Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

mariola89k

odchudzanie-07.01.2013 ;-) zapraszam

Polecane posty

Go艣膰 AlinkaZ
hej, Zosta艂o mi jeszcze 7kg - waga zje偶d偶a w d贸艂 ;)) Plan skutkuje. Schud艂am kilogram w 5dni bez katowania si臋. I tak ma by膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zajcu552
Hej dziewczynki,dzis jest 2 dzie艅 kiedy bior臋 novoslim,czy kto艣 mo偶e stosowa艂?prosz臋 o opinie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majka88kk
hej zuzanek! ja sama nie wiem mam 169cm chcia艂abym warzy膰 tak z 65 kilo:P a ty ile??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzanek
Hej, Ja te偶 d膮偶臋 do 65kg ;) Jeszcze 4 kiloski - chc臋 je zgubi膰 do ko艅ca listopada. Trzymam kciuki! ;) Narazie jest ok, tak jak pisa艂am wcze艣niej trzymam diet臋, pij臋 Dr Slyma i waga spada. Zakaza艂am mojemu M. trzymania s艂odyczy w domu ;) Tylko nie 膰wicz臋, a wiem, 偶e sylwetk臋 trzeba uj臋drni膰, bo sk贸ra wisi. :( Aj jak tu si臋 zmotywowa膰? Nie jestem os艂abiona, mam sporo energii, ale jako艣 nie lubi臋 morderczych trening贸w i czasu mam ma艂o. Mo偶e znacie jaki艣 fajny, przyjemny program treningowy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzanek
A i nie mog臋 za bardzo skaka膰, bo mam problemy ze stawem kolanowym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AlinkaZ
O zuzanek, Ty tez popijasz DrSlyma? A gdzie kupujesz? Znalaz艂a艣 gdzie艣 taniej ni偶 na stronie www? Co do 膰wicze艅 to ja lubi臋 ten pierwszy, bardziej statyczny trening Chodakowskiej, bo te kolejne opieraj膮 si臋 na podskokach. Jak ostatnio skaka艂am sobie w najlepsze na skalpelu ( w po艂owie pada艂am) to s膮siadka z do艂u chcia艂a mnie zamordowa膰 ;P Tak偶e wr贸ci艂am do tej pierwszej p艂ytki. PS: mirkam77 dzi臋ki ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majka88kk
witam:) moja waga stoi w miejscu:) ale przyznam ze przesta艂am 膰wiczy膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzanek
AlinkaZ, Ja DrSlyma zamawiam ze strony www, jest te偶 na allegro teraz. Co do 膰wicze艅, znalaz艂am ten 1 trening skalpel - jest mimo, 偶e musialam troch臋 zwolnic tempo to dotar艂am do ko艅ca :) A co s膮dzicie o callanetics? Widzia艂am fotografie pokazuj膮ce zmiany sylwetki po kilkunastu sesjach, ciekawe czy tak jest rzeczywiscie. To dosc stara metoda, sa filmy w necie. Cwiczy kt贸ras z was?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malarka6
Callanetics fajna sprawa:) siostra mojej mamy cwiczyla ponad 10 lat pare razy w tygodniu po 45 minut i mimo, ze jest duzo starsza odemnie i od mojej mamy to ma cialo, ktorym moze sie pochwalic. Poprostu to pokochala, cwiczyla ogladajac cwiczenia na video z kasety vhs;) Zreszta dla kazdego cos dobrego i innego mozna znalezc na necie, wystarczy, ze cwiczysz, znajdz cos odpowiedniego dla siebie, cos co polubisz i nie bedziesz sie zmuszac do cwiczen.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asska
Witajcie , znalaz艂am w ko艅cu aktualne ciekawe forum , przestudiowa艂am kilkana艣cie stron ... Gratuluj臋 efekt贸w i ch臋tnie si臋 do艂膮cz臋 . Po ci膮偶y zosta艂o troszke kg no i ten brzuch taki byle jaki ... Wzrost 171 waga 71-72 kg . Gl贸wnie chodzi o brzuch , bo mam te偶 do艣膰 szerokie biodra ale g艂ownie przez wystaj膮ce ko艣ci ... Og贸lnie to ograniczam jedzenie , nie jem ziemniak贸w itp , uwielbiam gotowany kalafior i broku艂y ... A co do diet to nigdy nie umiem sobie jej wyznaczy膰 i w niej wytrwa膰 ... Jednak s艂ysza艂am 偶e kefir naturalny jest pomocny w oczyszczaniu :)

