Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrbootna z Polskiprosi o rad

do kobiet: czy uwlaczalabym wam praca jak sprzataczka w uk jesli mialybyscie

Polecane posty

Ja pierdole...Słyszałem, że w ameryce źle sie dzieje ale żeby zatrudniali dziewczynki z podstawówki w drogeriach to już przegięcie jest A Ty pewnie nie masz cycków:P Zreszta jak b edąc w 4 klasie podstawówki miałabys je posiadać?:)

Gość tak mi jest dobrze
Wrecz przeciwnie, lubie patrzec na piekne kobiety, np. Penelope Cruz, Salme Hayek, Marie Sharapova czy tancerki z teledyskow Enrique Iglesiasa. Widzialas je? Laski, co nie? ;) ps: co do nienawisci - to powiem ci krotko. Nienawidze glupoty, ktora przejawia sie w kazdym twoim poscie. ot co ;)

Gość hihiehhh
O cholerka ale przygłup :p - Do morland- ty naprawdę studia skończyłaś? Jeśli to prawda to widzę, ze nie tylko w Polsce każdy debil może mieć mgr. wystarczy trochę kasy np z pracy w fabryce ;)

do moorland - to nie są luksusowe kosmetyki, kupić można nawet w Bootsie czy SuperDrugu :D Najzwyklejsze w świecie, różnica w cenie niewielka. Nie wyśmiewam twojej pracy, tylko twoje podejście - bardzo dziecinne. Naprawdę pasowałaś do tej fabryki. Dziunia-makijażystka ;) I nie martw się o moje kosmetyki - kupuję dobre ale sprzedawać bym nie chciała. Po studiach twarze malujesz, a śmiejesz się z elektryków w fabrykach...

Gość Olejcie ta idiotke
pamiietam ja, zakladala tu mnostwo topikow, w ktorych sie skarzyla, jak to jej nikt nie lubi, kolezanka z pracy nie chce sie umawiac, w fabryce ja murzynicha niby zaczepiala, w spa podpadla jakiejs 'wrednej' azjatce, itp, itd. Oczywiscie ona sama czysta i niewinna i to wlaswnie wszyscy sie na nia uwzieli i sa rasistami. gdy forumowicze nie odpisywali po jej mysli, wyzywala ich wlasnie w poodbny karczemny sposob ;)

No za cholerę nie wiem czemu ktoś miałby jej nie lubić :D I trochę nie wierzę w jej historię - pracowała w fabryce bo nie znała języka...ale studiowała. I po tych studiach pracuje jako makijażystka? Może po prostu kurs makijażu robiła?

Nie wiem czy to ta sama osoba czy ktoś po prostu ją udaje robiąc sobie jaja, ale takie klasy to nie studia.

Gość Olejcie ta idiotke
hehehe studia ;) Taaaa, pamietam jak w zeszlym roku zalozyla topik w ktorym pytala czy trudno zdac placement test do community college, wioec raczej tego MA nie ma ;)

Gość yaniemogi88
""Tak maluje wole to robic niz jak Ty zapie**alaja za gorsze choloto jedna! a teraz spie**alaj mi z drogi!!!! Ryj w kubelek I nie bulgaj!!"" xxxxxxxxxxxxxxxxx cóż za wspaniała wypowiedź młodej, światowej,wykształconej Polki!!! bravo!!! intelekt, mądrość, klasa - czapki z głów!!! ;-)

No czyli robiła kurs i tyle. Tam faktycznie z łamanym angielskim mogła się dostać i nawet zdać. Tylko cholera - młoda kobieta żeby przez 5 lat nie nauczyła się chociaż takich podstaw zeby pracę zmienić? P.S. Przepraszam, ale gdzie tak "zapierdalam za grosze"? Ja na dupie w pracy siedzę :D

Gość tak mi jest dobrze
Sluchajcie dziewczyny, rzeczywiscie to ta sama bajkopisarka podobno z USA, ale o UK tez pisala. Pamietacie jej topiki? Ta pomaranczka siedzi tu caly czas i wszystkich obraza, mozna poznac po jej prostackim slownictwie. Raz pisala o takiej kolezance z pracy, ktora ja olewa i nie chce z nia chodzic na aeorobic, a pozniej o tym SPA, ze jej nikt tam nie lubil. Pisala tez o pracy na tasmie, z tesciowa podobno, a ze pozniej tesciowa ja zaczela kablowac do szefa, czy jakos tak.... To wariatka jest :P Zaraz zapewne mi odpisze, bedzie grozila sprawa w sadzie i wklei mi tekst o stalkingu i nazwie mnie stalkerka. Ona zawsze tak robi hehehe :D :D :D :D Przyglup kafeteryjny 🖐️

Gość ohmyfg
Ahaha! Z fabryki aż po robienie majover w juesej :D a studia z czego robilas? Z pakowania luksusowych kosmetyków ? Ale aparatka. Ps. Kolejna która myśli że " to study" znaczy studiować :D tylko kochana w takim razie studiować moze nawet przedszkolak

Gość Olejcie ta idiotke
I nie tylko tu, na wizazu byla juz pare razy banowana(zminiala nicki)

Gość Vannillaaa
Też pracowałam za lada sprzedając kosmetyki dobrych marek a nie uważam się za lepsza kogoś kto zarabia sprzątaniem... tylko takie przyglupy do układ z polski jadą? Jeżeli tak to już wiem skąd takie źle zdanie o polakach ludzie maja...

a ona nie jest przypadkiem jakimś dzieckiem? Nieklejące się historyjki, jak nie wie co powiedzieć to "a ty jesteś brzydka", mylą się jej kraje (z angielskiej fabryki do usa i nie wie sama gdzie studiowała w końcu).

Gość Olejcie ta idiotke
Zawsze tez sie chwalila, ze jej maz studiuje medycyne i jest najlepszy na roku ;)

Gość Dogfighting
Dziewczyny uwazajcie! Ja tez ja znam I te jej strasznie sadami tez,niestety.Wiem ze byla tutaj taka jedna laska I pisala o niej ze tamta podala ja z powodzctwa cywilnego jakis nieprzyjemnosci jej narobila czy cos ale tamta musiala jej placic Jakies pieniadze za znieslawe.

Gość Dogfighting
Sorry to bylo na forum polki.pl czy cos

Proszę bardzo, jej posty gdzie wyzywa wszystkich jak leci są tutaj. Niech mnie pozywa, będzie zabawnie, a może jeszcze coś z tego uszczypnę za jej wyzwiska.

Gość Olejcie ta idiotke
Ktos sobie zalozyl nowego nicka i chce nas 'postraszyc' ;) ???

Gość Dogfighting
Nie wiem ja tylko powtarzam co czytalam ze faktycznie pozwala ze jakas chodzila za nia po necie od ladnych paru lat wyzywala od chorych czy cos przytaczala jej Jakies watki.

No cóż, tu nikt za nią nie chodzi, sama przylazła i się rzuca jak rybcia bez wody.

Gość Dogfighting
Wiem ze mialy isc na jakas ugode ale tamta sie wycofala czy jakos tak.

Gość Olejcie ta idiotke
dokladnie ;)

Gość Olejcie ta idiotke
tak samo jak pozywala Murzynki i Azjatki :D

Gość Do moorland
Hehe dzieki znamy sie??? Tak pozwalam I zrobie to jeszcze raz jak bede musiala!!!!!!dlatego laski pokroju numerowaaaa juz tutaj sie nie udzielaja! Vanilla sky heh