Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Saadee

Niskie AMH

Polecane posty

Gość Eyeopener
Katia, zapisałam się jakiś czas temu. Na razie cisza, ale ja i tak nie wiem jeszcze czy skorzystam. Kejka, teraz ma być przerwa idę na kontrole i zobaczymy. Jajniki mnie kłują, nie wiem czy to dobry objaw… To, ze się martwisz to u nas normalne. Najpierw się martwimy, ze ciąży nie ma, potem jak jest, żeby było wszystko dobrze, jak się dziecko urodzi to o dziecko. Jak się długo czeka, to się dmucha na zimne:-) Farelka, przykro mi również…

Gość gość
Katia Eyeopener a do jakiego lekarza się zgłosiłaś?? czemu nie wiesz jeszcze czy skorzystasz?

Gość farelka90
No sikańca, sikańca robiłam a co? Mam zrobić drugiego? Weźcie, bo ja nadal nie mam @. Taki nasz urok dziewczyny ciągle o coś się martwimy. A najlepsze jest to, że faceci myślą o jednej rzeczy na raz my o milionach. Ciągle coś do zrobienia, do załatwienia.

Gość Eyeopener
farelka, zrób. co Ci szkodzi. znajoma mi mówiła, że jej koleżanka robiła test 3 tygodnie po spodziewanej @ i test był negatywny a ciąża była:-) Pewność daje beta wiec jeszcze możesz iść w tę stronę Katia, jestem u dr Knafel. Nie wiem czy się zdecyduję, bo dla nas to w sumie bez różnicy, bo dziecko się kocha i już. Jednak nie ogarnęłam jeszcze tematu pod kątem tego co powiedzieć dziecku. Jestem za nieukrywaniem tego, ale co jeśli będzie chciało się coś więcej o sobie dowiedzieć? Ot takie dylematy, ale w sumie wiem, że już trochę jest osób co ma takie doświadczenie więc jest z czego czerpać

Gość ppmartap
Witam wszystkie forumowiczki. Pewnie niewiele osób mnie pamięta, bo dawno mnie tutaj nie było, ale cały czas czytam o waszych staraniach i za każdą trzymam kciuki. Dokładnie pół roku temu urodziłam bliźniaki, a moje amh wynosiło zaledwie 0,18. Dodam tylko, że była to ciąża naturalna. Azzuro gratuluję szczęśliwego rozwiązania, sorki, że dopiero teraz, ale jak sama się domyślasz przy dwójce dzieci wolny czas staje się luksusem ;) Nusial, może napiszesz parę słów co u Ciebie... Cate, trzymam kciuki za kolejny cud.

Gość ppmartap
Kejka, gratuluję :) ja też tak miałam, że gdy tylko nie było objawów ciąży to już się martwiłam, że coś jest nie tak i tylko usg mnie uspokajało. Myśl pozytywnie i dbaj o siebie, a maleństwo napewo to odczuje.

Gość gość
Ja miałam 0,3 amh i udało się naturalnie a po dwóch latach wpadka dodam że pierwsza ciąża ivf ale nie wiem ile wtedy wynsilo moje amh,wiec głowa do góry w naszym przypadku niepłodność idiopatyczna , pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę

Gość gość Kejka
@farelka90 i co u Ciebie? @ sie pojawila? @ppmartap Gratuluje blizniakow! :-) I dzieki, miewam dni zwatpienia, ale generalnie jestem dobrej mysli. Robie tylko to, co mi cialo podpowiada, tak wiec wiekszosc weekendu przespalam ;-)

Gość farelka90
Eyeopener, zrobiłam betę – nie jestem w ciąży. Coś jednak musi być nie tak, skoro nadal brak @ mija drugi tydzień od dnia, w którym powinnam jej dostać. Nie będę ukrywała, że się martwię. Zapisałam się do endo, na przyszły tydzień bo coś mi się wydaje, ze to moja tarczyca znowu daje się we znaki. No nic, cała nadzieja w IUI.

Gość gość
Pozwolę sobie się przyłączyć, dziewczyny czy któraś z Was ma jakieś info o tym programie dofinansowania w Poznaniu? Wiem, ze invimed bierze udział ale chciałabym jakieś dodatkowe informację.

Gość Eyeopener
Farelka, trzymam zatem kciuki, żeby szybko wszystko wróciło do normy...

Gość farelka90
Dziewczyny tak mi smutno, chiałabym mieć już tego maluszka ze sobą. O niczym innym nie marzę…. Zaczynam cykl na Clo. ;/ Stosowałyście? Kejka nadal chce Ci się tak spać? jak się czujesz? Ja też gratuluję bliźniaków! Niestety nie wiem jednak nic o dofinansowaniu w Poznaniu, może ktoś inny się wypowie :)

Gość gość Tośka
Farelko Kochana każda z nas co miesiąc przeżywa swój dramat. Będzie dobrze zobaczysz, bądź dzielna. Musimy znaleźć w sobie siły.

Gość gość
Katia Eyeopener od poczatku trafiłas do tej pani dr.Knafel w Macierzyństwie ??

Gość Eyeopener
Tak Katia. Też z polecenia.

