Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem przestać :(

zakochałam się w żonatym facecie u którego jestem nianią. żona chyba się domyśla

Polecane posty

ja też nie używam na co dzień podkładu. co w tym dziwnego? ­ o cerę trzeba dbać, a nie ją maskować podkładami, pudrami itp.

Gość co ty tak o nich
myslisz??? cala niedziele spedzisz rozmyslajac na nimi?

Gość Rowniez nie uzywam
pudru, ani podkladu. Niektorzy po prostu nie musza.

cięzko mi tam. Widzę go i mam nogi jak z waty. Nie musiscie mi mówić, że nie maM SZANs czy coś przecież widzicie, że ja to wiem. po prostu ciężko mi i tyle... a kiedy ona mi mówi hej kochanie albo jak kochana minął dzień to nie wiem czy to na żarty czy jest miła....

Gość ta zona takie ironiczne koment
to nie chodzi o to ze to niemozliwe zeby ktos nie uzywal podkladu, tylko o to, ze jesli ktos niezywa chocby korektora to najzywczajnie nie wyglada idealnie. amm takie dziewczyny w pracy co sie szczyca ze nie uzywaja podkladu, no ale coz.. wygladaja delikatnie mowiac nieciekawie...a wystarczylaby odorbina korektora i pudru a nie wygladalyby jakby pily cala noc:D niestety swiatlo dzienne jest akrutne:D

Gość no może jutro powiedz
i popracuj dopóki sobie kogoś nie znajdą.,.. nie zostawiaj ich na lodzie

Gość ta zona takie ironiczne koment
a co im powiesz, jak sie zapytaja, dlaczego rezygnujesz?

Gość no może jutro powiedz
mam wrażenie, że laska ma cię w dupie i tyle możesz sobie mówić co chcesz a ona ma to gdzieś i tyle

Gość w miarę dobre
Nie zwalniaj się dziewczyno! i co zostaniesz bez kasy, na lodzie przez jakiegoś ciula? Daj spokój, weź się w garść, nie myśl o nim i o nich tylko badz twarda.

Gość w miarę dobre
na pewno się nie nabijają, no bez przesady! watpie by ona mu coś owila nawet jesli coś podejrzewa a tego nie wiesz nawet na 100%

no właśnie boję się o kasę jak sobie dam radę, dobrze mi płacą. Ale jak tak dalej będzie... zrozum też moje odczucia a jeśli się naprawdę nabijają czekająć tylko na mój kolejny krok....

Gość w miarę dobre
tak jasne na twoj krok- co ty gadasz! jakby chcieli to by cie juz dawno zwolnili! a ona ci prezenty daje- dziewczyno...

Gość w miarę dobre
widać ze ona Cie lubi i tyle! a ze nie czuje się zagrożona to normalnie sobie z tobą rozmawia, bez podchodów, a ty sobie wkrecasz i analizujesz każde słowo

Gość w miarę dobre
gdybym widziała ze sie w niego wgapiasz a wiedziała też ze mam przystojnego faceta i byłabyś w wieku 23 lat a ja 27 ( akurat mam tyle, wiec umiem sobie wyobrazić) to TAK. Jak najbardziej! I powiedziałabym to po prostu tak dla zartów i z dumy, że mam takiego fajnego faceta, który podoba się też innym. Oczywiście gdybym nie czuła zagrożenia!!!! :)

Gość moikm zdaniem
ironia jest jak najbardziej!! i ona ma wyjebane jest pewna sienie, po prostu wie, że on nic z Toba nie zrobi i tyle

Gość w miarę dobre
wątpie widać, że ona cię lubi po tym co piszesz

Gość moikm zdaniem
ona ma go w garści i o tym wie. Zresztą widzę, że ona mu czasem docina żartuje sobie z niego. Może on bardziej "dremci" o nią ni,ż ona o niego?? Nazywa go dupcią, to luzacki związek gdzie ona jest silna a on ma do siebie dystans

Gość w miarę dobre
ale dlaczego zaraz ironia? jest pewna siebie, jest pewna swego faceta, ale moim zdaniem to nie znaczy ze kpi z naszej autroki, widać ze się lubią