Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

mariola89k

odchudzanie-07.01.2013 ;-) zapraszam

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
wczoraj dostalam niefajna wiadomosc i dzisiaj zjadlam jedynie 2 kanapki i cappucino ,nie mam apatytu.. Wiem,ze to niedobrze tak malo jak myslicie zmusic sie do zjedzenia czegos czy odpuscic?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
nie zmuszaj sie jesli nie masz apetytu, wydaje mi sie ze nic sie nie stanie przez jeden dzien chyba ze glod cie wezmie na wieczor to lepiej cos zjedz teraz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witamy, jeste艣my studentkami psychologii Uniwersytetu Opolskiego. W ramach zaj臋膰 chcemy przeprowadzi膰 w艣r贸d os贸b odchudzaj膮cych si臋 ca艂kowicie anonimow膮 ankiet臋 dotycz膮c膮 odchudzania. Serdecznie zach臋camy do wype艂nienia tej kr贸tkiej ankiety i podzielenia si臋 z nami swoimi do艣wiadczeniami. Z g贸ry dzi臋kujemy za po艣wi臋cony nam czas! Link do ankiety: http://ebadania.pl/53654ff270e96a36

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justka31
witam, musze powiedziec ze mi jakos odchudzanie nie idzie!!!! nie wiem czy to zmeczenie, czylenistwo, ale nie moge sie zmotywowac, na pewno ograniczylam jedzenie, tyte tylko ze nie potrafie do konca ograniczyc skodycze kazdego dnia zjem to cukierka, to jakos czekoladke, od nowego nie mialam dnia aby nie podjesc slodycze. Witac ze mam s艂aba wole. Gratuluje wam wytrwalosci.Ale za to cwicze, troche brzuszkow i cwiczenia na uda i biodra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PatkaZagadka
Justka nie martw sie kochana wazne ze ograniczasz sie w jedzeniu i jestes aktywna fizycznie :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dietinka
Hej kochane:) I jak Wam idzie? Ja si臋 trzymam. Mia艂am si臋 wa偶y膰 dopiero w poniedzia艂ek, ale mnie korci艂o i wesz艂am na wag臋 i jest 61,7 :)))) A zaczyna艂am z 63,7. R贸wne 2 kilo zlecia艂o. Mam nadziej臋, 偶e utrzymam tak膮 tendencj臋:) Nie ukrywam, cholernie to motywuje do dalszego zrzucania. Ju偶 sobie wyobra偶am i wizualizuj臋 jak pojawi si臋 60, a p贸藕niej 5eczka z przodu ;) i coraz mniej, coraz mniej. Mi艂ego weekendu dziewczyny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Detinka a w jakim czasie schud艂as 2 kg? gratuluje :D Ja r贸wnie偶 dzisiaj mia艂am dzien wazenia i przez tydzien schudlam 1,7 kg .Tydzien temu wazylam 58 a dzisiaj 56,3 . Nie poddam sie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ps jedno mnie tylko martwi ,problem z wyproznianiem przez caly tydzien bylam tylko raz ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dietinka
nikola198734@o2.pl zacz臋艂am w poniedzia艂ek, 6-ego. Odno艣nie wypr贸偶niania, pr贸bowa艂a艣 je艣膰 kasz臋 j臋czmienn膮? Ja na niej jestem od pocz膮tku i codziennie latam do toalety, przeczyszcza, 偶e hej! :D jakby艣 w艂膮czy艂a niewielkie porcje tej kaszy do swojej diety, to pewnie by pomog艂o ^_^

