Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrbootna z Polskiprosi o rad

do kobiet: czy uwlaczalabym wam praca jak sprzataczka w uk jesli mialybyscie

Polecane posty

Gość ohmyfg
Dobra, teraz sobie zmieniła nick bo chce nas postraszyć. A tak naprawdę, to ona by płaciła :D

Gość prosze,prosze
jaki temat,taka "obsada" :-D

Gość Do moorland
O jaka Ty masz swietna pamiec! Tak nie pracuja juz tam zrobilam tak zeby Obie stracily prace z czego niezmiernie jestem dumna!!! Oko za oko...ok lece moi kochani;)

Gość Do moorland
Heh ja bym placila??? W zyciu po pierwsze nie wiesz Kim jestem po drugie g...no mi zrobisz,naprawde;)

Gość Do moorland
Ok spadam I radze sobie uwazac;)!

Czekam na pozew :) Co tam napiszesz? Wyzywałam ludzi na necie, a oni się ze mnie śmiali?

Gość Do moorland
Hehe tchorze;)

Gość prosze,prosze
a w tej obsadzie Moorland ma glowna role -bedzie happy end...?

Powiedziała laska która wpadła na forum, pobluzgała, postraszyła pozwem (ha-ha) i poszła. Wróci niebawem z kolejną głupią historyjką o studiach bez angielskiego.

To jest bajka o pięknej księżniczce z wrzosowiska i wrednym trollu który się pogubił w zeznaniach :)

Gość Ojej oj
Ale wy glupie cipki jestescie wszystkie jestescie warte siebie.

Gość Olejcie ta idiotke
ona chyba jednak musi byc jakas niedorozwinieta. Ponoc od 8 czy 10 lat mieszka w Stanach,a le jak sama pisala jakis czas temu, z jezykiem 'kiepsko'. Poza tym jest juz grubo po 30-tce, ale wypowiada sie juak nastolatka uboga umyslowo

Gość Co ci
Czy my sie znamy Ty przyglupawa cipko? Znasz mnie ??? Nie to sie NIE wypowiadaj z laski swojej!

Gość Co ci
Ty szmato zajebana musisz mi strasznie zazdrosvisz ze tak lazisz za mna !!! Masz puste zycie i skupiasz sie na czyims smieciu jeden!

Gość hahaha ale sie usmialam
To co laski? Pozwiemy do sadu nasza bajkopisarke z USA? Tyle ewidencji tu na nia jest, znieslawienie, grozby karalne, znieslawienie osob nie biracych udzalu w dyskusji... Mozna by wymieniac i wymieniac. Po rozprawie moze cos nam bajkopisarka wyplaci, jakies odszkodowanie, a my pojdziemy sobie na kawke :)

czy ty nie miałaś iść jakieś pół godziny temu? Ona się chyba cieszy jak ludzie o niej mówią.

Gość Co ci
Gowno mi zrobisz!!! Pocalowac mnie w Tylek mozesz mam zmienie ip:) kotku pomoge ci nazywam sie Basia Niczyn.

Gość Co ci
Mam niezly ubaw z was I najlepsze jest to ze moge zwyzywac was tutaj do woli kiedy tylko chce a wy mi mozecie naskakac!

to naprawdę jest idiotka...wpadła na forum z wyzwiskami, groziła sądem, a teraz myśli, że jakby się uprzeć to jest anonimowa przez zmienne IP...:D

Dziecko drogie - nie jesteś pierwszą i nie ostatnią osobą która wyzywa kogoś na necie. Takie wyzwiska nikogo nie urażą i nawet nie chciałoby mi się czegokolwiek w tym temacie zrobić. Widać, że masz w główce próżnię, więc po co się przejmować. To tak jak ci debile co przyśpieszają jadąc obok ciebie i rzucają wyzwiska - nic na głupotę nie poradzisz, możesz się tylko uśmiechnąć i być ponad to.

Gość Co ci
Bo jestem nie musze sie upierac;))) kotku

Gość Olejcie ta idiotke
A czego ci tu zazdroscic? Glupoty? Prostactwa? Czy niskiego spolecznego pochodzenia? I nie pochlebiaj sobie, wcale za toba nie laze, jedynie mialam pare razy te nieprzyjemnosc spotkac cie i poczytac cie na roznych topikach :-o

Gość Agaaaaam
Hej znasz blizej ta wariatke??? Wow ale cyrk kto to wogole jest?

Gość Kafe Investigation
Oto kilka z jej wieeelu topikow, tej bajkopisarki ze schizofrenia http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4957166 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5161787 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5206109 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5338590 Hahah. Szkoda, ze to takie puste jest. Moze jakby byla normalna, a nie wymagalaby leczenia depresantami, to mialaby jakies kolezanki i prace, a tak biedna narzuca sie normalnym kobietom, nikt jej nie chce, bo widza, ze to swir i jeszcze wieczie pracy przez agnecje szuka :D :D :D D Kafe Investigation - Resolved :)

Gość Olejcie ta idiotke
O jaka Ty masz swietna pamiec! Tak nie pracuja juz tam zrobilam tak zeby Obie stracily prace z czego niezmiernie jestem dumna!!! Oko za oko...ok lece moi kochani Really? Przeciez sie skarzylas, ze wlasnie nic nie moglas zrobic i jeszcze uwazalas, ze szef tez jest przeciwko tobie bo nic nie zrobil w tej sprawie ;) a pamiec mam swietna, to prawda

Gość Agaaaaam
Znacie ja jeszcze z innego forum czy tylko tutaj? Ale przypal wow

Gość nawet wiem jak wyglada
wklejala kiedys swoje foty i obrazala sie, ze nikt nie uwazal jej za piekna ;) Strasznie nas wtedy zwyzywala

Gość Agaaaaam
Wow ale debilka. Musiala wam sie nie zle narazic co?