Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy darowałybyście

Czy darowałybyście jakby jakiś mężczyzna uderzył wasze dziecko w twarz?

Polecane posty

Gość czy darowałybyście

Czy darowałybyście jakby jakiś mężczyzna uderzył wasze dziecko w twarz? Czy darowalibyście jakby wasz mężczyzna z którym tworzycie nowy związek uderzył waszego 8letniego syna w twarz???? czy nie?? była impreza, byli moi rodzice a mój syn rozbił szklanke, niestety obok był mój facet i splamił sobie białe spodnie sokiem z czarnej pożeczki, wściekł się i uderzył mojego syna przy wszystkich. Moi rodzice byli wściekli, kłócili się z nim ale mój powiedział tyle że następnym razem mocniej go j**nie.

Gość i ty sie jeszcze
zastanawiasz???

Gość Weronika90000
to jest żart .. dobry ;D:D

Gość matka lwica
podumajmy.....

Wez nawet nie zadawaj glupich pytan bo to sie nawet na prowo nie nadaje

Gość kaaasssiiiiiaaaa
i ty sie jeszcze pytasz??? ten facet byłby juz u mnie przekreślony!!!! i jeszcze za taka głupotę???? wylany sok. przecież to wypadek.

NIE!!! urwałabym łeb takiemu skurrr..... i wywaliłabym ze swojego zycia na zbity pysk! ty sie jszcze zastanawiasz?!??????

zabiłabym drania!!!!a w wersji lajtowej wywaliłabym jednym kopem, takich rzeczy sie nie wybacza, na takiego śmiecia nie ma sensu marnować życia sobie i dziecku, łatwo przewidzidziec co to za typek, dobrze ze się to wczesnie ujawniło

Gość nie podniecajcie sie tak
to prowokacja

Gość czy darowałybyście
Nie prowo, ja się wprowadziłam do niego. Do domu jego rodziców. Ciągłe awantury, kłótnie z jego rodzicami. Oni wypominają mu że sprowadził obcą dziewuche z małym dzieckiem do domu. W dodatku słyszałam jak ta baba obrażała mojego ojca. Oni są prostymi ludźmi którzy mają własną gospodarke(mieszkamy w chwili obecnej na wsi) a mój ojciec to człowiek wpływowy i przy kasie. Matka mojego M opowiadała już nawet po swoich koleżankach że to złodziej. Z biologicznym ojcem swojego dziecka oprócz alimentów nie utrzymuje żadnych kontaktów :( niestety. Liczyłam na nowy, spokojny związek.

Gość a jakby kobieta uderzyła dziec
ko to biłybyście jej brawo ;)?

na co wam ktoś kto zamienia życie w piekło, lepiej samotnie wychowywać dziecko nawet skromniej żyjąc

Gość Elektronikełe
dlatego nie należy wiązać się z dzieciatymi facetkami bo zawsze będą wypominać że bijecie/wyzywacie czy co tam jeszcze ich dzieci