Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrbootna z Polskiprosi o rad

do kobiet: czy uwlaczalabym wam praca jak sprzataczka w uk jesli mialybyscie

Polecane posty

Gość nnnnnnnnkkkkk
Nie mów, ze tylko miszczu bo ja cię też bronilam ( znaczy twoje dziecko) i wiele innych osób.

Gość coraz niższy poziom....
pewnie broniłaś, kogoś innego i chwała Ci za to :) Mnie akurat mulisz z kimś innym, bo tak jak napisałam, tylko on stanął w mojej obronie, to nie tu się działo tylko w innym dziale.

Gość nnnnnnnnkkkkk
Ok, w takim razie sorry.

" 16:36 [zgłoś do usunięcia] jakas panna bez dziecka Jak mówi starożytne chińskie przysłowie :Get your head out of your arse -----> skierowane do miszcza Pozatym jestem rozczarowana. Po wczorajszych wypowiedziach miszcza miałam nadzieję, ze w końcu jakiś sensowny samiec a tu się okazuje że prostak jak wszyscy...może nawet ten sam co zawsze " No coż...Dołaczysz więc do licznego stowarzyszenia osob mna rozczarowanych z rodzina w roli zarządu:) Poza tym dobranoc i żeby nie byc oskarżonym o mala oryginalnosc to tym razem: kij Ci w ucho ropucho:)

Swoją droga nie wiedziałem, ze starożytni chińczycy posługiwali sie językiem angielskim...No ale w końcu jestem "margines"

jest równiez staropolskie przysłowie, które w suahili brzmi mniej więcej tak: mhmmklkl untabtunta anabona kunta, kunta gupkl opkl... Więc wiesz...

kurwa jakim półgłówkiem trzeba być żeby cytowac chinczyków po angielsku? Chyba, że to byl taki zabieg autopromocyjny majacy zasugerować, ze jesteś obyta w świecie i języki obce nie są Ci obce:D:D

Wniosek z tego taki, że to Ty sie tu pirzysz i lansujesz:) Ja po prostu jestem tu z przyzwyczajenia a poza tym to wiesz...Tylko ciiii... Jestem prawiczkiem:classic_cool:. Nie wiem jak to będzie w starożytnym angielskim ale pewnie zaraz mi przetlumaczysz.

Kozera, jak jest właściwie Twój cel bycia na tym dziale? I na tym topiku? Bo nie widzę rozmowy na temat z Twojej strony.

Gość jakas panna bez dziecka
Oh wow....widzę , że miszcz nie zalapal. I na dodatek proces przemyslania mojego posta zamieścił na kafe. Długo trochę ci zeszło i jeszcze nie kumasz.

Nazywanie tego procesem to deliktne nadużycie bo sugeruje, ze było nad czym mysleć:)

Dodatkowo bardziej fortunnie byłoby uzyc sformulowania "proces analizowania treści mojego posta"... jakaś panno bez dziecka z wyzyn społecznych:)

"sraki" Aha. Bardzo elokwentna odpowiedź kozero.

Kurde...PO chuj sie wtryniasz? Następna widze. Po co komentujesz? Mam tu do załatwienia sprawę z hrabiną więc moze, o ile tez nie chcesz oberwać, chwilowo sie stąd ewakuuj ok?:) Proszę

Bo mi się tak podoba. Dawaj gimbazo. Oberwij mi. No gimb, dawaj :)

Przypomina mi to film pewien. "Jeremiah Johnson" ­ Co to jest gimbaza? Za moich czasów nie było gimnazjów wiec bylbym wdzieczny za wyjasnienie bo nie wiem czy sie obrazac czy cieszyc:P

Ahaha! Jeszcze będzie chłopak mówił ludziom gdzie i co mają pisać. Dobre. Wyganiasz innych z tematu? Nie rozpychaj się tu, bo nie masz czym zabłysnąć.

Raczej się obraź. Gimbaza to nie komplement. To ty. Czyli epoka słitaśnych fotek i lofffkania.

To ty stary grzyb jesteś :) dziwne, po stylu pisania też stawialabym na gimgówno.

gimbaza, stary grzyb...gdzie sie nie ruszysz i kim byś nie był to czekaja na Cie czleku same inwektywy. NIkogo nie wyganiam. To Ty wpadłas w dyskusje wczesniej z pretensjami o forme. Szkoda, ze nie wytknęłas "cweli" i inych odzywek osobie z którą pisałem. No ale widac obiektywna ocena tego co sie dzieje przekracza Twoje mozliwości

lalilla ustaw sie proszę w kolejce. Przez ten czas zapoznaj się z kilkoma stronami w tył moze. Chyba, ze zależy Ci na zwykłej przepychance.

Dedykuj swoje posty, bo nie wiem do kogo w ttm momencie się zwracasz? A może gawodzisz sam ze sobą?

nie wiem co znaczy słowo "gawodzisz" wiec mozliwe, ze to robie. Nie wiem pewnie dlatego, ze jestem starym grzybem a nie gimbazom:O dobra bo to traci sens. Ani to ciekawe ani szczególnie wymagające. była gimbazo:D:D

Może wróćmy do tych chińskich przyslow. Już zakapowales o co chodziło czy mózg nadal jest w trakcie przetwarzania?

Jakim cie widza takim cie pisza. A co ja na to poradze, ze tak cie widze? Jako gimbaze? No co? Jesli jesyes jednak stary piernik jak twierdzisz, to wyjatkowo pusty ten piernik. Ciemnosc widze, ciemnosc! A z tym cwelem to co, chwalisz mi sie czy zalisz? Wiesz, przestalbys narzekac jak jakas ciota. Ja ci cyca nie dam na otarcie łez. Idz skarż sie do kogos innego 🖐️ Streszczaj sie z odpowiedzia, bo mi sie spac chce. Nudzisz.

Jak sie nudzisz to wypierdalaj:) Ty tu przybyłas obwieszczając jakieś smęty.

Nie pyskuj tak prosty człowieczku. Tu nie twoja ławka pod blokiem, tudzież dom rodzinny lub piwialnia 🖐️ Trochę kultury, c.h.a.m.i.e.

Nie? A co? Altana w Twojej prywatnej posiadłości tudzież domek mysliwski twojego szanownego taty?