Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OFFA

JAK RADZIĆ SOBIE Z NERWICĄ ?

Polecane posty

Gość choruje od 13 lat
Zdecydowanie wolę być chora, niż tak "zdrowa" jak Ty :)

Gość choruje od 13 lat
minutka NIEPRYSKANYCH;)

Gość minutka 48
gddgjhhgh a ja nie jestem po przeszczepie oprocz tej głupiej nerwicy lękowej na nic nie jestem chora i dzięki Bogu .

Gość gddgjhhgh
minutka 48,aha to Ty uwazasz ,ze jako matka masz byc zawsze na bacznosc ,nie mozesz miec dla siebie czasu na doskonalenie siebie,mysle ze psychoterapia pozwoliłaby dac Ci swojej własnej rodzinie o wiele wiecej niz dajesz to teraz,bo uswiadomiłaby Ci wiele rzeczy o których nawet teraz nie myslisz,dzici i maz byliby Ci włąsnie wdzieczni:)

Gość minutka 48
choruje od 13 lat masz świętą rację ;) Brawo :D:D:D

Gość choruje od 13 lat
w sumie to po co ci kapusta, wystarczy w książce przeczytać rozdział 'Rak" ;)

Gość gddgjhhgh
choruje od 13 lat,przeciez ja juz od wczoraj widze ze wolisz byc chora ,dlatego idziesz do lekarza który Ci nie pomaga i tak w kółko:)

Gość choruje od 13 lat
Cóz, tu na "zdrowiu i urodzie" pełno tych oszołomów

Gość minutka 48
mąż mnie wspiera i to mi wystarczy, a dzieci są szczęśliwe i zdrowe. czy mogę chcieć czegoś więcej. Kocham i jestem kochana i zależy mi na tym,aby moi najbliżsi widzieli mnie radosną i uśmiechniętą i tak jest. Dzięki lekom, które powoli odstawiam, a mąż i lekarz mnie w tym wspierają .

Gość minutka 48
choruje od 13 lat robimy akcje pt " likwidujemy zawód lekarza, bo lekarze to truciciele "

Gość gddgjhhgh
minutka 48,oj uwazaj nierwica wcale nie jest głupia,trzeba miec dla niej szacunek,bo jest wentylem bezpieczenstwa i chroni Cie poki co przed choroba psychiczna,Oczywiscie ze jak mozna brac chemie przy raku???chemia to juz najgorsza trucizna zabija,chcesz sie wyleczyc biorac silna trucizne i zadawac gwałt organizmowi??toz to czysta paranoja,dlatego tyle ludzi umiera,a lekarze sa po to by przypisywac leki,sa dystrybutorami firm farmaceutycznych,a cos Ty taka do tyłu i naiwna:)

Gość gddgjhhgh
minutka 48,a to Ty zyjesz na pokaz jak wiekszosc ludzi a w sercu ból i zał,"szczescie na pokaz"istnieje cos takiego???:)dlatego własnie masz nerwice,nerwica sie zywi udawaniem:)

Gość minutka 48
gddgjhhgh a dla kogo są szpitale i cały personel...? Może zamiast szpitali lepiej byłoby założyć fermę drobiu ? Jajka, kurczaki zdrowe, a szpitale i leki be...tak ?

Gość gddgjhhgh
minutka 48,kierunek prawidłowy w musleniu,tylko ze kpiacy strasznie,szpitale w przyszłym roku beda pomału likwidowane

Gość minutka 48
gddgjhhgh nigdy nie zyłam na pokaz, ale nie chciałabym aby moje dzieci miały smutną, roztrzesiona matkę, a ty masz dzieci, masz rodzinę ? Moze nie wiesz co to znaczy mieć ją, troszczyć się o nią i czertpać z tego radość. nie myslec o sobie ale własnie o tych najblizszych...

Gość gddgjhhgh
Zreszta juz sa likwidowane od 2 lat,ale szpitale sa dla zdrowych nie dla chorych

Gość minutka 48
gddgjhhgh oj, coś tu nie rzumiem. po co zdrowemu szpital ? a chory gdzie ma być, na cmentarzu jeszcze za żywota ?

Gość gddgjhhgh
minutka 48,najblizsi sa wazni bo sa najblizsimi,ale to co najwaznejsze to Ty sama nie mozna zyc tylko dla innych to jest nerwicowe

Gość minutka 48
a ja zyje dla innych i mi z tym dobrze.

