byłbym w drodze :)

Gość Skoro każdy
Zdradza to i każda się może prostytuować, czyż nie ? I wszyscy jesteśmy szczęśliwi jak cholera wraz z rzeżączką :(

Gość Bonasus
do Bonasus Sieć cukierni? Alfons też mnie rozbawił, przecież to tylko pachołek w przypadku większej agencji.

Gość looser carlos ;))
22:47 [zgłoś do usunięcia] Loss santos carlos Joanna Krupa za 500 ojro... jakby to była prawda, już byłbym w drodze Odp "jak można chwalic sie tym że sie było/jest zwykłą szmata ? Rozdajecie/kupujecie najintymniejszą częsc swego i czyjegoś ciała i to jest dosłownie obrzydliwe. Jak nie wstydzicie się miec żon ?? Gdyby wiedziały z jakimi świniami, wyprutymi z poczucia intymności się zadają, kopnęłyby was w te przeruchane na cztery strony świata dupska Howk.

Gość Dzis
Niech każdy robi co chce, kazdy ma swoje zasady i moralność. W tym przypadku nikogo nie krzywdzisz, świadczylas tylko usługi. Jesli wyrządziłaś komuś krzywdę to tylko sobie, chyba ze tak tego nie odczuwasz, jak Ci z Twoja przeszłościa?

Gość do Bonasus
Ymhym, bo świat się składa tylko z cukierni i spólek budowlanych :o Ależ niektórzy mają ograniczony look na świat . Wyjdz czasem z tej swojej budowy i zobacz że na świecie są także kancelarie notarialne na przykład...Biura nieruchomości,rachunkowe, zakłady krawieckie , fryzjerskie, studia kosmetyczne, sklepy , prywatni stomatolodzy oraz wiele wiele innych rzeczy. Dorosłym ludziom tłumaczyć taki prozaiczne sprawy...

Gość Loss santos carlos
looser carlos ;)) Masz z tym problem? Mam 26 lat, nie mam żony bo głownie siedzę w pracy. Po co mi żona, jak taka "Krupa" zawsze się znajdzie. Tak jeżdżę sobie przynajmniej raz na miesiąc na szmaty i się tego nie wstydzę. Popraw swój angielski miernoto.

Gość looser carlos ;))
Miernotą i szmatą jesteś jedynie ty.Na dodatek tępą szmatą , skoro tego nie jesteś w stanie zawuważyć.Zal mi cię a jeszcze bardziej twej przyszlej żony czy partnerki która zapewne nigdy się nie dowie że tak się szmaciłeś.Szkoda jej dla takiej łajzy jak ty, naprawdę szkoda.I nie zajmuj się moim angielskim tylko ciśnij do wracza bo pewnie już nałapałeś różnych świństw syfilityku bueueee :O

Gość Bonasus
do Bonasus Niestety, bywam na placu budowy 2 razy w tygodniu góra, więc taki odseparowany to nie jestem (a szkoda). Pojęcie "businesswoman" to coś więcej niż dentysta, cukiernia, kiosk, piekarnia czy nawet kancelaria notarialna. W tym momencie warto przerwać dyskusję, bo myślimy zupełnie o dwóch różnych rzeczach.

Gość Misssisipi
Haha uraziłaś "pana"dziwkarza :D Jaki wrażliwy kurwiszonek ,uważaj bo poskarży sie swoim znajomym panienkom i naślą na Ciebie ich alfonsów :D A może powinni się spiknąć z autoreczką, byłaby z nich piękna para :)

Gość Bonasus
Ależ skąd, miałbym urazić się wypowiedzią osoby która nie wie, że najlepsze agencje testują swoje dziewczyny i mówi coś o jakichś syfach? :) Osoba, która popełnia błędy w prostym angielskim? Nie sądzę. Jeszcze jedno, zdarza się że jakaś w klubie sama się prosi. Czyli według waszego toku myślenia: ogólnie kobiety to kurwy a faceci dziwkarze. A damy za które płaci się ciężkie pieniądze są na najwyższym poziomie, na ulicy takiej nie spotkasz, ba - jakbym spotkał tak piękną kobietę, nie dziwkę - zaproponowałbym jej odrazu ślub.

Gość oczywiście kurwiarze ładujący
w cuchnące cipska dziwek też powinni byc potępieni. Ale kobieta która oddaje tak intymną częsc swego ciała jakimś oblechom za kasę (bajki o wybieraniu samych przystojniaków na klientów opowiadajcie dalej) to gorzej niż zwierzę, świnia utorana w łajnie jest lepsza.

Gość jadom jadom hłopcy
"ba - jakbym spotkał tak piękną kobietę, nie dziwkę" - to zdanie mówi samo za siebie, i tyle na temat :)