Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gddsds

Poznalismy sie w lipcu, teraz jade do jego rodziny na swieta, To prezenty :

Polecane posty

Gość hfgjsakjsfnbfjdks
dla ojca moglas kupic jakies alko..wino czy cos a dla tesciowej kawe albo kwiatka ladnego moze storczyka albo cos tanszego... albo jej ta kawe.. ale skarpety?? gdzie twoja matka ma leb zeby takie prezenty kupowac na pierwszy raz.. :/ nie chcodzi o kase ale o wyczucie smaku

Gość akkakaankakaaa
ja w zeszlym roku kupila zestwa kosmetykow nivea za 50zł i czekolade. i tesciowi tez za jakies 40zł. rok temu dla kazdego mielismy preznet a w tym roku nawet nie mamy na bilet.

Gość chytra bab
Nie do św Mikołaja ;)

Gość maadlen16
To wychodzi,że na mikołajki dostał lepszy prezent niż na święta. Nie wolałas darować sobie mikołajek i dołożyc ta kase i mieć jakis porządniejszy prezent na święta? Ja tez nie mam nie wiadomo ile kasy, ale odłożyłam, bo wiedziałam, że się zbliżają święta i chcę dać mojemu ukochanemu jakiś fajny prezent. ;)

Gość scircila
oglądałam dzis super skarpety, dla osób podróżujących ale w końcu kupiłam fajne rekawiczki dla osób obsługujących komórki na mrozie więc dla młodych i kosmetyki zestaw adidas żel i woda/ wiem,że używają/

Gość scircila
skoro facet zuzywa skarpety, to się ucieszy, bo praktyczny prezent

Gość uykuluylg
nie przejmuj się tymi komentarzami, bardzo fajnie i sympatycznie:)

Gość uykuluylg
teściowie wiedzą że nie pracujesz, więc docenią gest:)

Gość ja na twoim miejscu
upieklabym jakas babke, czy pierniki i zapakowalabym kazdemu te pierniki w paczke, mozna wziac jakies wino ( bez przesady, nie sa takie drogie), wzielabym jakis przysmak z rodzinnego domu, zeby nie tak z golymi lapami:)

Gość gddsds
Dziekuje, za mile komentarze, tez tak mysle. widze, ze tu mnostwo zmij, ktore od razu by oblukaly prezent za ile go kupilam, czy praktyczny i o wyczuciu smaku :O liczy sie gest. dobranoc.

Gość scircila
już kupiłaś... bo można całej rodzinie zrobić oryginalny kosz z owocami, słodyczami, pięknie opakować w celofan, ozdobić gałązką choiny, kokarda dołączyć bilecik z życzeniami... nie jakieś wielkie ilości, ale dla każdego po sztuce..jak duża rodzina ja nie wiem..po co te prezenty na siłę

Gość gddsds
wezme pewnie jakies ciasto z wigilii :) tez myslalam o tym. Tylko to liczna rodzina. maja 1 synka, ale w sumie ich bedzie tam z 10 :(

Gość skarpety ale obciach!!!
ja pierdole

Gość BasiaaaBarbaraaa
Brak kasy to też nie jest wytłumaczenie!!! Wyobraź sobie, że ja mam 21 lat, mieszkam z mamą i rodzeństwem, tata nie żyje ... Przeżyliśmy powódź, nie mieliśmy ubezpieczonego domu, nie straciliśmy co prawda wszystkiego... ale żyjemy w złych warunkach... Nie chcę się wdrążać i żalić, bo to nie o to chodzi... Też jadę na święta do teściów, i postarałam się o piękne prezenty, ale odkładałam i włożyłam w nie serce... Dla teściowej kupiłam kredkę do oczu i błyszczyk w sephorze (teściowa lubi taki delikatny makijaż) - w dodatku ekspedientki zapakowały to PRZEPIĘKNIE i dołożyły miniaturkę perfum Dior, prezent wygląda EKSKLUZYWNIE I PRZEPIĘKNIE, a ile zapłaciłam? 23 zł :D polowałam na promocje- w sephorze była taka w listopadzie, że jak przyniosło się używany kosmetyk to dostało się nowy firmy sehora za połowę ceny!!! Dla teścia mam model samochodu, którym jeździ :D - był dostępny na stacji benzynowej jak się tankowało paliwo za jakąś kwotę...a ponieważ mam kuzyna przedstawiciela handlowego troszkę pokombinowałam, poprzymilałam się...i model jest mój !!! już widze radość na twarzy teścia, bo taki moto-maniak z niego, a w dodatku na punkcie swojego auta ma prawdziwego hopla;) dla babci która z nimi mieszka mam komplet konfitur w przepieknych słoikach- konfiturę porzeczkową, malinową, morelowa i z mieszanych owoców...zapakowałam to w taką kwadratową doniczkę z lidla i bardzo ładnie to wygląda;)

Gość BasiaaaBarbaraaa
Ja uważam, że wysłanie mamy po skarpety dla teścia to wstyd... Pieniądze nie są ważne...ale ważne jest serce i Ty tego serca w zakup prezentów nie włożyłaś... Liczy się gest? To tak jakbyś powiedziała komuś "Masz i spadaj" Nie liczy się gest, a serce... Już lepiej nie dostać skarpetek, żeby potem nie musieć udawać zadowolenia;/ Już wyżej wspomniałam, że brak pieniędzy to nie jest żadne usprawiedliwienie, bo gdybyś zobaczyła w jakich ja mieszkam warunkach, a jakie skombinowałam prezenty dla rodziny i bliskich to na pewno by doszło do Ciebie, że naważniejszy jest zapał i chęć uszczęsliwienia drugiej osoby

BasiaBarbara - jesteś idealnym przykładem, że się da. Ale po co się wysilać, jak można kupić skarpety. Swoją drogą nie wiedziałam, że była taka promocja w Sephorze :( Szkoda. I te konfitury, gdzie je dorwałaś?! Też chcę taki zestaw.

Gość no te skarpety
to faktycznie tak średni. myślę że za 15 zł mozna kupić jakiś fajny kubek choćby.... i też nie kumam dlaczego nie odkładacie na prezenty wcześniej. ja moze nie tyle że odkładam kase ile kupuję dużo wczesniej, jak na coś ciekawego trafie to kupuję i czasami już od września kompletuje prezenty i kiedy przychodzi grudzień nie mam obłędu w oczach bo kasy nie ma a prezenty trzeba kupić...

Gość jenkowa
zgadzam sie,że skarpety na pierwszej wigilii u rodziny chlopaka to wielki nietakt .Ja bym się ze wstydu spaliła .W biedronce jest wino Carlo Rossi za jakieś 15 zł .A teściowej gwiazdę betlejemska,albo bombonierkę albo kawę czy herbatę w ładnej puszce .Już lepiej fajny płyn do kąpieli niż zestaw za 11zł.może świeczka zapachowa .? A najlepiej własne ciasto,kwiatek .Tanio ale elegancko i z klasą bo nie o kasę tu przecież chodzi .Wystawiasz sobie świadectwo ,dziewczyno .I bpiszę to jako teściowa .skarpet bym nie zdzierżyła,chyba,że synowa sama by je zrobiła na drutach :-).dlaczego nikt nie pisze o ksiązkach ,kalendarzach ,notesach ,płytach -to są zdecydowanie prezenty z klasą a nie skarpety .Jak teść często je kupuje,bo potrzebuje to synowa powinna mi kupić płyn na odciski -bo je mam i potrzebuję lekarstwa ?

Gość otulinkakaa
a zestwa kosmetykow dla tesciow. co myslicie? dla tesciowej prawie 50zl i dla tescia ok 40zł.

Gość skarpety i kalisony
a dlaczego teściowa dostanie zestaw kosmetyków? skarpety jej daj jak wszystkim toż to praktyczniejsze od mazideł :D jak szaleć to szaleć

Gość BasiaaaBarbaraaa
jestę studentę nic straconego! sephora robi takie akcje kilka razy do roku, nazywa się WYMIEŃ STARE NA NOWE, zapisz się przez internet na stronie sephora, żeby wysyłali Ci informację o takich promocjach;) możesz przynieść nawet puste opakowanie po kosmetyku, a wymienią Ci na nowe i przy kasie dostaniesz rabat:) powidła zrobiła sama... NO DOBRA , z mamą:))) ale kupiłam ładne słoiki, bo wiedziałam, że część pójdzie na prezenty:) pokombinowałam fajne prezenty, np. cioci z Niemiec już dałam, bo potem nie będzie okazji i była zachwycona! a kosztował mnie 4 zł;) postawili u nas automat na mleko i można tam kupić taką super butelke szklaną http://distilleryimage11.s3.amazonaws.com/e27c837c479d11e2b44322000a1f92df_6.jpg zawsze fajniej wygląda mleko w takiej butelce w lodówce niż w zwykłym kartonie:) tylko wiem, że nie w kazdym mieście jest ten mleczy automat:) http://www.zory24.pl/userfiles/image/wrzesien%202010/MLEKO3.jpg butelka jedt duża, można do środka dać słodkości- jakieś małe batoniki np. milky way i wygląda to super;) fajny preznt dla cioć, kuzynek...:)

Gość BasiaaaBarbaraaa
dziewczyny najlepiej kupować prezenty wcześniej! w grudniu nie ma żadnych promocji, bo sprzedawcy wiedzą, że ludzie I TAK KUPIĄ, BO MUSZĄ! a te zestawy kosmetyków to jest jeden wielki szajs! czytałam artykuł o tym! to często produkty z krótkim terminem wazności, które nie sprzedały się i pod koniec roku zrobili z nich zestawy, bo tak jak wyżej...LUDZIE KUPIĄ, BO MUSZĄ!

Haha, fajna butla :D Muszę się zapisać do tej Sephory, bo to super sprawa, mam pełno rzeczy, które nadają się do oddania... A to muszą być rzeczy od nich, czy dowolny kosmetyk? :)

Gość BasiaaaBarbaraaa
jestę studentę NIE, NIE obojętnie jakiej firmy... ja np. dałam opakowanie po błyszczyku z Bravo (od mojej 13letniej siostry) i bez problemu je przyjeli, haha;)

Gość zygaaaaaaaaaaaaa
a ja kupilam tesciowej sweter a tesciowi termofor i huj

Gość ewwttewt
po co kupowałaś prezenty jego rodzicom? Dla mnie to bezsens, przecież nie znacie się długo :o I skarpety na prezent- powiedz proszę że żartujesz!

Gość ale dno, jeszcze twoja matka
to kupiła? sowja droga powinna miec wiecej rozumu