Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollllka G.

Ona mi odbiła narzeczonego- co robić?

Polecane posty

Do ETNA77 Nie reklamuje jej mówię prawdę tak było spędził z nią sylwka i nowy rok po czym mi powiedział,że nie ma czasu dla mnie bo spędza ten czas z rodziną. Jestem podejrzliwa i sprowadzałam go był z inną mało tego zadzwoniła do mnie w Nowy Rko i już nie powiem co mówiła dodam,że z jego efonu. Załamana pojechałam do niego by to wyjaśnić a on mi na to,że się zakochał w niej i to już koniec. Nie wiedziałan co robić załamałam się no cóż powiem tak zawsze byłam sceptyczna co do wróżek i cyganek ale dostałam namiary na Iwe zadzwoniłam choć w duchu mówiłam sobie że i tak pewnie to nic nie da! Bo jak można pomóc mi skoro on już nie chce się ze mną spotykać. Odebrała kobieta bardzo poważna poprosiła o nasze zdjęcia i daty urodzin i kazała zadzwonic za godzinę bo musi sprawdzić czy w ogóle jest sens coś robić to była najgorsza godzina w moim życiu czekanie czy da radę mi pomóc. I całe szczęście powiedziała,że jest szansa i to spora więc działamy. Po tygodniu zadzwonił i poprosił o spotkanie,przepraszał i do dzisiaj przeprasza mnie za to co zrobił- to była pomyłka i nie chce już wracać do tamtego co było. Jest lepiej niż na początku naszej znajomości;-) teraz dziękuję za to,że ją poznałam i zaufałam jej jestem jej bardzo wdzięczna i wierzę teraz w takie rzeczy !!! Ti działa mogę poręczyć.

Boje sie wrózek ;( chociaz kolezanka była u wrózki wszystko sie sprawdziło poza małymi detalami. Mi sie całe zycie wali i nic nie jest jak powinno ciagle cos nie tak jak bym chciała do tego z matka nie moge sie dogadac i wogóle...pocieszam autorke a sama potrzebuje pomocy ;(

Gość aIlium
zadzwoń, artemis na pewno odbierze i skasuje za wróżbę

etna77 a etna7 to ta sama osoba "7" mi uciekła-sorki ;) jak bym czekała na wrózbe godzine to bym padłą w tym czasie na zawał serca

Do Artemis30 a ile ta wrózka iwa Cie kosztowała ;) powrózy mi z smsa? ta cyganka co mnie kiedys dorwała zdarła ze mnie 30zł i o mały włos pozbyłabym sie mojego ulubionego pierscionka ;( no ale to co mówiła o mojej przeszłosci to prawda wrózba na przyszłósc sie nie sprawdziła jeszcze

Gość karolllka G.
Nie piszę do niego, nie dzwonię, milczę, ale cieżko jak cholera. Chyba drinka wypiję na rozluźnienie, bo nie wyrabiam.

Drin to dobry pomysł ;) musisz pocierpiec, ale wyjdzie Ci to na dobre-uwierz mi starsza jestem wiem co mówie! milcz i obserwuj oczami Twojej mamy co dzieje sie w pracy;)

Gość gosciu siadz pod mym lisciem
nie nie nie, niczego nie obserwuj, odetnij sie od tego bagna i zyj swoim zyciem. Pora wreszcie powiedziec sobie w twarz 'bylam z idiota, ale wiecej tego bledu nie popelnie' i pojsc za rada bylego narzeczonego - ZMADRZEC na tyle, zeby juz nigdy sie do niego nie odzywac.

Do Etna 77 nie jestem ani wróżka ani reklamą pisze prawdę jak było jak ktoś chce namiary i dokładny opis jak to wygląda to pisz na adres maria1982@pocztafm

Do Etna 77 nie jestem ani wróżka ani reklamą pisze prawdę jak było jak ktoś chce namiary i dokładny opis jak to wygląda to pisz na adres maria1982@pocztafm

ja nie mogę... taki gnóoój a autorka wielce cierpi, bo on jej nie chce ja bym w stronę takiego luja nawet nie splunęła jak koleżanka taka cudowna, to niech do niej leci, jak najszybciej i nie wraca

Gość chyba znam autorke
wiola nudzi Ci się co? takie bzdety w necie wypisywać? :o

Gość karolllka G.
Dziewczyny, kobiety, dużo mi pomogłyście, bo gdyby nie Wy, to pewnie dałabym się zmanierować temu typkowi, ale dzięki Wam jesem silnijsza i mądrzejsza, al i tak boli... Drinki nie pomaają, kino tez tak sobie, wciąż o nim myślę i tęsknię. Dlaczego tak bardzo go pokochałam? Pewnie dlatego. e jestem żałosna, jak on to określał. Tylu fajnych facetów mnie zagaduje, ale to nie jest to.....................

