Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakSobieDziśRozmoślam

kurcze czemu takie są kobiety?!

Polecane posty

Gość ZaHPekowana
Mój facet jest przystojnym informatykiem :)

Gość Kamka123 ale nie wszyscy
chcą wychowyać nie swojego bachora, więc licz z się z tym i nie bądż cholerną egoistką.

posłuchaj mnie raz a dobrze- kobiety płyną z prądem, czują zew natury i to co je interesuje i to, co potrafią kochać i o co się troszczyć, to BACHORY. pojmujesz? facet jest dodatkiem opiekuńczo- ekonomicznym, baby szukają silnego macho, bo podświadomie czują, że ma wartościową spermę, jak je zapłodni to potrzebny jest ktoś łagodny, co by dzieciom było lepiej i ktoś kto zarabia dobrze, co by DZIECIOM było lepiej. kobiety nie kochają mężczyzn/ mężczyźni może kochają kobiety, bo są romantyczni, ale kobiety myśla macicą rozumiesz? dlatego taka co nie chce mieć dzieci ma jeszcze najwoększe zadatki na bycie po prostu dobrą , kochającą partnerką, a jak urodzi to już koniec. ośrodek koncentracji w postaci dziecka dominuje wszystko. im więcej dzieci zrobisz tym bardziej przeciw sobie działasz. szukaj kobiety, która o macierzyństwie mówi nie srając w gacie. kobietę, która nie krzyczy ci w twarz chcę mieć z tobą dziecko, chcę mieć z tobą dziecko!!! takiej, co raczej kocha cię takiego jaki jesteś.

Gość kamil1979jgora ma sporo racji
A ten Krwawy Edward niech wyjrzy za okno i zobaczy, na czym świat stoi.

Gość heloiza999 piękny tekst może
do kogoś to dotrze w końcu.

Gość cóż Edward niektórzy po prostu
nie siedzą na kafe i nie popisują się pseudomądrościami:)

dziwicie się, ze nie chce się facet wiązać z kobietą z dzieckiem- niby inny miłość, ale każda potwierdzi, że zawsze jakoś będzie to widać, że dla niej najważniejsze są dzieci. on zawsze będzie drugi. mało w tym romantyzmu, a już tym bardziej emocjonalnego bezpieczeństwa. takiej kobiecie jest wygodnie znaleźć sobie kogoś w jej sytuacji. ona nie szuka kogoś do kochania, co raczej kogoś, kto spełniałby określone funkcje- odciążył w obowiązkach, zastąpił dzieciom ojca...ona na tym korzysta. ale jak facet na tym korzysta? ma taka chociąż ładne ciało po tym porodzie? ma chociaż siłę, czy jest wiecznie zmęczona, jak to matki? nie dziwi więc, więc facet woli znaleźć kogoś, kto po prostu go pokocha i zaczął od początku budować swój świat z nią.

Gość heloiza999 jesteś super laska!
Świetnie, że są kobiety, które potr5afia prosto powiedziec, jak to wyglada. oczywiscie nie wszedzie, ale w przeważającej większosci.

dzięki;-) po prostu jak kobieta krzyczy bądź pokazuje swoim zachowanie postaw e: dziecie, dzieci, dzieci, to zawsze całe życie już takie z nią będzie- dzieci, dxiedci, dzieci....potem pauza, pauza- potem ewentualnie facet, którego nie wiadomo jak on akocha- bardziej traktuje instrumentalnie.

Gość kamil1979jgora
no widzisz ZaHPkowana należysz to tych 10%. Jednak moim zdaniem 90% kobiet woli samców alfa, choć pewnie mniej niż 50% woli chama co bije czy rozbija talerze z przesoloną zupą na głowie. Tak nas ukształtowały tysiące lat ewolucji, a ostatnie 20 lat gdzie nieśmiały informatyk zarabia 10 razy więcej niż samiec alfa na budowie to zaledwie kropla w morzu czasu

Gość kamil1979jgora
jeździ przez wieś 120 wyprzedza na trzeciego jest stanowczy wobec kobiety pracuje fizycznie ew. trenuje na siłowni, ma golfa na gaz albo motocykl, dużo pije dużo pali generalnie ten typ człowieka ale nie bije kobiety natomiast ten co bije

Gość Ale brednie opowiadasz Dziołch
Ta laska przesadza i to osstro. Widać że się gówno zna na życiu:) Nie ma to jak stereotypowe myślenie. Nieednak kobieta po ciąży jest ładniesza niż niektóre nierodzące babki. Znam takich min. 5:) PS- Jestem facetem :D

Gość kamil1979jgora
ja np. zawsze w zabudowanym zwalniam do 50, dlatego mialem takie trudnosci z poderwaniem kobiety. Nawet mnie zona czasami ochrzania dlaczego tak wolno

Gość kamil1979jgora
kiedyś samiec alfa ginął w w walce z mamutem, a jęczyd*pa przejmował jego kobietę karmiąc ją jagodami. A dziś samiec alfa ginie w wypadku motocyklowym albo w Golfie II albo pobity na dyskotece kłonicami, a jęczyd*pa przejmuje jego kobietę mówiąc jej komplementy i zabierając na wycieczki na Rodos ech czasy przyszły i jak tu nie współczuć kobietom

Gość kamil1979jgora
i tak to gen jęczyd*pstwa przekazuje się z pokolenia na pokolenie, i kolejne pokolenia kobiet narzekają "Gdzie ci mężczyźni". Ta ewolucja to chyba jednak jakaś inna powinna być.

a moim zdaniem nie masz zielonego pojęcia co znaczy byc szarmanckim K.E

Gość No więc tak
Dlaczego ?

Gość No więc tak
Niech mi ktoś powie

prawdziwy mezczyzna tez opiekuje sie dziecmi. Mamy za duzo mezczyzn ,ktorzy wymagaja opieki i widza w dzieciach konkurencje a nie potomstwo,to tacy co cale zycie nie oderwia sie od cyca.Cala uwaga i opiekunczosc kobiety musi sie skupiac na nich,sa tyle warci co Pudelek,nic dodac nic ujac.

Gość kamil1979jgora
to prawda ja jestem z natury jęczyd*pa, ale brałem psychotropy i przemieniłem się w dżentelmena. Ja np. jak jadę przez teren zabudowany samochodem to jadę 50 km/h bo boję się że jakieś dziecko mi wyskoczy z boku na rowerku i pójdę siedzieć. Natomiast samiec alfa nie myśli o takich detalach jak dziecko na rowerku i pruje przez wieś Golfem II na gaz 120 km.h i takich właśnie lubi 90% kobiet, że facet nie boi się iść do pudła. No ale właśnie jak samiec alfa idzie do pudła za rozjechanie dziecka w terenie zabudowanym, to do jego stęsknionej dziewczyny przychodzi jęczyd*pa z kwiatami, komplementami i propozycją wyjazdu na Rodos no i ona sobie tak myśli no nic już niech będzie ten Rodos zamiast jeżdżenia na widzenia jakoś to wycierpię a potem się zobaczy. Analogicznie jak kiedyś kobieta której facet zginął podczas polowania na mamuty wolała jagody przyniesione przez jęczyd*pę niż głód

Gość kamil1979jgora
ja biorę mocloxil ale teraz już rzadko a kiedyś to łykałem przez rok ale pomogło i dzięki temu lekowi jestem żonaty