Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś coś wie??

firma ADSPECTUS kto słyszał??

Polecane posty

Gość gość
U mnie dziś crm za Chiny nie chce pokazać nr z notatką.. nic nie działa, ani odwieżenie, ani przełączenie, logowanie ponowne..

Gość gość
No, czasem sie cos zacina w tym programie,a czasami odwrotnie, idzie połaczenie za połączeniem że nie nadąza się z zaznaczaniem statusów... Mnie denerwuje tez ze najpierw jest połaczenie a potem pokazuje się notatka, chodzi o miejscowości do ktorych dzwoni się po raz kolejny, bo np. dzwonię o 10 rano a w notce jest że pani bywa w domu tylko po poludniu,więc bez sensu jest dzwonić wczesniej, albo mam niektóre notatki pourywane i nie wiadomo o co chodzi... Nie wiem czy ktos też tak miał?

Gość gość
te notatki pourywane to po porzednich pracownikach pewnie, tez czasem je mam i ciezko sie domyslic o co w nich chodzi

Gość gość
A szefa chyba prawdopodobnie od piątku nie ma bo w opisie jest błąd 2105 zamiast roku 2015

Gość gość
a co ma jedno do drugiego? szef jest i w piatek i dzis

Gość gość
oj to tez mnie wkurza, ze sie zaznacza pani w domu np po 17 a ten nr juz razno sie laczy..

Gość gość
Widze ze szef bierze pod uwage nasze sugestie, milo z Jego strony;) Ja bym jeszcze zasugerowala zeby rozliczyc razem pazdziernik i listopad i przelac pieniadze przez swietami, przydalaby sie troche wieksza kasa na ten magiczny czas :D

Gość gość
Co do sugestii to : -dobrze byloby jeszcze usprawnic terminarz (niestety nadal ciagle znikaja pacjentki, trzeba sobie spisywac na kartce zeby moc je wpisywac ponownie, nie wiem jak u reszty ale u mnie niestety to sie ciagle zdarza zwlaszcza jak kilka osob dzwoni do tej samej miejscowosci i terminy szybko ubywaja) - wyplata bez opiznien!!! to jedna z najwazniejszych chyba spraw!!! jest grudzien i nie wiadomo czy wyplata za pazdziernik bedzie przed czy po swietach, nie wspominajac juz o listopadzie. czy po raz kolejny trzeba bedzie sie o nia upominac i pytac !??

Gość gość
Niestety u mnie tez znikaja pacjentki i to nie tylko wtedy gdy kilka osob dzwoni do danej miejscowosci i szybko ubywaja terminy... i czasem jest niemozliwe by dojsc ktora zniknela jesli jest ich kilkadziesiat w terminarzu i kilkanascie miast...

Gość gość
u mnie zazwyczaj znikaja w tym samym dniu w ktorym umawiam ale np wczoraj zniknela mi jakas ale nie ta umowiona wczoraj tylko jakas inna niestety nie doszlam ktora:( niby dialer mial byc po to zeby szybciej umawiac bo nie trzeba bawic sie w kopiuj wklei itp ale ja i tak trace czas na to zeby umowiona pacjentke spisac na kartke wszystkie dane nr telefonow i pesele, musze sie skupic zeby sie nie pomylic z tym numerami i nie moge w tym czasie prowadzic kolejnej rozmowy

Gość gość
wypltay bez opuznien! wyplaty opuznien! wyplaty bez opuznien! z miesiaca na miesiac! nie chcemy czekac tak dlugo na pieniazki! szefie jesli to czytasz to niech szef ta sugestie wezmie sobie do sreca! fajnie ze szef ulepsza tego dialera ale z pieniazkow bez opuznien cieszylybysmy sie najbardziej !

