Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Batelenna88

Nie podwiezie mnie bo szkoda mu samochodu:(

Polecane posty

Gość ghghghghghg23
osoby które uważają zachowanie tego chłopa za normalne same sa chyba przyzwyczajone do podrzędnej i usługowej roli w "związku". jak lubicie byc kopciuchami, to ok, ale nie wmawaiajcie dziewczynie, ze tez powinna sie zadowolic byle czym

Gość wredniucha10
10/10

Gość Batelenna88
przeciez mówie że pks tam nie dojeżdza bo to taka kolonie odłączona od wsi gdzie trzeba 5 km isc polem i lasem żeby dojsc. ok napiszę jadę do babci bo dzisiaj wykupiłam jej leki i jutro musze jej dowiezc bo juz dziś jej sie skończyły a babcia mieszka własnie na takim zadupiu gdzie nic nie kursuje bo droga jest do dupy

Gość fdsfs
nie! liczy sie myślenie! jest trudna sytuacja maja zepsute auto, chlopak szanuej auto brata i nie chce wozic dziuni na jej widzi mi sie, gdyby to bylo cos ważnej wagi to pewnie by ja zawiozł, ale to zapewne jakaś jej zachcianka, typu wypad do babci, cioci, kolezanki etc. powinna przeczekac i pojechac swoim autem potem a tak w ogole to ja do niczego nie przywyklam bo jestem niezależna i auto mam swoje nie musze liczyc na niczyją łache

Gość fdsfs
wypad do babci czyli sie nie myliłam, dzieciaki... a tekst z lekami dla babci to sobie daruj bo widac bylo odrazu ze ściemniasz dlatego objelam takie stanowisko wobec ciebie autorko juz chyba czerwony kapturek mial lepszą wymówkę

Gość Batelenna88
ktos sie głupio podszywa. to nie smieszne tylko załosne

Gość fdsfs
tak babcia umrze, skoro az tam to wezwij karetke ona dojedzie tam na bank, skoro ta na wage życia lub śmierci nie ośmieszaj sie dziewczyno

Gość Batelenna88
nie zalezy mi na twoim wierzeniu czy nie wierzeniu, mam to gdzies

Gość Batelenna88
Od jakiegoś czasu mam problem ze wzdęciami. Ich 'zapach' jest tak straszny, że mnie nie niesamowicie zawstydza i dla mnie samej jest okropny:( Nie mam problemu z chodzeniem do toalety. Ale tam kolejny smród... Zauważyłam, że przyczyniają sie do tego zielone warzywa jak brokuły czy szpinak- więc je wyeliminowałam z diety. Ale co jeszcze? Jem śniadanie i drugie tez, po pracy kolo 15.30 jem obiad 1 daniowy, bez zup. PO południowej kawie, jem jakiś owoc. Z rana jeszcze jem owoce i warzywa. Jem regularnie. Po 18 nie tykam już jedzenia. Na fitness chodzę 2 razy w tygodniu, do tego nartki zimą i rower gdy jest cieplej. Co dzień dodatkowo ćwiczę na określone partie ciała- tak z 45min. Lubię się ruszać, bo ruch sprawia mi przyjemność. Ale te moje wzdęcia strasznie mnie zawstydzają.

Gość Batelenna88
fdsfs- jestes zalosna z tymi podszywami chyba nie masz roboty w domu ze bawią cię takie głupoty. :O

Gość znowu rozpieprzony temat przez
podszywaczy.

Gość Ada_dama
SKNERA; zaobserwuj czy czasai twoj ukochany nie robi cie wbalona, oze cie wykortzzystuje ateraz sie dopiero tego dopatrzylas,olej drania na co ci on potrzebny jak w potrzebiue nie ozesz na niego liczac

Gość znowu rozpieprzony temat przez
zgadzam się ,moim zdaniem on ma cie w dupie i w ogole mu nie zalezy czy bedziesz szła sama przez ten las, czy ktos się zapadnie czy okradnie. On sobie wygodnie zajedzie i wygodnie wróci a to jak ty dojedziesz i wrocisz go nie interesuje

Gość exekutor
zebyswojej kobiety nie podwiesc, bo boi o samochod :D ale sypic z toba potrafi? nie wierze jak to czytam, chocby mi kola odpadly to bym podwiozł swoja narzeczona, bo to w koncu kupa złomu a nie zywe stworzenie :D

Gość księżniczko, na rower
wsiadaj, korona z głowy Ci nie spadnie, tylko szpilki zdejmij

Gość samochodu i żony
nie pożycza się. Nie chciałabym być w skórze faceta, jak rozwali podwozie na dziurawej drodze.

Gość staraWiedzma
ja codziennie z rana biegam po 8 km polecam

Gość Batelenna88
Dobra, nie będą tyle szla pieszo. W końcu babcia i tak kiedyś umrze

Gość swoim autem niech jedzie
gdzie chce, ale pożyczony samochód wypadałoby zwrócić bez uszkodzeń. A dziunia niech nauczy się chodzić, a nie tylko tyłek wozić. Na zdrowie jej wyjdzie.

Gość jaka dziunia?
o ile wiem to jego narzeczona a nie dziunia. dziuni może nie wozic ale o narzeczoną wypadałoby zadbac