Gość minutka 48
assmamaaaa przeczytaj wszystko po kolei, tam opisywałyśmy objawy.

Gość gddgjhhgh
minutka 48,tak włąsnie chorzy na cmentarz,lekarze wola leczyc ludzi prawie zdrowych niz ciezko chorych,ciezko chory to ogrmny wydatek dla szpitla nie stac go na to

Gość gddgjhhgh
minutka 48 a ja zyje dla innych i mi z tym dobrze. Ale to nie ma byc im z tym dobrze tylko ma byc Tobie z tym dobrze,ale nie jest bo masz nerwice,sygnał ostrzegawczy nie kochania siebie:)

Gość minutka 48
gddgjhhgh szkoda czasu na takie rozmowy każdy ma swoje zdanie a ja powiem tak- znam mojego lekarza i mojego męża i wolę im zaufać i słuchać tego co maja do powiedzenie niz tobie. Biore pół tabletki pramolanu co trzeci dzień i żadnych innych leków. Schodzę takze z tego dzięki wsparci mojego meza i lekarza, radze sobie bez psychologa jak na razie wiec czy to źle ?

Gość minutka 48
gddgjhhgh i jeszcze jedno a ciebie kto wspiera?

Gość gddgjhhgh
DZIS WSZYSTKO JEST BIZNESEM,NIE WAZNE CZY DOBRE DLA CZŁOWIEKA CZY ZŁE WAZNE ABY PRZYNOSIŁO JAK NAJWIEKSZE DOCHODY,I TAK JEST NA WSZYSTKICH PŁASZCZYZNACH ,MODYFIKOWANA ZYWNOŚC CHEMIA W ZYWNOŚCI PRZEMYSŁ SAMOCHODOWY,PETROCHEMICZNY SPRZET RTV,AGD,WSZYSTKO JE SZYBKO PSUJE MA BYC WYRZUCANE I KUPOWANY NOWY,BIZNES MUSI SIE KRECIC,TO JAK KIEDYS LODÓWKA CHODZIŁA 25L,DZIS MOZE CHODZIĆOD 0-5L,I NA WYSYPISKO:)

Gość minutka 48
gddgjhhgh sądzę po wypowiedziach ze jestes samotny i tu lezy twoj problem. znajdz sbie druga polówkę a zobaczysz wtedy jakie zycie jest piekne. Prawda choruje juz 13 lat ?

Gość gddgjhhgh
minutka 48,zdrowy człowiek nie potrzebuje wsparcia z zewnatrz,siła jest w kazdym z nas tylko trzeba umiec ja wskrzesić:)

Gość gddgjhhgh
minutka 48,ale ja nie ma problemu,nie mówie tez ze zycie nie jest piekne,nie wiem o co Ci chodzi??:)

Gość minutka 48
a po co lodówka, samochód, dom itd... Zyjmy jak w sredniowieczu, ale niestety wtedy tez byly choroby, a jesli znasz dobrze historie to ludzie wtedy też leczyli się, wiesz jak ? Zajrzyj do ksiazek to sie dowiesz i być moze niektore fakty cie przeraza, ale taka jest prawda. Ot i wszystko.....

Gość choruje od 13 lat
minutka Jak wczoraj rozmawiałam z tym moim o lekach, to powiedział mi żeby się nie bać leków, bo leki są po to, żeby pokonać chorobę, nie są żadnym złem, które trzeba się starać jak najszybciej odstawiać... Zwłaszcza w psychiatrii, kiedy leczenie bywa długotrwałe... Często jest tak, ze jak za wcześniej odstawisz leki, choroba wraca w silniejszej postaci... To co dostałam wspomagająco na sen, działa też przeciwlękowo i antydepresyjnie i jest podobno całkowicie nie uzależniające i obiecał mi ze będę mogła to odstawić kiedy tylko przyjdzie na to czas, bez problemu.. Nie odstawiaj wiec na siłę leków, tylko dlatego ze chcesz sobie udowodnić, ze możesz bez nich żyć... Idź do lekarza i ustal z nim czy i co bierzesz, a co odstawiasz... Wiadomo tylko jak jest z benzodiazepinami, na te leki trzeba uważać i jeśli tylko się da to unikać ich długotrwałego stosowania