Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daphne Guinness

Dieta Dukana od 2.01.2013!

Polecane posty

Wszystkim życzę Wesołych Świąt! Jeśli chcecie schudnąć, interesujecie się zdrowym żywieniem zapraszam na moją stronkę na fb DIETETYK RADZI, FAKTY MITY I CIEKAWOSTKI: https://www.facebook.com/pages/Dietetyk-radzi-fakty-mity-ciekawostki/217602548382698 Dowiecie się dużo przydatnych rzeczy na temat diet, zdrowia i produktów żywieniowych. Za jakiś czas planuję konkurs na dietę redukcyjną dopasowaną personalnie dla wygranej osoby :) P.s Piszcie na fb w wiadomościach prywatnych o waszych problemach! Postaram się szybko odpowiedzieć, służę radą. Pozdrawiam :))

ewelin100 wiem co mowisz z tym szokiem u meza:)) hehe mój twierdził ze wiecej niz 80 nie moge wazyc:P na poczatku mu nic nie mowilam:P ale w koncu sie odwazylam i powiedzialam:)) noo byyyyył zaskoczony powiedzial ze w zyciu by nie powiedzial... tylko ze ja jestem wysoka i budowe mam po ojcu:( podobno tez był taki... wiec nie mam co liczyc na wage 60 kg:P

ewelin100 i pysia234 az wam zazdroszcze ze tak szybko waga wam znika i garatuluje ja juz dwa miesiace i na razie 10 w dol.. a chce 30:-) wiec bedzie to trwalo. pozdrwiam:-) :-) u mnie tez nie widac ze tyle waze nikt nie wie chyba:-)

witajcie ewelin gratuluje u mnie tez jest super bo 93,8kg wiec mysle ze na 02.04 bedemogla sie pochwalic 10kg w dół. po mnie tez nie widac ze to az tyle ale koleżanki z pracy we wtorem stwierdzily "goska ty chyba schudłąś robisz coś?" ja na to ze nic mi o tym nie wiadomo. nie chce zeby wiedzialy ze jestem na diecie. ja na szczescie nie robie swiąt tylko jade do rodziny a tam sie aktywnie spedza swieta nie na siedzeniu i jedzeniu wiec sie nie martwie pozdrawiam

Wiec laseczki nie bylo z nami tak zle;)Ale ta satysfakcja ze zrzuconych kg bezcenne i to bez wspomagaczy,ja kiedys bralam meridie schudlam 15 kg a pozniej przytylam 20:) xgosiulenkax-gratuluje ja tez mam cicha nadzieje ze sie uda do rownych 10,na swieta,ale teraz kolezanki sie zastanawiaja co robisz ze chudniesz:) pola-mi po 1 fazie fajnie zlecialo a pozniej sie zacielo i nic a nawet szlo mi troszke do gory teraz jem 3 gora 4 posilki dziennie i to chyba to pomoglo,glodu nie czuje,no i kolacje jem o 17 gora 18,tobie tez ruszy musimy byc cierpliwe i sie wspierac:) nie wiecie czy mozna rybe po grecku zrobic,mam ochote na to

Gość Majaaa2212
Hej dziewczyny,czytam wszystkie Wasza opinie na temat diety,Wasza rezultaty i szczerze Wam zazdroszcze:):):) Ja zamierzam od wtorku ,zaraz po świetach ,rozpocząć diete Dukana.Strasznie przytyłam waga pokazała aż 81 kg przy moim wzroscie 171 to stanowczo za dużo.Dodatkową motywacją jest wesele brata 15 czerwca...marzę o tym aby zrzucić 12 kg:):)

ja sie zmotywowalm i juz mi ubywa co prawda spadek wody ale i troche sie glodze i z 68kg juz jest 66 :D jestem dumna

no niestety bylo 102.2.. masakra. moim celem jest 75;) trzymajcie kciuki. rybe po grecku mozna gdzie niedawno nawet smignal mi przepis dla diety dukana:-) dobrze ze jestescie zawsze razniej

Witam kochane,ja się nie martwię o ŚWIĘTA bo nawet nie chce mi się myśleć o jedzeniu,jestem w szoku bo zawsze jak chciałam zacząć diete to wpadałam w panikę,że jak wytrzymam bez tego czy tamtego. U mnie dzisiaj dzień 9,jeszcze się nie ważyłam,ale widzę i czuję że jest dobrze. Pozdrawiam:))))

I jeszcze chciałam dodać,że odkąd jestem na diecie mam więcej energii i nie śpię w ciągu dnia,a wcześniej to była norma:)))

Gość Basik52
Hej dziewczynki, możecie mi podpowiedzieć??? Kupiłam dzisiaj słodzik sypki w składzie ma erytrytol i stevia ekstrat, wartość energetyczna 0 węglowodan 100g tłuszcz 0g w tym nasycone 0g sód 0,01 g odpowiadającej soli 0,01 to jest wszystko na 100g produktu. myślicie że dobry???