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dietinka
nikola198734@o2.pl ja te偶 Tobie gratuluj臋! Super, 偶e chudniemy i nasze wysi艂ki nie id膮 na marne:) Ok 2 kg tygodniowo chudn膮膰, to gdyby utrzyma膰 takie tempo, uwa偶am 偶e jest w sam raz. Nie za du偶o, 偶eby organizmowi nie zrobi膰 krzywdy i nie za ma艂o - w sam raz, 偶eby nabra膰 dalszej motywacji. Ja to w og贸le, jak si臋 zwa偶y艂am na pocz膮tku, to wyskoczy艂o mi prawie 65 na wadze:// Ale wa偶y艂am si臋 w pokoju, na panelach, a jak postawi艂am wag臋 w 艂azience na kafelkach, to nagle by艂o 63, 7. Ze艣wirowana waga :D W ka偶dym razie, teraz ju偶 wa偶臋 si臋 tylko w 艂azience i zawsze w tym samym miejscu staj臋, 偶eby wynik by艂 miarodajny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dietinka Dzieki za rade,z pewnoscia zakupie ta kasze,a powiedz Ty jesz ja raz dziennie?czy czesciej?zagladalam naTwojego bloga ,ale nie doszukalam sie tej informacji :D 2 kg schudlas w 5 dni to bardzo duzo :o Czytalam ze z poczatku sie wiecej chudnie pozniej mniej,wiec az sie boje ile waga za tydzien pokaze :D Mimo wszystko jestem dobrych mysli :D Jesli mozesz napisz jak wyglada Twoj dzienny jadlospis :D pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dietinka
Gotuj臋 kasz臋 rano, tak ok 1 szklanki. P贸藕niej w ci膮gu dnia jeszcze dogotowuj臋, ale nie gotuj臋 od razu wi臋cej ni偶 1 szklanka, 偶eby mnie nie kusi艂o. Ja mam co艣 takiego, 偶e jak mam w pobli偶u jedzenie, to potrafi臋 zje艣膰 ogromne ilo艣ci, dlatego wol臋 ugotowa膰 mniej. Doprawiam to pieprzem i chili, wrzucam listek laurowy, ziele ang, na pocz膮tku dorzuca艂am kostk臋 roso艂ow膮 - by艂o smaczniejsze, ale s贸l jest zb臋dna wi臋c zrezygnowa艂am z kostek. Przek艂adam sobie t臋 kasz臋 do miseczki, jem powolutku, jak jest jeszcze ciep艂a, prawie gor膮ca. Po zjedzeniu jednej takiej porcji czuj臋 si臋 ju偶 najedzona. Ta kasza bardzo syci na par臋 godzin. W ci膮gu dnia jem j膮 tyle razy ile chc臋, w zale偶no艣ci, czy jestem g艂odna czy nie. Do tego popijam czerwon膮 herbat臋 i wod臋. Przez ostatnie dwa dni dorzuci艂am do niej jeszcze pieczarki, cebulk臋, natk臋 pietruszki. Pojad艂am te偶 troch臋 kapusty kiszonej. Teraz sobie kupi艂am gryczan膮, wymiesza艂am z j臋czmienn膮 i tak膮 mieszank臋 sobie gotuj臋. Dzia艂a i czy艣ci jelita, tylko uprzedzam, wiatry s膮 po tym jak huragan Catrina :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dietinka
Teraz taki filmik znalaz艂am, gdzie dietetyczka m贸wi, 偶e 艣niadanie nie powinno zawiera膰 w臋gli wi臋c rano b臋d臋 jad艂a tylko jajka, albo jak膮艣 zielenin臋 z tu艅czykiem. Te偶 slysza艂am, 偶e na pocz膮tku chudnie si臋 wi臋cej. U mnie organizm prze偶y艂 chyba szok, bo wcze艣niej niczego sobie nie odmawia艂am, jad艂am ogromne ilo艣ci tego, na co mia艂am apetyt i w dodatku zero ruchu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dietinka
Teraz taki filmik znalaz艂am, gdzie dietetyczka m贸wi, 偶e 艣niadanie nie powinno zawiera膰 w臋gli wi臋c rano b臋d臋 jad艂a tylko jajka, jogurty, ew. jak膮艣 sa艂at臋 z tu艅czykiem. Te偶 s艂ysza艂am, 偶e na pocz膮tku chudnie si臋 wi臋cej. U mnie organizm prze偶y艂 chyba szok, bo wcze艣niej niczego sobie nie odmawia艂am, jad艂am ogromne ilo艣ci tego, na co mia艂am apetyt i w dodatku zero ruchu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiecie ,ze minuta skakania na skakance to -15 kcal ,tylko jak tu sie wprawi膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale mnie korci zeby zjesc ciastko albo placka bo akurat mam w domu ,a wiem ze na 1 sie nie skonczy i tak walcze ze soba wrrrr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PatkaZagadka
Hej laski moje :* Ja tez jestem mega zmotywowana :D u mnie zesz艂o 4,7kg normalnie wazylam sie ze 4 razy :D:D Jupieeeee ale sie ciesze, zeby tylko sie tak utrzymac :D spisuje sobie cm i w biodrach ubylo mi 4 cm, w udach 2 a w talii najwiecej bo az 7 :D:D Nie wierze normalnie nie wierze :D teraz musze wytrzymac :D Waga wyjsciowa 95kg Obecna waga 90,3kg :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Patka gratuluje ,ponad 4 kg to 艂adny wynik :D oby tak dalej .A w jakim czasie ? Cale szczescie sie wczoraj nie skusilam na slodkosci,ale ciezko bylo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dietinka
Patka, super! :) Nied艂ugo si臋 9tka z przodu p贸jdzie w niepami臋膰!:) Nikola, dobrze, 偶e si臋 opanowa艂a艣 ;P Mnie wczoraj te偶 kusili znajomi Col膮, goframi i innymi pyszno艣ciami, ale powiedzia艂am g艂o艣no, 偶e jestem na diecie, wyja艣ni艂am jakiej i by艂 spok贸j;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dietinka
"Witamy, jeste艣my studentkami psychologii Uniwersytetu Opolskiego. W ramach zaj臋膰 chcemy przeprowadzi膰 w艣r贸d os贸b odchudzaj膮cych si臋 ca艂kowicie anonimow膮 ankiet臋 dotycz膮c膮 odchudzania..." Zrobi艂am t臋 ankiet臋 i moim zdaniem jest ona bez sensu. Po 1. zak艂ada, 偶e rodzina i przyjaciele wiedz膮 o naszym odchudzaniu, po 2. zak艂ada, 偶e mamy partnera (a co z singielkami??), po 3 zak艂ada, 偶e wcze艣niej uprawia艂y艣my jakie艣 膰wiczenia, a ja np. nie robi艂am 偶adnych. A w pytaniu o wykszta艂cenie brak opcji po艣rednich, takich jak np. licencjat. Og贸lnie, ankieta nudna i jakbym by艂a Wasz膮 profesork膮 to bym Wam jej nie oceni艂a wysoko :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dokladnie zgadzam sie ankieta jest beznadziejna ,nieprzemyslana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PatkaZagadka
Dzi臋kuj臋 kochane :) W 9 dni mi tyle zesz艂o... mo偶e to nie dobrze??? U mnie znajomi tez mnie kusz膮 s艂odko艣ciami ale teraz sie nie z艂amie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
patka w 9dni prawie 5 kg o szok :o powiedz co jesz jadlospis jednego dnia please

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska2313
Osobi艣cie w odchudzaniu sama nie radzi艂am sobie. Dzi艣 wiem jak wiele b艂臋d贸w pope艂nia艂am. P贸藕niej trafi艂am na trenera Alberta http://www.albertkosmider.pl U艂o偶y艂 mi ca艂y kompleks niezb臋dnych rozpisek i przekaza艂 szereg cennych uwag. P贸藕niej zosta艂am wprowadzona w wir trening贸w. Dzi艣 mam ju偶 o 15 kg wagi mniej. Grunt to pyta膰 si臋 lepszych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PatkaZagadka
Zrezygnowa艂am z pieczywa makaron贸w i ziemniak贸w,pij臋 tylko wod臋 lub zielon膮 herbat臋, jadam du偶o warzyw szczeg贸lnie og贸rki co do jadlospisu to nie mam zadnego ograniczam poprostu 偶arcie hehehheh rano tancze 30 min wieczorem 膰wicz臋 30 min

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Patka to ja tez ograniczylam jedzenie ,pije jedynie wode i zieona herbate,ale co jesz np na sniadanie ,obiad czy kolacje i w jakich ilosciach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dietinka
A tak jeszcze si臋 zastanawiam, odno艣nie r贸偶nych spam贸w, link贸w reklamowych i inne 艣ciem w komentarzach na tej stronie, jak np. ten przedostatni i wiele poprzednich. Czy wy ludzie macie nas za idiotki? Jak ju偶 wchodzicie tutaj w celu spamowania, to nie udawajcie przynajmniej, 偶e jeste艣cie odchudzaj膮cymi si臋 u偶ytkowniczkami. Najlepiej "z grubej rury" napiszcie, 偶e reklama taka i taka, a i koniecznie pochwalcie si臋, ile wam p艂ac膮 za wklejanie tego;) Pf

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dietinka
Patka, Nikola, ja my艣l臋, 偶e jak wcze艣niej si臋 bardzo du偶o jad艂o i w zasadzie dogadza艂o si臋 sobie ka偶dym mo偶liwym jedzeniem, w ka偶dej ilo艣ci, bez ruchu i 膰wicze艅, (a ja tak robi艂am, przyznaj臋) to jak nagle si臋 to ograniczy i zacznie rusza膰, to kg same lec膮. St膮d nasze efekty w tym tyg., tak my艣l臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dietinka zgadzam sie,ale ja tez pozwalam sobie dawniej na wszystko a teraz trzymam ostra diete i do tego cwicze ,mimo to w tydz schudlam 1,7kg a Patka w 9 dni prawie 5 kg dlatego to dla mnie taki szok:D A co do tych reklam to klikajcie -zglos naduzycie ,czasem pomaga:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dietinka
Nikola, ka偶dy chudnie w swoim tempie. Wszystko pewnie zale偶y jeszcze od wieku, hormon贸w, genetycznych uwarunkowa艅 itd. Najwa偶niejsze, 偶e waga ruszy艂a! Organizm sam sobie dostosuje tempo:)

Udost臋pnij ten post