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny! Kiedy艣 tutaj juz by艂am, ale teraz powracam, jak tam dziewczyny Jest tu jeszcze Agonia? Mariola? Azkaz? Moreka?. Fajnie, 偶e 偶ycie na tym forum dalej si臋 toczy :-) Dla przypomnienia zacze艂am 2 kwietnia diet臋 i 膰wiczenia schud艂am ju偶 67 do 59kg od jakiego艣 czasu niestety efekt贸w brak. Ale od dzi艣 koniec ze s艂odyczami ju偶 tak naprawde A wy dziewczyny jakie macie postanowienia do sylwestra?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 corpofit
Corpofit- profesjonalne centrum odchudzania w Waszawie Oferujemy bezbolesne, natychmiastowe efekty odchudzania. Liposukcja bez skalpela Z okazji naszych urodzin promocja- 50% taniej na wszystkie zabiegi, pakiety do ko艅ca tygodnia. Zapraszamy! www.corpofit.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzanek
Cze艣膰 Dziewczyny, Dzi臋ki za info. Chyba spr贸buj臋 callalnetics - wol臋 raczej spokojne 膰wiczenia, co nie znaczy, 偶e nie s膮 wymagaj膮ce ;) Sama widz臋, ze 艂膮dna sylwetka to przede wszystkim 膰wiczenia, bo odchudzanie nie usunie za bardzo mankament贸w sylwetki. Co do kefiru naturalnego to rzeczywi艣cie super sprawa: mo偶na zrobi膰 na nim koktail owocowo-warzywny i jest zdrowszy od mleka. Zosta艂y mi 3 kiloski do upragnionych 65kg. To moja docelowa waga Sylwestrowa. Ale chcia艂abym zgubi膰 wi臋cej jak si臋 uda ale na tym etapie jak b臋dzie 65 b臋dzie ok (mo偶e do 60kg max), tym bardziej, 偶e po drodze s膮 艣wi臋ta i lepiej spi膮膰 si臋 ju偶 teraz i straci膰 wi臋cej, 偶eby potem zachowa膰 form臋 na Sylwka. Trzymajcie si臋 dzielnie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirkam77
Hej, Znienawidzona si贸demka zesz艂a z wagi - jest 68,8 kg ;) Narazie trzymam si臋 wcze艣niejszych ustale艅. Wymarzona sukienka na 艣lub siostry wisi w szafie i motywuje. Spad艂 mi apetyt :D :D :D No w艂a艣nie, a gdzie si臋 podzia艂a za艂o偶ycielka tematu? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malarka6
A znacie jakies ciekawe przepisy na koktaile z kefiru i warzyw? Ja sie kompletnie rozchorowalam i waga caly czas stoi, czyli 2,5-3 kg do celu. Niedosc, ze stwierdzono u mnie guzy sledziony to jeszcze badania tsh wykazaly, ze mam niedoczynnosc tarczycy. Dlatego tak ciezko mi zgubic te pare kilo ale przynajmniej trzymam wage:). Jak zaczne juz lykac tabletki to moze przyjdzie mi ochota na cwiczenia, bo od jakiegos czasu nic:( Dzis moj 79 dzien diety:) zdrowej diety, na ktorej bede pewnie do konca zycia i nie dlatego, ze mam problemy z tarczyca tylko, ze mi sie bardzo spodobalo takie odzywianie:) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malamysz
Hej dziewczynki! Jestem tu nowa wi臋c napisz臋 co艣 o sobie.. Mam 23 lata, jestem studentk膮 poszukuj膮c膮 pracy. Obecnie wa偶e okolo 75 kg, chociaz sama przyznam ze na tyle nie wygladam.. Jednak przeszkadza mi ta waga i moj wyglad. Wczesniej stosowalam wieeele diet, ale kazde konczyly sie porazka. Jak np bylo z Dukanem. W ciagu dwoch miesiecy schudlam 11 kg bez zadnych cwiczen. Przez wlasna glupote waga wrocila :/ natomiast teraz postanowilam zmienic wszystko. Nie stosowac diet tylko po prostu zmienic styl zycia. Tym stylem