Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaczarowana18

JEŻELI NA EGZAMINIE NA PRAWO JAZDY KTOS MI USTAPI PIERWSZENSTWA...?

Polecane posty

Kolejny egzamin 21 luty :) Na egzaminatora nie moge narzekać. Poważny, robił swoje i tyle :P Auto pechowa 13, egzaminator Jan... Jestem zła na siebie ze nie wykupiłam dodatkowych jazd, ostatni raz przed egzaminem jechałam ponad miesiąc temu. Jak sie uczyłam na placu to wystarczyło troche sprzęgła popuścić, żeby auto ruszyło. Na egzaminie dodałam gazu, powoli puszczałam sprzęgło i auto ledwo co jechało i delikatnie szarpało :O Ok miesiąc temu 5 moich znajomych zdawało prawko za pierwszym razem i żaden nie zdał

Widziałam z poczekalni jednego chłopaka co ruszył zanim egzaminator cały wszedł do środka :D jedna noga w aucie a druga na zewnątrz :D

Ja mimo dawno skonczonego kursu co tydzien jeżdżę. W sumie wyjeździłam 43h. Tobie też radzę, żeby se poprzypomnać. Dzisiaj mój kolega z klasy zdawał drugi raz i nie zdał, wymusił na meście. Troche z moich znajomych oblało bo nie włączyło śwateł.

No długo muszę czekać :O Moja przyjaciółka zdawała pierwszy raz 7 grudnia, nie zdała i ma kolejny termin na 30 stycznia.

Gość pitu pitu aż do świtu
jak taką sytuację będziesz miała, to pytasz się go, czy możesz jechać, jak powie tak - to na pewno zdasz. ja tak miałam i języka mi nie urwał. :D

Zdaj to jak najszybciej bo jak tyle bedziesz czekać to Ci testy wygasną

Zdaj to jak najszybciej bo jak tyle bedziesz czekać to Ci testy wygasną

Gość Kaitama
Jak bedziesz po, to napisz :P PS Masz może ferie teraz?

Gość fqefqfq
Nawet jeśli ktoś ustępuje, i tak trzeba się stosować do przepisów. Już wyjaśniam dlaczego (tak mi tłumaczyli): - ktoś może udawać że ustępuje a chcieć sobie naprawić samochód z twojego ubezpieczenia (w przyszłości musicie na to uważać jeżdżąc już po otrzymaniu prawka) - tobie może się wydawać że ktoś ustępuje a tak naprawdę coś mu się pomyliło/spadło mu i przyhamował czy cokolwiek, ruszy i dojdzie to zderzenia... niestety ty zostaniesz obciążony/a winą. Dlatego nie wolno korzystać z takich grzeczności a i na przyszłość zapamiętajcie że lepsze są jasne zasady.

O matko... zdałam za drugim razem! :-D szok, jak wrocilam do wordu to sie poplakalam ze szczescia :-P egzaminator super, mily... Jak przyjechalismy pod word to zrobil mi kazanie, przez ok 10 sekund zastanawial sie co wpisac, usmiechnal sie i wpisał pozytywny :-D glupi to ma szczescie :-D