Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OFFA

JAK RADZIĆ SOBIE Z NERWICĄ ?

Polecane posty

Gość zofijka enen
To ja byłam, ta wyżej;)

Gość gddgjhhgh
taaa akurattttt,no wiec jak widzisz,kolega nie pisze sam ze soba:)

Gość wyjątek
14:49 [zgłoś do usunięcia No Kolega sobie pisze sam ze sobą, a my mamy wreszcie spokój 14:49 [zgłoś do usunięcia] taaa akurattttt No Kolega sobie pisze sam ze sobą, a my mamy wreszcie spokój x x No, tak sobie tłumacz koleżanko:) Nie możesz przyjąć do świadomości, że się mylisz i/albo ktoś ma inne zdanie na temat leczenia nerwicy niż Ty? Życzę Ci abyś kiedyś uświadomiła sobie pewne rzeczy. Pozdrawiam i zdrowia życzę [ mimo wszystko] 🖐️

Gość zofijka enen
kto się podszywa pode mnie ? ja tego nie pisałam .

Gość zofijka enen
ja biorę leki mam w d..e co o tym myslicie Wroćcie i poczytajcie co wczoraj pisałam. Zyje się raz.

Gość choruje od 13 lat
Zojka Też jestem tego zdania co Ty;) Szkoda czasu na cierpienie:) Podszywami sie nie przejmuj, widzisz jakie wysypisko śmieci tu zrobili;) Trzeba ich omijać wzrokiem i tyle:)

Gość gddgjhhgh
zofijka enen,Narkomani czy alkoholicy tez biora i pija i maja to w dupie ,Twoje zdrowie w Twoich rekach:)Oj pisałes pisałes,az strach pomyslec:)

Gość zofijka enen
a ty nie byles przypadkiem jednym z nich ?????

Gość gddgjhhgh
zofijka enen,no co za pytanie??przeciez to Ty jestes przypadkiem jednym z nich,a co kumpli szukasz??:)

Gość zofijka enen
czytalam co pisaly dziewczyny i o wile rzeczy cie pytaly ale ty nigdy nie odpowiadales na ich pytania widac masz wiele do ukrycia

Gość choruje od 13 lat
My z Zojką i Minutka tez lubimy sie napić, zapalić czy przycpać;) A co sobie będziemy żałować... Raz się żyję, nie laski???!!!!!

Gość kaaaaajjja
Ja też borykam się z nerwicą, staram się radzić sobie sama, choć czasami jest mi bardzo ciężko, mam 27 lat i teoretycznie całe życie przede mną, a marnuje je na lęki, obawy... W sumie na dobre zaczęło się jak wyprowadziłam się 2 lata temu z domu rodzinnego i zaczęłam tzw. dorosłe życie - którego zresztą przecież chciałam... Boję się chorób bliskich, ich śmierci, często jak jestem gdzieś wydaje mi się, że zemdleję. Mam nerwobóle. Z nerwów mam zawroty głowy, jest mi niedobrze, czasami mam takich natłok myśli, że nie potrafię się na niczym skupić, mam ataki orealnienia. Ciągle się o kogoś martwię. Jak zbliża się atak, staram się odwrócić uwagę, robić cokolwiek choćby liczyć oddechy i tłumaczyć sobie, że to tylko moja głowa wszystko wykreowała, że tak naprawdę nic się nie dzieje. Byłam na urlopie w cudownym miejscu - 2 tygodnie bez ani jednego ataku, błogość... wróciłam do szarej rzeczywistości i wszystko wróciło jak bumerang.

Gość zofijka enen
zaraz koncze prace, a ty pewnie nie pracujesz bo caly czas tu siedzisz dlaczego nie dbasz o rodzine, bo jej nie masz :D, nie stac cie na nia ktora by cie chciala . zalosny jestes

Gość choruje od 13 lat
Jakbym czytała o sobie, kochana...