Gość karolllka G.
Nie jestem żadną wiolą, jestem Karolina.

Ja jestem osobą wrażlia szybko sie zakochuje i wogóle....szybko ufam-to mój bład a potem cierpie z tego powodu ;( ale koniec tego, zycie mnie troche nauczyło dało pstryczka w nos;) dasz rade juz w tym momencie pokazałaś mu, ze jesteś silna! nie jestes w złej sytuacji znam historie gdzie chłopak z dziewczyną chodzili 10l miał byc ślub i okazało sie, ze on ją zdradzał przez 2lata i koniec i porównaj swoją sytuacje do tej;) drugi przykłąd...znajoma kolezanki chodziła z facetem nie wiem ile do ślubu jednak doszło bo ona nic nie podejrzewała-miał kochanke...wyobraz sobie ten gnojek miał kochanke a przed ołtazem przyzekał wiernośc prawda wyszła po ślubie byli małzenstwem chyba nie cały rok wiec Ty jesteś w zadowalającej sytuacji i ciesz sie, ze wyszło to świństwo teraz bo widocznie to pies na baby?! człowiek jak zakochany to głupi;) pomimo tego, ze zapala nam sie w głowie czerona lampka z napisem "coś jest nie tak" brniemy dalej i to lekcewazymy. Niestety po jakimś czasie płacicmy za to. Słuchaj głosu swojego serca;) jestes zakochana cierpisz bo Cie zranił, ale dobrze wiesz, ze takie cos nie powinno miec miejsca i to jeszcze przed ślubem- nie lekceważ tego!!! idzie wiosna zakochasz sie moze nie tak od razu bo jeszcze cierpisz i emocje nie opadły, ale na pewno strzała amora Cie dopadnie;) jest takie powiedzenie "miłość i sraczka przychodzą z nienacka" ;) pozdrawiam ciepłlo 3-maj sie!!!

KAROLINO, czy Ty wiesz, ze ..... cierpienie z powodu nieszczesliwej milosci uszlachetnia czlowieka< ? Jak wiele dziel artystycznych powstalo wlasnie dlatego, ze milosc byla nieodwzajemniona. Chocby Mickiewicz, czy Slowacki najlepsza poezje pisali wtedy, kiedy ich serca przepojone byly gorycza. Nie naklaniam Cie do pisania poezji lub komponowania symfonii, ale..... poczytaj sobie np. Sonety dla Laury - Francesco Petrarci, albo wsluchaj sie w muzyke, ktora lubisz. Moze to pomoze Ci przezyc trudne chwile. Byle do wiosny, a potem bedzie lzej. Bo nic nie trwa wiecznie, nieszczescia tez.

"Bo nic nie trwa wiecznie, nieszczescia tez..." SWIĘTE SŁOWA! po burzy zawsze wychodzi słońce ;)

Gość karolllka G.
Dzięki dziewczyny. On dziś przyjechał, ale kazałam mamie powiedzieć że mnie nie ma.

Gość karolllka G.
Potem wydzwaniał chyba z 15 razy, wyłączyłam tel i spokój.

Gość no moze beda jeszcze
z Ciebie ludzie, o ile za dwa dni sie nie zlamiesz i nie wrocisz do niego albo nie zaczniesz do niego wypisywac z ukrytych numerow i wyczyniac innych cudow, coraz bardziej sie osmieszajac.

No to Pan X moze cos wreście zrozumiał jak Ci tak głowe zawraca heeheheh DOBRZE!!!miał weekend na przemyslenia ;)

Gość karolllka G.
Nie mam zamiaru mu wybaczyć, leczę się z tej chorej miłości. Myślę, że może chce mnie ochrzanić za to, że zadzwoniłam do jej męża.

Gość eeee eeeeeeeeeeeeeeee
nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu :(

Gość karolllka G.
Wiecie co mi zaproponował? Odlotowy seks. Powiedziałam mu, że może z tą swoją dupcią z pracy uprawiać taki odlotowy seks, chyba, że już straciła polot, a on swój rezon. Usłyszałam- Też cię kocham. No rozwala mnie jak nikt.

Gość karolllka G.
Nie mam pojęcia o co mu chodzi.

Gość karolllka G.
Napisał, że jestem jego serduszkiem, życiem, marzeniem i całą przyszłością. Odpisałam mu- chyba pomyliłeś odbiorcę tej wiadomości.

Czytałam tylko pierwszą i ostatnia stronę ale sie wypowiem. Znam ten typ. Taki pisanie i słodzenie jest wkur wiające. nie odpisuj po prostu nic. Nawet że pomylił odbiorcę. Telefonu nie wyłanczaj, po co ? wycisz:)

Gość karolllka G.
yyy. bierze mnie