Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfomaniażonkaaaaa

Jestem żoną,matką i pragnę byc kochanką...

Polecane posty

Gość nimfomaniażonkaaaaa
jarek-100% racja :) rozmowy na nic,a o jakim szantażu mówisz??

Po prostu skoro On nie chce sprawiać przyjemności tobie takiej jaką ty lubisz ty nie będziesz sprawiać jemu tej przyjemności. Może w tym jest problem że Ty zawsze ulegasz jego pośbom On o tym wie i w ten sposób trochę cię wykorzystuje. Musisz być bardziej stanowcza. Wpierw On niech ciebie pieści na twoich zasadach a następnie ty jego.

Jeśli masz takie sny jak piszesz. To raczej nie z różnymi Panami. Tylko z takim co by okazywał ci dużo uczucia i ciepła. Brak czułości i ciepła jest gdzieś w twojej podświadomości i dlatego masz takie sny. Dlaczego nie ma w twoich snach męża ??!! Po prostu dla tego że On nie spełnia tego o czym ty marzysz przed seksem. Dlatego w twoich snach jest jakiś obcy mężczyzna.

Gość nimfomaniażonkaaaaa
a Ty dlaczego jesteś samotny??

Dobre pytanie!! Może też dlatego że 2 razy bardzo się zawiodłem na kimś komu ufałem. Dwa razy też nie miałem szczęścia. W pierwszym przypadku zły los odebrał mi tą którą kochałem. W drugim znowu rodzina mnie nie akceptowała a właściwie matka partnerki.

A gdzie Ona napisała że go zdradziła??!! Napisała jedynie że ma takie sny a to co innego!! Ludzie nauczcie się logicznie i właściwie czytać czyjeś wypowiedzi.

Gość zew ryczacej gesi
pragnę byc kochanką. jak dla meza to ok a jak dla kogoś innego to be same minusy i troche podniety za które będziesz cierpieć np dzieci się dowiedzą i cie przepędza

Gość nimfomaniażonkaaaaa
dlatego chciała bym kogoś zaufanego na 100%,dlatego też nie poszła bym od razu do łóżka,musiała bym zaufac,albo choc raz chciała bym spróbować jak to jest z kims innym

Gość halinaspodszczekocina
autorku topiku - mam tak samo, seks z mężem już od dawna mnie nie bawi (mam 32 lata...), nieustannie fantazjuję o innych facetach, do tej pory się nie odważyłam

Gość wlasnieonjeden
nimfomaniażonkaaaaa - chce spełnic twoje fantazje jestem domyslny gdy sie spotkamy, pogadamy chwile i bede wiedzial czego tak naprawde Ci potrzeba poprowadze Cie i dam emocje o ktorych marzysz, bede razem z Toba je przezywal

Gość autorka topikuu
gdzie mieszka?