Gość gość
taaa i szefie gratisa nam dorzuc do wyplaty za opoznienia :) a co :P wkoncu ciezko harujemy glosem ... hehe

Gość gość
Oo,ale lista zyczen... Ja bym chciala zeby byla podstawa plus prowizja albo godzinowka i wtedy ile ktora by sobie wypracowala tyle by miala, bo teraz to prawdziwa loteria, raz sie umowi 10 raz 2 albo wcale, kwestia szczescia, a z tych ktore sie umowi i tak odpadnie ze 40% niekiedy. Ale chciec to ja sobie moge ;)

Gość gość
to nie lista zyczen... wyplata na czas? to raczej obowiazek pracodawcy wobec pracownika! i te znikajace Pacjentki z terminarza? to dziala na nasza niekorzysc wiec to tez raczej jest nie fair wobec nas!

Gość gość
ja też jestem za tym, żeby wypłata była na czas. Tak jak powinno być. Fajnie by było, jakby płacili za przegadane godziny, a nie tylko za pacjentki:/

Gość gość
no jakby placili za przegadane godziny to bylaby rewelacjia, pomarzyc zawsze mozna

Gość gość
kur... na chamskich ludzi jedynie dzisiaj trafiam, co za dzien ...

Gość gość
chyba ludzie przed swietami sa jacys rozzloszczeni.. pewnie kasy brak:/ az dzwonic sie nie chce

Gość gość
jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase

Gość gość
Witam wszystkich. Mam pytanie chciałabym dorobić do pensji w firmie ADSPECTUS czy ktoś mógłby mi przybliżyć jakie zarobki są realne do zarobienia??? Wiem że wszystko jest uzależnione od ilości osób umówionych i tych oczywiście co w rzeczywistości przyjdą ale chciałabym wiedzieć jakie realne kwoty można zarobić. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam Wszystkich Kafeteriowiczów ;-)

Gość gość
realne kwoty to 100-400 zl mozna wyciagnac

Gość gość
Tak, przeciętnie to tu między 200 a 300zł się zarabia.. Jeśli któraś pracuje dużo po te 6-8 godz to myślę że 500 ma, więcej to jedynie osoby z powyżej dwuletnim stażem. Skoro Ty chcesz dorobić do pensji to na pewno za wiele czasu nie mogłabyś poświęcić na to zajęcie,więc za wiele byś nie wyciągnęła niestety.

Gość gość
a ostatnio znikaja Panie z terminarza

Gość gość
ano znikaja ale ja jedna pania z Gdyni mam przerzucona do kontaktow bo nie minely jej jeszcze 2 lata, zobacz moze tez masz tam jakas?

Gość gość
a no o tym nie wiedzialam myslalam ze te co nie mijaja 2 lata zostaja w terminarzu i za jakis czas sama wracam do nich nikt mnie nie informowal o takim przerzucaniu, po za tym nie wszystkie sa przerzucane bo nie ktore nadal mam w terminarzu, czyli co na wyrywki przerzucaja czy jak? mam sie sama domyslac i tracic czas na szukanie i zastanawianie sie gdzie ona jest? jak narazie to zamiast spokojnie dzwonic to sie denerwuje szukam i doszukuje sie, spisuje wszystkie na kartce

Gość gość
ja tez nie wiedzialam moja droga, przez przypadek to odkrylam ze mam jedna wrzucona do kontaktow, to chyba tylko Gdyni dotyczy bo tam strasznie szybko potwierdzaja wizyty i moze jesli sie okaze ze ktorejs jeszcze nie minely 2 lata albo sie odwidzialo to w ten sposob robi sie wolny termin i dlatego infolinia daje je do kontaktow zeby ktos mogl umowic jeszcze na te date?? nie wiem, ale to by bylo logiczne wytlumaczenie;) a reszta to nie wiem gdzie sie ulatnia

Gość gość
no z ta Gdynia to mozliwe bo rzeczywiscie tam szybko sie umawia i potwierdza... no z moich obliczen w tym tygodniu zniknelo mi 4 niestety nie wiem z jakiej miejscowosci :(

Gość gość
dziewczyny u mnie mija miesiąc i nadal pacjentki nie są ze zmienionym kolorem, a u Was?

Gość gość
spokojnie u mnie w pazdzierniku tez jeszcze nie wszytskie zmienily kolor

Gość gość
o tylko gdynia zmieniona na 5 pacjentek -4 na zielono i jedna na brązowo, dzwonie do niej a ona mowi, ze byla.