bedzie racjonalne odzywianie sie, nie katowanie sie zadnymi dietami i plus oczywiscie cwiczenia. Od dzisiaj zmienilam nawyki zywieniowe, nie pochlaniam slodyczy od ktorych bylam (jestem - madra glowa nie pozwoli jesc tego!) niestety uzalezniona. A od poniedzialku zaczynam cwiczyc, ulozylam sobie plan treningowy juz do konca roku.. Ewa Chodakowska bardzo mnie motywuje, lubie jej cwiczenia.. Moj plan to cwiczyc przynajmiej 4 razy w tygodniu. Tydz 1 skalpel ewy chodakowskiej, tydz 2 kilker Ewy Ch, tydz 3 cwiczenia abs, tydz 4 turbo spalanie Ewy Chodakowskiej, tydz 5 cwiczenia na brazylijskie posladki, rowniez Ewy. Pozdrawiam was, trzymajcie sie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak to jest z herbatami ? ZIELONA / CZERWONA ? Czy one tak w艂a艣ciwie co艣 daj膮 ? I co z SASZETKAMI DO WODY ? macie por贸wnania ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wallie
a jam spos贸b na skuteczne odchudzanie- w czasie pobytu na wakacjach w Bieszczadach kupi艂am w Kro艣nie super wod臋 alkaliczn膮 Java ph 9,2 i pij臋 ok 3 litr贸w dziennie. Do tej pory pi艂am wod臋 z jonizatora ale ma z艂y smak i zdziera pieni膮dze /pr膮d/.Java jest naturaln膮 wod膮 mineraln膮 o specyficznym smaku i . Na efekty trzeba czeka膰 przynajmniej miesi膮c, ale si臋 op艂aci艂o bo bez 膰wicze艅 itp. schud艂am od lipca 8 kg. Teraz kupuj臋 t臋 wod臋 przez internet bezpo艣rednio w firmie www.wodykarpackie.pl Polecam wszystkim, kt贸rzy nie chc膮 si臋 katowa膰 膰wiczeniami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ola z Jas艂a
Ja pij臋 Jav臋 ju偶 od roku-mam blisko do Krosna i kupuj臋 w Fimie "wody karpackie", woda jest super-nie znalaz艂am w internecie podobnej naturalnej wody mineralnej o tak wysokim ph i ujemnym redoxie, dziwi臋 si臋,偶e zupe艂nie nie reklamuj膮 jej /mo偶e nie maj膮 konkurencji/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uk艂adam racjonaln膮 zdrow膮 diet臋 online wi臋cej informacji pod adresem superdietadlacb@wp.pl pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 170 cm wzrostu i wag臋 75 kilo. Czuje si臋 bardzo gruba i nieatrakcyjna. Stosowa艂am ju偶 r贸偶ne diety, bez wi臋kszego rezultatu. Ostatnio trafi艂am na ofert臋 wczas贸w odchudzaj膮cych w Zalesiu Mazur, cena przyst臋pna, o艣rodek 艂adny. Pojecha艂a, i jestem bardzo zadowolona z podj臋tej decyzji. Siedem dni 4 kilo mniej, ale przede wszystkim wiedza, jak walczy偶 z nadwag膮 i motywacja do dzia艂ania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 michalinaaaaa6121987
Hej dziewczyny nie wiem czy moge sie do was do艂膮czyc ale takze walcze z nadwaga przez niedoczynnosc tarczycy i hashimotto :( przez ok rok przyty艂am 10 kg .... i jak stan臋艂am na wadze to sie przerazilam (choc nigdy nie by艂am szczupla ) waga pokaza艂a 84 kg !!!!!!!!!! tak wiec od pazdziernika wzi臋艂am sie za siebie i udalo mi sie juz zgubi膰 12kg pod okiem dietetyka. tez marze o szostce z przodu i mam nadzieje 偶e sie uda choc chudne teraz 1kg tyg plus cwiczenia. Nigdy nie wierzy艂am 偶e uda mi sie schudn膮c ale mam wielka mobilizajce bo chcia艂abym zajsc w ci膮ze w czym moja nadwaga nie bardzo mi pomaga艂a. trzymam za was kciuki i gratuluje dotychczasowych efekt贸w :)