Gość gddgjhhgh
zofijka enen,niczego nie mam do ukrycia,i odpowiadam na pytania gdy sa madrze zadane,widocznie nie precyzjnie czytałes wypowiedzi

Gość choruje od 13 lat
Kaja Idż do specjalisty, nie męcz się z tym... Dobierze ci leczenie i wyjdziesz z tego szybciutko:)

Gość choruje od 13 lat
Zojka Do ukrycia nic nie ma, ale do powiedzenia tym bardziej, w kółko gada to samo i jakieś filmiki dla debili wkleja Oszołom i tyle:)

Gość gddgjhhgh
zofijka enen,moze bys tak przestał obrazac,widac własnie jaki Ty jestes załosny wszystko przeliczasz na pieniadze dlatego cpasz:)

Gość zofijka enen
kaaaaajjja co bierzesz na te lęki ???? Jestes młda i walcz, jesli jie bylas u lekarza to idz. nie czytaj tych oszolomow, ktorzy tylko krytykuja czy strasza. Szkosa zycia na lęki, na nerwice. zaraz zmykam do domu. hejka.

Gość zofijka enen
jestem kobieta widac ze nie czytaz postow, bo tylko liczy sie twoje zdanie a nie jestes tu najwazniejszy.

Gość gddgjhhgh
choruje od 13 lat,filmiki dla dabili czyli dla Ciebie,tak???bo Ciebie nawet nie stac na to aby filmik ze zrozumieniem poogladac:)załosne to

Gość gddgjhhgh
zofijka enen,a to badz sobie kobieta,mi to nie przeszkadza,chyba wiem co mówie,a Ty bys chciała zeby to Twoje zdanie tylko sie liczyło tak??

Gość zofijka enen
jesli jestes zdrowy to po co tu jestes????? idz na inny temat, moze o psychoterapii, tam sie wymadrzaj gowniarzu !!!!

Gość gddgjhhgh
zofijka enenoczywiscie ze szkoda zycia na nerwice,ale trzeba ja leczyc z głowa ,nie tłumic bezmyslnie prochami a za jakis czas wrak człowieka

Gość choruje od 13 lat
Mało skuteczny coś jesteś w tym Twoim truciu, bo jakoś brak słów poparcia dla twoich debilnych teorii Tutaj niestety kariery nie zrobisz choćbyś i nasrał sobie na klawiaturę;) Nikt cie tu nie posłucha, nikt nie przyzna racji, nie poprze... Trochę przykre, co? Tyle się napisałeś "mądrych" rzeczy za które zebrałeś tylko kopa w dupe;)

Gość zofijka enen
siedzisz w domu caly czas przy kompie??? nie masz nic do roboty??? nie chcialabym miec takiego partnera, totalnego lenia.

Gość kaaaaajjja
Niczego nie biorę. Mam dobre dni i wtedy czuje, że żyję, a są takie, że sama siebie nie poznaję... Wyprowadzka na którą czekałam od dawna, dorosłość, samodzielność, własna działalność, którą prowadzę... to wszystko miało być spełnieniem marzeń, długo na to czekałam, a jak się okazało wszystkie nerwy z tym związane wprowadziły mnie do niezłej pułapki. Mam wsparcie w rodzicach, wiem, że mogę na nich liczyć i że bardzo mnie kochają, ale o nich tak okropnie się też boję, że... echhhh.

Gość gddgjhhgh
zofijka enen,sama jestes gówniara i nie bedziesz mi mówiła gdzi mam isc,mozez to mówic innym,to jest temat o nerwicy,wiec o psychoterapii również,wiedze nie znasz sie w temacie

Gość choruje od 13 lat
I im więcej się boisz, tym bardziej się nakręcasz że coś im się stanie. Mało tego, nawet wyobrażasz sobie czasem, jakby "niechcący" ze coś złego im się stało, nie? A potem masz wyrzuty "Boże, co ja za bzdury wymyślam???" Ja też czasem mam wyrzuty sumienia, że w końcu ściągnę myślami jakieś nieszczęście. A po takiej sesji stresowo - myslowej, ciało jest spięte jak struna, głowa "lata w chmurach" i to nie jest przyjemny raczej lot i ogólnie czujesz na sobie taki jakby ciężar....

Gość hdfjdaw
a kto by Cię