Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrbootna z Polskiprosi o rad

do kobiet: czy uwlaczalabym wam praca jak sprzataczka w uk jesli mialybyscie

Polecane posty

c.h.a.m.i.e? A Ty skąd sie urwałas? Z planu jakiegos filmu kostiumowego? Zresztą. Jutro tu porządek zrobie bo musze porozmawiac z prawdziwą koineta a nie jakimiś zbaroniałymi imitacjami z kafe

Proponuję najpierw zrobić porządek ze swoimi zwojami mozgowymi. Czy aby wszystko z nimi w porządku? Idz i odetchnij trochę od kafe. To forum dla kobiet. Nie widzisz tego? Jestes tu zbednym dodatkiem. Dodatkiem patologicznym ze sporymi kompleksami.

Tak...Dzieki za sugestie i fachowa diagnozę. No własnie to forum dla kobiet. Moja tu obecnośc jeszcze jakoś uzasadnic natomiast Twoja juz nie bardzo;)

Super, ze utozsamiasz sie z kobieta. Rajstopki, szpilki i te sprawy, co nie paniusiu? Od dzisiaj bede wiec zwracala sie do ciebie jak do kobiety. Moze byc laluniu?

chodziło mi o to, ze jako facet lubie towarzystwo kobiet. Twoje nie sprawia mi przyjemnosci wiec sie juz pozegnam bo mnie denerwujesz swoja głupotą, którą wprost emanujesz pomimo treści w stopce, która zapewne b iorąc pod uwagę Twoją chęć do bezsensownych awantur ma słuzyć wprowadzeniu rozmówcy w błąd:P

Facet? Jaki facet? Widzisz tu jakiegos faceta? Bo ja nie. :) A do mnie lesbo nie zarywaj. I'm taken. 🖐️

Gość hahah super
Mi osobiscie uwalaczalaby praca sprzataczki po studiach w Polsce, bo nie po to sie studiuje, zeby pracowac jako sprzataczka. Co prawda jesli nie ma nic innego to lepszy rydz niz nic, ale na pewno staralabym sie wyzej mierzyc i znalezc lepsza prace. Oczywiscie, ze sprzataczki sa potrzebne, ale do sprzatania nie potrzeba studiow, sprzatac moga osoby bez wyksztalcenia.

Gość dziewczyna z miasta999
"Oczywiscie, ze sprzataczki sa potrzebne, ale do sprzatania nie potrzeba studiow, sprzatac moga osoby bez wyksztalcenia."-------> Zgadzam sie :) Z kolei, zeby sprzedawac kosmetyki Diora potrzeba takich studiow, ze ho ho... :P

Gość Wystarczy pomyslec
Ja pracuje sprzatajac i nie zamienie tej pracy na zadna inna,babki mnie bardzo szanuja,zapraszaja na imprezy rodzinne.Pracuje tak juz 6lat,ponadto od 9 do 15 bo mam dzieci i musze je zawiezc i odebrac ze szkoly,nie spotkalam sue z zadnym gownem na scianie,babki nawet zagarniaja dom przed moim przyjsciem bo by sie pewnie wstydzily gdybym taki syf zastala.mam swoje 300 i jest super.Gdzie mialabym lepiej????A i jeszcze pytaja czy nie mam jakis przyjaciol ktorzy chcieliby tak zarabiac(ja juz nie mam kiedy)Zycze kazdemu takiej pracy.

Gość ja, pokojowa
300 na tydzień?

"Ja pracuje sprzatajac i nie zamienie tej pracy na zadna inna" Rozumiem, ze gdyby zaproponowana ci posade CEO w miedzynarodowym banku lub innej korporacji - odmowilabys, na rzecz sprzatania?

Co ty znowu pierdolisz? Pochwal się. Wysłucham.

Albo np jakby Ci zaproponowali posade komendanta aushwitz...Prestizowa sprawa:P

Nie nie nic... "W międzynarodowej korporacji" ­ Ja nie schodze poniej poziomu międzygalaktycznego i to min dotyczacego gromady lokalnej:P

W zasadzie jestem przedstawicielem takiej korpo na ziemie dopiero ale mam szansę na kariere.

Wystarczy, ze zrobie porządek w tym burdelu, zmontuje jakis marionetkowy rząd, który zadłuzy tę zapadłą planete na kolejnych 4 mld lat i juz moge mysleć o czymś "powazniejszym":P

Alee to nie problem bo jak widac kandydaci pchaja sie drzwiami i oknami

Ja już nie wiem o czym ty gadasz. Głowa mnie rozbolała strasznie. :(

Gość gigi gigi
mnie też dziwi, że "ludzie" nie mogą zrozumieć, że ktoś lubi swoją pracę - przecież nie można lubić spokojnej, wprawdzie średnio płatnej, ale bezstresowej pracy - trzeba lecieć do korporacji! wpieprzyć się w wyścig szczurów! walczyć wszystkimi sposobami o awans i 50p podwyżki - to jest dopiero coś!!!

Spoko. Mąż mi wmasuje Tiger Balm w skronie i pójdę spać. Przyszłam pognębić teochę tą fruzie projekta, ale poszła sobie w cholerę.

Tu są same projekty:P Tylko ja sie ostałem jak ten ostatni mohikanin:(:D:D

Ty sie nie liczysz bo jeseś zmaniplowana przez masonerie z alfa centauri:P