Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julllllllka28743663

kobietki powiedzcie mi jaki to jest bol przy porodzie

Polecane posty

Gość Szpindlerowy mlyn
Toksyczna-ja wiedzialam jakie jest dzialanie gazu i nic takiego nie odczulam, co wiecej, bardzo wyschlo mi gardlo i powodowalo to kolejny dyskomfort

Gość no coz.......
Gorszy od bólu porodowego jest ból przy borowaniu bolacego zęba bez znieczulenia!!!

witam, jedyne skojarzenie jakie miałam po porodzie (bez znieczulenia) to jakby przywiązali mi do kostek sznury, każdy sznur do innego konia, a potem oba konie popędzili pełną mocą w dwie różne strony ... dziękuje bardzo za powtórkę z "rozrywki" tym razem (jestem w 8 miesiącu) w wejściu bedę się domagać zzo

Gość balbinkaaaa32
Ja odczuwalam bol porodowy jak bol w czasie okresubale 100 razy mocniejszy,a parte uczucie jak na kupe ale 100 razy mocniejsze

Gość Szpindlerowy mlyn
ja po pierwszym porodzie bez zzo tez bylam pewna, ze sie bede domagac znieczulenia przy drugim, niestety ani przy pierwszym ani przy drugim nie dostalam z tej samej przyczyny-brak anastezjologa, mimo, ze pierwsze rodzilam w pl a drugie w uk

Gość tego bólu nie da
się znieść, jakby Ci biodra rozsadzało od środka, jestem po jednym porodzie bez jakiegokolwiek znieczulenia, na szczęście po paru godzinach bólu 4h dali mi oxy i po kolejnych dwóchy juz miałam synka przy sobie. Moja kolezanka opisywała mi swój ból w czasie porodu, ale nie wiedziałam ,że jest on aż tak silny, nie miałam siły płakać a w czasie skurczu nawet zapominałam oddychać-o czym przypominały mi piguły. Następnym razem chce znieczulenie albo chociaż posiedzieć w wodzie.

ToksycznaKobita Mamo 6 latki, w kazdej porodowce maja znieczulenie,i mozna je dostac, tylko czasami problem robi z tym szpital i odmawiają podania,a zwlaszcza kiedy nie ma sie oplaconej opieki Nie na lubelszczyźnie :/ Dlatego będę miała 2gie cc- chciałam płacić za zzo do sn- niestety w naszych szpitalach nie ma czegoś takiego :/