Gość gość
Katia A napisz mi prosze, czy ona sie zajmuje całym leczeniem ? Bo na stronie kliniki jest jej grafik i rzadko przyjmuje. Długo czekałaś na pierwszą wizytę?

Gość Eyeopener
U mnie całym leczeniem. Czekałam chyba 2 tygodnie wtedy. Teraz okres urlopowy to może być gorzej:-)

Gość Eyeopener
Tak , całym leczeniem. Czekałam jakieś 2 może 3 tygodnie.

Gość Eyeopener
Katia, cos sie moje odpowiedzi nie pojawiają. Tak, całym leczeniem. Kojarzę, że czekałam na pierwszą wizytę 2, 3 tygodnie. potem już według potrzeb

Gość gość Kejka
@farelka90 Kazda z nas to przezywa, a to taki dlugi, zmudny proces... ale nie trac nadzieji, oby IUI sie powiodlo. A co z @? Bylas juz u endokrynologa? Bardzo mocno trzymam za Was kciuki dziewczyny! U mnie troche lepiej, choc zmeczenie od czasu do czasu mnie po pracy zmusza do spania ;-) I tez juz bym chciala miec te istotke przy sobie. Kejka

Gość gość
Katia Niestety nie można na razie sie rejestrowac do dr. Knafel na pierwsze wizyty , nie do konca zrozumiałam dlaczego. Zarejestrowałam sie do dr Mirockiego , czy ktos był u niego może ? Lusia Tobie tez szwankuje forum in vitro z komórka dawczyni, bo z tego co pamiętam to chyba tez tam pisałas ?

Gość Eyeopener
Katia, szkoda. Będę tam niedługo to spytam o co chodzi. twojego lekarza nie znam, ale jak Ci nie skasuje to zawsze możesz zmienić. Ja w tym cyklu stymulacja ale lekka. Trzymajcie kciuki

Gość gość
Katia, też mi szwankuje tamto forum. Jest tak ze nie mogę nowych wiadomości przeczytać albo dodać, dopiero po jakimś czasie. Ja leczę sie u dr Przybycienia. A Ty myślisz o kd czy jeszcze o swoich komórkach myślisz? Lusia30

Gość farelka90
Byłam powiedział, ze ta spóźniająca się @ przez tarczycę. Żeby odpoczywała i się nie denerwowała. Chociaż łatwo mu mówić…. Robię wszystko co mogę a i tak nic z tego nie wychodzi. Kejka, a Ty nadal pracujesz? Kiedy idziesz na L4? Jak się czułyście po Clo? Jakies skutki uboczne?

Gość gość
Katia No to jesteśmy juz we trzy w Macierzyństwie ;) tak, myśle o komórce dawczyni ,w tym celu sie tam zarejestrowałam , aby wpisali mnie na liste oczekujących. A w międzyczasie bede próbować wycisnąć jeszcze cos z moich jajników, o ile jeszcze w ogóle działają ;((( ciekawa jestem czy cos sie płaci za wpisanie na taka liste :(

Gość gość
Oj, tego nie wiem Katia czy sie cos placi. Ja dziewczyny w sierpniu podchodze do mojej 3 i ostaniej procedury na moich komórkach, mam jeszcze nadzieje ze znajdzie sie zdrowa komorka i sie w koncu uda... Jest tyle kobiet w ciazy wokol mnie, ze juz czasami nie daje rady. Jak wy sobie z tym radzicie? Lusia30

Gość gość
Katia Ja już wszystko przeszłam, przez 5 lat, miałam dwa razy początki depresji, zażywałam leki uspokajające, nie zliczona ilość wylanych łez, same przeciwności. Przez te 5 lat cały czas było coś nie tak, albo torbiel endometrialna i operacja, wycięcie polowy jajnika, torbieli prostych miałam chyba z 10, w tym jedna 6 cm, zajęte jajowody, nadżerki, z powodu bólów chyba z 20 razy na pogotowiu, wiadomość o tragicznie niskim AMH, juz nie mówiąc o załamaniu z powodu ilośc****eniędzy ile wydałam na całe leczenie, a i tak jak się okazuje złe ;( gdybym mogła cofnąć czas, nie traciłabym go na załamania nerwowe tylko na działanie, i teraz to robię, stałam się twarda babką, teraz mało co może mnie złamać, dążę do celu......

Gość Eyeopener
Hej, za zapisanie się na kd nic się nie płaci. Ja jestem na clo, ale kompletnie nie czuję żeby jajniki pracowały. Dobrze, że jest słońce to jakoś te smutki są mniejsze. Dogadzam sobie, jem zdrowo, ale też już sobie nie odmawiam. Do twardej babki mi w tej chwili daleko. Czuję się staro, tak że gdy zobaczyłam hasło u kosmetyczki " wyglądaj tak jak się czujesz" to mnie śmiech ogarnął bo z 10 lat bym musiała starzej wyglądać od razu:-)

Gość gość Tośka
Mi też dziewczyny jest dziś bardzo ciężko. Wokół same matki z dziećmi. Przykre to jest że w tak ważnym elemencie życia musimy mieć pod górkę...

Gość Eyeopener
dziewczyny, jak reagowałyście na clo? Ja dalej mam wrażenie, ze bez tych wszystkich wspomagaczy to lepiej działam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się