Gość Basik52
Żanana też właśnie tak myślę ale wydaje mi sie taki mega słodki:) a może to przez to że od jakiegoś czasu nie jadłam nic słodkiego:) na święta chcę zrobić troszkę ,,słodkości'' więc mam nadzieję że będzie ok :)

Gość Basik52
Żanana jak idzie dieta???

Wiesz Basik sama jestem zdziwiona,ale idzie jak z płatka,raz miałam mały kryzys i zjadłam naleśniki...ale to dlatego że nie miałam swoich zapasów:))))

A ja w święta chyba trochę zgrzeszę bo mam ochotę na babkę cytrynową i w niedzielę idziemy na urodziny do znajomych.

Gość Zdesperowana!
xgosiulenkax ja też nie mówię znajomym, że się odchudzam... a co! Niech sie zastanawiają :) ewelin100.. tez bralam meridie.. zresztą ja juz wszystkiego próbowałam. Świetnie, że teraz dajemy radę bez tych wspomagaczy :) U mnie dziś dzień 12 i było pierwsze ważenie. Jestem w szoku -5kg. Nie spodziewałam sie aż takiego spadku. Jestem przeszczęsliwa i mam przez to mnóstwo zapału do dalszej pracy :)

gratuluje dziewczynki postepow,ta dieta nie jest taka zla mozna sie przyzwyczaic do jedzenia no i nie nie jest sie glodnym a to najwazniejsze:)Ja chce kopniaka zeby wziasc sie do roboty mam pusta lodowke i nie mam jak wyskoczyc na zakupy masakra.

Gość Basik52
Witam. dzisiaj zaczynam drugą fazę po pierwszej -8 jestem bardzo szczęśliwa. długa droga jeszcze ale dam radę ( Wszystkie damy radę :) ) Dzisiaj na śniadanko serek wiejski 1,5% z rzodkiewką mmmmm pozdrawiam

witajcie kochane mnie dzis głowa boli i nawet nie mam kiedy zjesc bo latam i załatwiam sprawy pity banki itp. ale na wadze 93,3kg super. kupilam sobie herbate z liscia senesu i zapodalam sobie podwujna dawke siedzialam na kiblu z bólem brzucha ale wylecialo sporo az czuje sie lzej i szczuplej. i cos mi sie wydaje ze bede musiala sobie zaparzac ta herbate chociaz raz na tydzien bo zaparcia mnie nie opuszczaja mimo warzyw i otrąb. pozdrawiam

tez od czasiu do czasiu pije senes ale nie mozna za czesto bo organizm sie przyzwyczaja i nie pracuje sam:-) a ja dzis robilam sernik na zimno:-) ciekawa jestem jak bd smakowal:-) pozdrawiam :-) ciepla zycze w ta zime ;p

Witam no to jutro wielki dzień i sprawdzian dla nas czy damy radę sie nie najeść za dużo tych złych rzeczy. U mnie dzis 93.1kg więc tak blisko tej mojej 10. Życzę wam samych smacznych posiłków i rodzinnych świat.

oj tak wielki sprawdzian ale musimy dac rade:-) wszystim wesolych i spokojnych:-)

Ja dzis gotowalam wszystko dukanowskie i probowalam a wieczorem mialam gosci i jadlam,zamiast skonczyc na 17 skonczylam o 21 jesc wiec juz zlamalam swoja zasade,chyba sie nie bede wazyc za szybko:( Zycze wam laseczki wytrwalosci i zdrowych wesolych swiat:)

Dziewczyny nie męczcie się tak bardzo.Pamiętajcie że święta zaraz mijają i wracamy do diety.Nikt z nas nie jest komputerem i nie da się zaprogramować.Oczywiście nie mówię żeby się obrzerać!!!!!!!!

Gość Odchudzamy sie xxx
Przyłączam się ! Znacie jakiś fajny jadłospis co jeść?