Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pfffiiii :( :( :(

Oświadczył mi się w wigilię... Pierścionek jest paskudny :(

Polecane posty

Gość skarpetka22
no to masz myślenice uraziłaś dume męską

Gość mala_truskaweczka
hahahahahha. pffffiiiiiiii masz racje, popieram cie !!!!!!!!!! jeszcze by stracił na waszym związku ;))) a frytkownica rzecz cenna ;)))

no ja pierdole, zamiast sie puknąć w ten głupi łeb, i zastanowić, czy faktycznie nie zrobił czegoś nie tak, to ten od razu się tak uniósł i nawet nie próbował niczego naprawiać/zmieniać!!!! Tylko od tak, po 4 latach zwązku, "skoro ci się moje zareczyny nie podobały to trudno, ja niczego nie będe zmieniał" Szlag mnie trafi!

Gość Witek.Z 00
cha cha cha popieram faceta dobrze ze cie kopnąl w doope :):D

Gość skarpetka22
ale cymbał pierścionek/jakiś symbol/wyrzucił a frytkownica cenna

Gość mala_truskaweczka
nie sluchaj pffffiiiiiiiiiii glupiego gadania. twoje zycie !!!!!!!!!!!

Gość mala_truskaweczka
a frytownica jego ; ))))))))))

Gość mala_truskaweczka
skarpeta ma racje, pierscionek wywalił a frytownica dla niego cenniejsza niz pierscionek - symbol milosci waszej ???

Gość wiedźma ple ple ple
i ma racje. Sama stworzyłąs z dupy wziety temat. On ma Ciebie słuchac, on ma robic tak jak Ty chcesz, sama od siebie nic nie dajesz a oczekujesz. Tak jak z tą imprezą tyskiego - nie podobało Ci sie to trzeba było kupić normalnie piwo jemu i sobie, po 4 latach chyba nie oczekujesz ze on bedzie stawiał wszystko?

Po pierwsze to nie on mnie kopnał z dupe, tylko dał mi wybór "że jak mu oddam pierscionek to juz go nie zobacze", więc oddając mu pierscionek, to JA GO KOPŁAM W DUPE, to ja zdecydowałam ostatecznie, gdybym mu go nie oddała, to bysmy pewnie byli razem dalej, al dlaczego mam niby sie godzić na taki szantaż, skoro chciałam z nim porozmawiać, powiedzieć, że dam mu jeszcze jedna szanse na te zarenczyny, że nie tak to miało wyglądac itp a ten zamiast sie zastanowić nad tym co zrobił (albo raczej nad tym czego nie zrobił), to od razu foch! I to jaki! Naprawdę po tych wszystkich zdarzeniach o których tu dzisiaj napisałam, które miały miejsce podczas naszego związku nawet nie żałuje że tak to sie potoczyło! Ale jestem wsciekła! o i huj, 4 lata poszły w pizdu a zareczyny stały sie powodem do rozstania. Super...

Gość mala_truskaweczka
pfffiiiii zobaczysz wszsytko jeszcze bedzie dobrze.

a pozatym skąd wniosek że nic od siebie nie dawałam!? Akurat tak się składa, że potrafiłam mu jakąś nispodziewaną kolacje przy świcech zrobić, którą sama zrobiłam, a prezenty zawsze były trafione i napewno praktyczne dla niego (zawsze ich używał/nosił), więc nie pierdol że nic od siebie nie dawałam... Ja mu przynajmniej wstydu przy ludziach nie robiłam jakimiś mądrościami z dupy wziętymi.

Gość skarpetka22
może wrócił, bo liczył,że znalazłas pierścionek i mu oddasz

Gość trfgrfthrfhfh
Lepiej 4 lata wpizdu, niż 15.

Gość anormai
ubawił mnie szczerze ten topik :D

Gość wiedźma ple ple ple
To czekaj na księcia z bajki, który zabierze Cię na karaiby, tam wręczy Ci pierścionek z kilkukaratowym diamentem i obieca Ci cudy na kiju. Ty poprostu nie chciałaś z nim być, ot co.

no ale kurde z ta frytkownicą to chyba rekord pobił... I ważniejsza była dla niego niż pierścionek który wywalił. Kurwa jutro z nim pójde do lombardu!

Gość mala_truskaweczka
skarpeta nie rozsmieszaj mnie bo nie moge za bardzo sie smiać hahaha;) padlam ;)

Gość do wyżej......
dalaś mu dobrą nauczkę. nawet jak z tobą mu nie wyjdzie to z inną babką już będzie wiedział jak się oświadczyś. chyba ze nauka poszla w las.

wolałabym księcia z bajki, który mnie zabierze w jakies miejsce, gdzie dobrze widać niebo, kupi wino za 15 zł i wyciągając zza bluzy pognieciona różę, da mi pierscionek za 400 zł, który będzie poprostu w moim guście!!!!! Kurwa mać! A do wszystkich jełopów którzy tego nie rozumieją: walcie się!

Gość mala_truskaweczka
no wlasnie ;)))

Nie no to sie w pale nie mieści... :( I jak jak mam o nim nie mówić PRYMITYW!?

Gość anormai
autorka to klasa sama w sobie, nie ma co :D dobrali się z chłopakiem jak w korcu maku. aż dziwne, że ten związek nie przetrwał :D:D:D

Gość dona simona
Tak, zaangażowanie widać po jednej i drugiej stronie :D

Gość anormai
i pomyśleć, że gdyby pierścionek był ładny, a on uklęknął, to do końca życia smażyliby razem fryty :D ale był brzydki i dupa :P

Co za dupek skonczony... zmarnowałam przy nim 4 lata!

Gość robertosss
a on zmarnował z toba 4 lata bo to działa w dwie strony

Gość anormai
i dopiero po 4 latach okazało się, jaki z niego drań! wykazał to pierścionek :D

no tak, może to głupio wygląda, ale ten cholerny pierscionek i kompletny brak jego wyobraźni, sprawił, że przejżałam na oczy, dopiero teraz zastanowiłam sie jakie z nim zycie bede miała, skoro on takie rzeczy odstawia, które wczesniej opisałam... :(

Gość amerykaniepiszglupot
oj tam, nie rozumiecie, że coś mogło przechylić szalę goryczy i że autorka zrozumiała, że taki związek jej nie satysfakcjonuje? Zazwyczaj jakiś moment uświadamia nam czy chcemy być dalej w związku czy nie... a u niej to były zaręczyny. Nieciekawe z reszta... Na prawdę uważacie, że powinna całować po rękach faceta za to, że w ogóle był łaskaw się oświadczyć? Chciałybyście oświadczyn w kurtce, praktycznie w progu pokoju? Autorko trochę szkoda, że aż do zerwania doszło, ale skoro nie czujesz się z tym źle to widocznie to nie był "ten". Zmarnowanych lat nie żałuj - każdy związek czegoś nas uczy i często kolejny jest dużo bardziej trafiony, bo wiemy czego unikać i jakie cechy faceta są dla nas nie do przełknięcia :) Powodzenia!