Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Twojapokusa

cudowna fantazja

Polecane posty

ja spotykałem się w tym roku z trzydziestolatką, ale nie będę Ci mówić co mi robiła stopami, bo jeszcze się porzygasz...

Twojapokusa Skoro nie byłaś jeszcze z takim mężczyzną, skąd wiesz?:-P Ale masz rację, taki mężczyzna zna kobiece pragnienia pod warunkiem, że również ona wie, czego chce. :-)

Gość legionn
@Twojapokusa moze sie poznamy mam 34 lata moj mail biofreek@interia.pl jesli jestes zainteresowana

też. Ale też powiedziała, żebym otworzył szeroko i usta i... wpakowała mi stopę do buzi... Dość głęboko. Stąd ten odruch wymiotny.

No i następna zanudzil! Nie ma to jak wątek o dojrzałym, zmysłowym seksie ubarwic akcentami na temat rzygania. Przy następnej okazji może opowiesz jak niemal się nie pośraleś, kiedy cię kopnela w dupe ta swoją wypedikiurowana stopka? :D :D

ale ludzie, o co wam chodzi. Fantazje są po to, żeby je spełniać. O ile nie krzywdzą innych.

Piedestał, ale tty tu nie spelniasz swoich fantazji tylko narzucasz ich wizję przypadkowej osobie. Nawet baran by się zorientował, ze autorka odpisuje ci tylko z uprzejmości, (najwidoczniej jest tu znacznie krócej ode mnie i jeszcze nie potrafi napisać wprost żebyś spadał) a nie dlatego, że ją to interesuje. I A propos takiego związku - jeestem tuż po obejrzeniu "Autumn in New York" (Miłośc w N. Y. ) właśnie o t akim romansie 48 i 22 latki. ;)