Udost臋pnij ten post

Uoo troch臋 mnie nie by艂o, a tu tyle wpis贸w :P Ja oczywi艣cie przyty艂am, mog艂y艣cie si臋 domy艣li膰 ;) Boj臋 si臋 wej艣膰 na wag臋, ale powiedzia艂am sobie do艣膰!! Od dzisiaj znowu nieszcz臋sna dieta 1000 kcal :P Od poniedzia艂ku 膰wicz臋, 偶eby lepiej si臋 pilnowa膰 to pisz臋 sobie co jem i ile to ma kalorii. 40 dni do Sylwestra, musz臋 mie膰 cudown膮 figur臋 :D Ci膮gle jestem g艂odna, ale zawsze na pocz膮tku tej diety tak mam. Musz臋 w ko艅cu ustali膰 sobie jakie艣 nawyki 偶ywieniowe bo co schudn臋 to sobie odpuszczam i tak w k贸艂ko, a przyty膰 jak wiadomo jest 艂atwiej ni偶 schudn膮膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A艣ka 88
Znalaz艂am informacj臋 o ksi膮zce Nowaka na jakim艣 forum Odchudzanie z elementami fizjologii i biochemii. Kupi艂am na stronie Epiku i jestem za..ie zadowolona. W 3 miesi膮ce 8 kg mniej zero rozst臋p贸w i super forma. Naprawd臋 extra :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A艣ka 88
Znalaz艂am informacj臋 o ksi膮zce Nowaka na jakim艣 forum Odchudzanie z elementami fizjologii i biochemii. Kupi艂am na stronie Epiku i jestem za..ie zadowolona. W 3 miesi膮ce 8 kg mniej zero rozst臋p贸w i super forma. Naprawd臋 extra :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majka88kk
witam!!! moja waga spad艂a do 65,5:) czyli ok. jeszcze par臋 kilo i gotowe :) cieszy mnie jak m贸j m膮偶 na mnie patrzy:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
TO DZIA艁A NA 100% www.sho.rtlink.de/acalibery

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzanek
Cze艣膰, U mnie na wadze jest obecnie 66kg - strasznie si臋 ciesz臋, bo jest szansa straci膰 do Sylwka wi臋cej t艂uszczyku ni偶 zak艂ada艂am! 63 kg by艂oby idealnie. michalinaaaaa6121987 - przy problemach z tarczyc膮 warto zadba膰 o dobrze dobrane leki, bo inaczej si臋 puchnie. Moja kole偶anka po zmianie dawki euthyroxu, zacz臋艂a w ko艅cu chudn膮膰. 20letniaAgonia, ja na napady g艂odu pij臋 DrSlyma lub jem kilka migda艂贸w.

Udost臋pnij ten post