Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to

Wszyscy faceci na kafe są strasznie wrażliwi ale udaja twardzieli

Polecane posty

boona - odpuść, poważnie. Ten facet ma problem - mnie też od żydówki "wyzywał', a jak się dowiedział, że mam niebieskie oczy to uwziął się na mojego faceta. Nawet nie czytaj tego co on pisze.

boona- Interesuję się rasami, a ty mi ciekawe rzeczy opowiadasz, więc mnie interesujesz, bo żydzi się kamuflują, nawet ci mieszańce, to też ciekawie się to u ciebie pomieszało, a twój mąż z opisu twojego dziecka, wynika że jest Aryjczykiem. Mieszkasz w Beskidach?

@retro: moj dziadek jest mysliwym i chcialbym kontynuowac, a do psow mam po prostu sentyment. A denerwuje mnie np jak ktos nie szanuje waznych przedmiotow, nonszalancji itd. @ike: ja nie jestem wrazliwy na swoim punkcie, poniewaz zyje z glowa w chmurach, chodze 5 cm nad chodnikami i mam lekki zespol Aspergera:)

boona- podejrzewam że mieszkasz gdzieś koło Bielska i Żywca, coś pomiędzy tymi miastami, zgadłem?

moj dziadek jest mysliwym i chcialbym kontynuowac, a do psow mam po prostu sentyment. zzz rozumiem z zimna krwią zastrzelisz niewinną sarenke, ale kiedy wsćiekła locha zagryzie ci psa będziesz ryczał? czy tak?

Moorland-Znów za niepowodzenia z swoim facetem, chcesz mnie obwiniać?

przede wszystkim to masz zespół narcyzmu ciężkiego barrrrdzo lubisz pisać o sobie:P

to mi przypomina jak chodziłam z tatą na ryby...wszystko mu płoszyłam, a jak udawało mu się coś złapać to kazałam wypuścić. Nie wiem co bym zrobiła jakby polował.

a jak udawało mu się coś złapać to kazałam wypuścić. zz i co , wypuszczał..?

Moorland-Inteligentna to ty nie jesteś, a na pewno pochodzisz z miasta... Gdyby nie myśliwi, to byś z głodu zdechła, bo by dziki i inne zwierzęta zniszczyły całe uprawy rolne... Żal mi ludzi, co się wychowali w mieście, bo oni nie mają pojecia o podstawie życia, nie wiedzą o tym, że aby człowiek mógł żyć, to musi zabijać zwierzęta.

ehhh :O rzeczywiscie bezpieczniej bedzie nic nie pisac... @Maciek - a skad wiesz o tym zespole Aspergera?

moze to dziwne, ale tak. zz nie tyle dziwne, co niepokojące niespecjalnie można wam ufac w kwestii wrażłiwości skoro jest tak wybiórcza

boona- Czemu się wstydzisz tego, że jesteś z podbeskidzia?

żaden ciężki narcyzm - taki narcyzm jest zdrowy. Albo tylko sobie wmawiam, bo sama na takowy cierpię :P

nie zapluj się mały? młody? gówniarzu? jak cię tam zwą?

@boona: ktos mi kiedys tak powiedzial, ale raczej zartobliwie, bo mam kilka objawow:) Chociaz cholera wie, moze wcale nie zartobliwie.

spectrum autyzmu jest bardzo szerokie, czesto dochodzi do blednej diagnozy

Yossa-Oczywiście że tak, a żeby było banalnie to blisko nam do świń, mamy podobne zęby, tak samo jak świnia jesteśmy wszystko żerni.

ike ja tu próbuje udowodnić wyższosć kobiecej wrażliwości nad męską, a ty mi tu robisz krecią robotę:) wysubtelniej na moment, please, uwrazliw się na chwilę...

@retro: wrazliwosc kobiet tez jest wybiorcza. Po prostu inaczej postrzegamy pewne rzeczy. Nie porownuj psa, ktory zyje u mnie w domu przez lata, karmie go, bawimy sie w rozne zabawy, z ktorym jestem w jakis sposob zwiazany emocjonalnie - do dziekiego zwierzecia z lasu.

Maciek - to po prostu "delikatna" forma autyzmu. Czyli kompletny brak umiejętności rozumienia niewerbalnych sytuacji, mowy ciała, czytania wyrazów twarzy, ale z średnią do ponad przeciętnej inteligencji. O ile radzisz sobie w miedzy ludźmi to raczej nie masz.