Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoten bella

DLA NOWYCH STARACZEK 2013

Polecane posty

Gość mama na kafe
No wlasnie nic niepisalyscie a ja codziennie zagladam moja siostra urodzila mial byc synek ale po porodzie okazalo sie ze coreczka a u mnie sie zaslonil bobas i musze czekac nadal:-) :-)

Gość fasolka24
jasne twoja siostra cały czas myslała ze syn a jak urodziła córa heh to mieli zaskoczenie:) a u ciebie który to tydz? masz jakies przeczucia co do pułci?

Gość mama na kafe
Przy domisiu wiedzialam ze syn a tu nie jak bym intuicji nie miala. To 16 tydz:-)

Gość fasolka24
no to już fajnie a widac już brzuszek? to juz miałaś prenatalne badania no to niespodzianke bedziesz miec :) ja jak bede kiedys w ciazy to chce niespodzianke:)

Gość mama na kafe
Na polowkowych moze sie dowiem:-) :-) :-) hehe brzuszek jakis jest ale czy ciazowy to nie wiem bo troszke z poprzedniej mi zostalo:-) :-) a jak u was

Gość gość
Ty lepiej sprawdz gdzie twój mężulek się podziewa a może siedzi u kochanki i planują wyprawke dla swojego dzidziusia! Jak można być taką...... jeszcze nie raz ci da popalić

Gość mama na kafe
Dziewczyny pasuje sie przeniesc wkurzaja mnie goscie lubialam to forum gdy bylo tylko nasze

Gość gość
Co fasolka zabolała prawda? idz mężulka przeproś jeszcze że ci rogi przyprawił :D A ty mamusia na kafe ty mnie też wkur..... masz zryty beret i naokrągło tylko nadajesz na siostrunie i pieprzysz o sobie :D a tamta to co pszcióleczka spierdzieliła? czy teściowa jej daje musztre :p

Gość mama na kafe
Dziewczyny jestescie??? Jak Miloszek i Adunia rosnie podeslijcie zdj na meila:-) :-)

Gość fasolka24
a na kiedy masz termin? fajnie no moze kiedyś uda nam się spodkać :) Moja aduka już fajnie rośnie no przesle fotke :0 no wiesz niestety piszą niektóre osoby głupio bo nie mają swojego życia no za nudno im więć plują jadem

Gość gość
Fasolina pluć jadem,za pisanie prawdy? Przecież taka pawda że trzymasz usilnie męża przy sobie. Przecież widać ze to pies na baby i co myslisz ze na tym się skonczy? Chore ze się na to godzisz mając małe dziecko i jaki przykład dasz... Mało tego że babiarz to jeszcze pijus ale nie rodzina musi być razem! To jest forum publiczne i mam prawo tu pisac jak każdy inny.! Jak dla mnie jesteś jeszcze nie dojrzała i pusta... Miej trochę szacunku dla siebie no chyba że lubisz życie w trójkaty :D w łóżku też? może cię to kręci?

Gość gość
Fasolka to jak to jest to prawda co pisze gościu :classic_cool: łooooo matkoooooo masz z głową w porządeczku 🖐️

Gość mama na kafe
No mam termin z @ na 3.07 ale z usg wyszlo 28.06:-) :-) :-)

Gość gość
Fasioleczko i jak mąż był u kachanki? :p czy zamieszkała z wami?

Gość fasolka24
nie ma to jak kopać lerzacego

Gość mama na kafe
Nie przejmuj sie fasolka a domi ma zapalenie oskrzeli:(

Gość fasolka24
no to nie masz teraz lekko no moja marudna bardzo jest mysle ze zaczyna zabkowac a kiedy u was zaczeły dzieciaczki zabkowac

Gość mama na kafe
Marudny byl od 5 msc ale dopiero zabek byl w 8 wiec niewiem czy w 5 bylo zabkowanie czy czyms innym spowodowane

Gość gość
fasolcia ty masz wiecznie jakieś problemy jak nie z kochankami męża to teraz z dzieckiem ty dorośnij czas najwyższy 🖐️

Gość mama na kafe
Fasolka widze ze chyba niema sensu tu siedziec moze bd pisac ze soba meile co ty na to bedziemy je wysylac na nasza poczte pszczolka moze do nas kiedys dolaczy:-)

Gość fasolka24
no chyba tak bo jak ktoś uwża że mam problem bo się zapytałam o ząbkowanie to ma nie pokolei z głową no po porostu osoba ma nudne życie a także jest po to te forum żeby dyskutować o sprawach a nie głupio pisać

Gość gość
Bo piszesz pierdoły fustratko! idz do kochanki męża na kolacje i zbieraj na wyprawke ciociu fasolciu :classic_cool: ty mama na kafe nie uzalasz się na siostrzyczke :-O co to za pszczólka? czemu nie ma tej histeryczki żalącej sie na tesciową? 🖐️ do usłyszenia

Gość Miłoszka13
Mama na kafe,miło że o mnie pomyślałaś,widze dużo się działo na kafe. Do gości/a odpieprz się odemnie,g****o cię to interysuje co ja mam z teściową! ty masz coś z głową !czepiając bogu winnych ci osób! Ja tu chyba też już przestane zaglądać, bo dosyć że człowiek ma tyle zmartwień, to jeszcze cię takie bydło czepi! udławcie się kafeteryjne krejzolki tym swoim jadem! nara!

Gość gość
miłka szmatoooooooo dziewczyny cię tu niechcą ty slepa jesteś? nawet się o ciebie tyle czasu nie zapytały więc co ty na to? tak masz racje spdaj z tąd i to już 🖐️

Gość gość
Ale mamusia na kafe napisała wyraznie że to jej i Fasolci forum! Więc miłoszko wyciągnij wnioski bo któraś z nich po tobie jedzie a udają świnte :classic_cool: fasolcia jak kolacja z kochanką? :D

Gość gość
Fasolcia jsteś? Jak kochanaka przyszła na noc? :D

Gość gość
Fajne dziewczyny macie to forum a tym przyglupem sie niemartwcie, zal mu poprostu bo niema nikogo hehehe

Gość fasolka24
mama miłoszka nie przejmuj się fajnie by było dalej miec kontakt

Gość genrattsegan1976duyky
Witajcie wiaderko i adaa26l ! Ja sama jestem dzieckiem z końca roku (i to z połowy grudnia) i uwierzcie mi, nigdy nie odczuwałam, że mi coś uciekło, nie miałam problemów z nauką, skończyłam studia, więc to co opowiadają ludzie to tylko ich wymysły i dziwne zachcianki. A w późniejszych latach cieszyłam się, że np niektórzy już mają 20l a ja jeszcze jestem nastolatką, tak samo będzie też za niedługo przed 30tką więc...najważniejsze, żeby dzidziusie zdrowe były. Tak na prawdę nigdy nie ma tego "idealnego" momentu na dziecko, a skoro ich tak chcemy to po prostu nie planujmy za dużo Wiaderko, ja nie wierzę, żebym "zaskoczyła" od razu, więc pewnie i tak zaczniesz razem z nami Zmiany w ciele...ostatnio moja szwagierka rodziła i też z nią o tym gadałam, ale jak widzę jak patrzy na swojego syneczka to na prawdę jej wierzę, że to wynagradza wszystko Pozdrawiam dziewczyny, trzymam kciuki za wszystkie Jasne http://activ.me/15