pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 myslę że jak chce się być szczupłym to trzeba się pilnować...i zmienić nawyki żywieniowe na stałe już... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olka700 Napisano Styczeń 13, 2013 no tak dokladnie trzeba to zm ienic a co do diety to chyba jest opis na topiku dabrowskeij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 ja zazwyczaj o 7 i mam na nie jakiś 20 min więc też nie mam czasu na jakieś wymyślne rzeczy, z obiadem jest już latwiej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilalai Napisano Styczeń 13, 2013 ja tam lubie bluznic nie mam zamiaru przestac nie bede udawac kogos kim nie jestem :) rozbawilo mnie ze chcecie na sile zmieniac cos czego nie trzeba , no sorry zeby stac sie bardziej powazną po co jak tyle jest szaarych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 zastanawiałam się jeszcze nad liczeniem kalorii...bo tak teraz sobie siedze i mój mąż przyniósł jakąś wode i tak patrzę a tu w szklance tej wody jest 250kcal;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 pomylak..w butelce 250kcal..;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 dokładnie..wesoły człowiek wygląda młodziej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olka700 Napisano Styczeń 13, 2013 mysle nad octem jabłkowym pilyscie kiedys? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 nie..ja pije wodę z cytryną...podobno poprawia przemianę materii i oczyszcza.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaskada24 Napisano Styczeń 13, 2013 do postu wyżej o zmienianiu się - ja nie chcę zmieniać tego, kim jestem w żadnym wypadku :) Po prostu czasem muszę się powstrzymywać od moich żartów, bo już mi trochę w życiu napsuły, a kilka osób nawet się na mnie obraziło - łącznie z moim szefem :P Zresztą już byłym szefem. Zawsze uwielbiałam się śmiać i to się nigdy nie zmieni :) Czasem jednak niektóre żarty są nie na miejscu i przeginam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 kiedyś jeszcze zapychałam się gotowanymi jabłkami też fajnie działają na brzuszek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 178cm75kg Napisano Styczeń 13, 2013 Jadłospis Dąbrowskiej jest gdzies w necie,ale to taki przykładowy,najlepiej samemu wymyslać ;p A co do tych wód smakowych,to trzeba uważać.. ja teraz wlaśnie piję wodę o smaku mango,ale jest bez cukru,w szklance ma 5 kcal Ale ja nie lubię liczyć kalorii,na dłuższą metę,to jest męczące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 ja planuję jeszcze jedną zmianę...przestać chodzić w wyciągniętych dresach po domu i spać w wyciagnietych piżamach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 178cm75kg Napisano Styczeń 13, 2013 a co do gotowanych owoców,pieczonych itp , to jest zabijanie witamin,które mają w sobie,taki owoc lub warzywo,traci wszystko co ma w sobie cenne,dlatego też powstało dużo diet opartych na tzw surowiźnie. Czyli im wiecej surowych ,tym lepiej ;) No i po ugotowaniu coś się dzieje z IG , nie robi dobrze na sylwetkę. No ale tylko przeczytałam o tym,pewna nie jestem ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 tak tak...na pewno masz rację... ale czasami jak się ma ochotę na coś ciepłego to to jest też dobre rozwiazanie moim zdaniem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 178cm75kg Napisano Styczeń 13, 2013 jasne ;) lepsze to ,niż jakiś baton albo zupka chińska ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 178cm75kg Napisano Styczeń 13, 2013 jutro chyba zrobię sobie gar bigosu dietetycznego haha xD coś mnie ochota naszła ;D pewnie zniknie cały w jeden dzień ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 ja mam w planach zacząć otreby na sniadanie wcinać,bo mam w półce 2 opakowania:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 178cm75kg Napisano Styczeń 13, 2013 same otręby są fee ;D radze robić sobie z nich bułeczki albo tosty ;) pycha ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 ooo..a jak? nigdy o czymś takim nie słyszłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olka700 Napisano Styczeń 13, 2013 jadlam takie na dukanie -fakt pycha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 178cm75kg Napisano Styczeń 13, 2013 http://forum.dieta-dukan.pl/viewtopic.php?f=12&t=73 jeszcze z diety Dukana Pamiętam, ze jadłam je codziennie rano,byłam najedzona do końca lekcji ;P a jakie pyszne,lepsze niż prawdziwy chleb.Dzięki nim w sumie nie ciągnęło mnie do pieczywa na Dukanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 raz dwa przepis poproszę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 dzięki..na pewno spróbuję :) a myślałam że już wszystko próbowałam i wiem o dietowaniu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 178cm75kg Napisano Styczeń 13, 2013 ja też tak myślałam,dopóki nie poznałam przepisów Dukana hehe ;) Możesz dodac też do nich trochę chudego twarogu,będa smakowały jak z serem żółtym ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 a macie może jakiś fajny pomysł co zrobić z płatkami owsianymi? Opcja z jogurtem dla mnie odpada..:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 178cm75kg Napisano Styczeń 13, 2013 ja płatków nie jadam jak się odchudzam,więc nie mam pojęcia :D ogólnie chyba nie sa polecane osobom odchudzającym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 zmykam z moim piesiem na spacer-on też odpowiednio dba o moja formę:) ale na pewno tu wrócę,fajny topik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olka700 Napisano Styczeń 13, 2013 a tu jest strona dukana mozna korzystac z tych przepisow sa dieteyczne http://zkotemwkuchni.blogspot.com/ mam ja w zakladakch i korzystam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pielegniareczka 0 Napisano Styczeń 13, 2013 yhy..kurcze...bo też mam 2 opakowania:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach